Статьи
Ремонт велосипедів Author. Вело сервіс.
Не завжди володіння велосипедом - це радість від їзди. Часом наші двоколісні друзі вимагають підвищеної до себе уваги. Швидкості не перемикаються так м'яко, як хотілося б? Колесо після недавнього падіння повело «вісімкою»? Не працюють гальма? Тріск в каретці? Та хіба мало що ще може трапитися з вашим залізним конем! На жаль, ми все не застраховані від поломок і зносу деталей. Але, на щастя, є висококваліфіковані майстри, які завжди зможуть прийти на допомогу.
- Наша майстерня працює щодня: з 12 до 18 годин.
- Прийом велосипедів по гарантії здійснюється по буднях: з 11 до 19 годин.
- За всіх питаннях можете телефонувати за номером: 934-80-12.
Наш велосипедний магазин здійснює не тільки гарантійне обслуговування. Ми зможемо відремонтувати ваш старий велосипед і вдихнути життя навіть в уже, здавалося б, безнадійну купу металобрухту. Можливий ремонт будь-якої складності. Наші механіки з задоволенням оглянуть ваш велосипед, підберуть відповідні деталі і дадуть поради по догляду.
Орієнтовні ціни на проведення робіт ви можете подивитися в прейскуранті . Швидкості не перемикаються так м'яко, як хотілося б?
Колесо після недавнього падіння повело «вісімкою»?
Не працюють гальма?
Тріск в каретці?
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus