рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приховати недоліки фігури за допомогою нижньої білизни? 10 проблем - 10 рішень

  1. Проблема №1: Груди не поміщається в бюстгальтері і норовить вивалитися назовні
  2. Проблема №2: Бретель врізається в шкіру плеча
  3. Проблема №3: ​​Спинка задирається
  4. Проблема №4: Кісточки врізаються
  5. Проблема №5: Труси
  6. Проблема №6: «Вуха» на талії
  7. Проблема №7: «Вуха» на стегнах
  8. Проблеми (та хіба це проблеми?) №8 і №9: Ви збираєтеся стати мамою або годуєте малюка
  9. Проблема №10 (найстрашніша, але вирішуване): Якщо ви перенесли операцію на грудях
  10. Відео-урок: Як правильно підібрати бюстгальтер

Вам ніколи не доводилося бачити жінку з чотирма грудьми? Або з валиками з боків? А як щодо вух на стегнах? Або вух замість грудей, що висять до самої талії? Погодьтеся, такі жінки вам зустрічалися не раз.

Причина всіх цих жахів - зайву вагу і неправильно підібране нижню білизну. І якщо із зайвою вагою в силах боротися тільки найстійкіші, то правильно підібрати білизну можна навчитися всім. Нижче наведемо кілька корисних порад. А в якості прикладу візьмемо нижню білизну марки Anita - цей німецький бренд є одним з найстаріших і шанованих у світі, він випускається з 1886 року.

Проблема №1: Груди не поміщається в бюстгальтері і норовить вивалитися назовні

Діагноз простий: білизна мало. Жінки з великими грудьми часто купують бюстгальтери на розмір менше в надії, що щільно сидить білизна оптично зменшить бюст. На жаль, виходить тільки гірше: груди вивалюється з недостатньо глибокої чашки, а лінія декольте врізається в м'які тканини - під облягає одягом це виглядає так, ніби у дами не дві, а всі чотири молочних залози. Це не тільки негарно - це ще й дуже шкідливо: порушується циркуляція крові і лімфовідтоку, що загрожує захворюваннями грудей.

В правильно підібраному бюстгальтері груди вільно розташовується в чашці, не вилазячи ні зверху, ні з боку пахвової западини. Білизна Anita розроблено відповідно до анатомічною будовою жіночого тіла. Правильно скроєна чашка часто має спеціальний бічний підфарбуй, що переходить в бретель - він надійно підтримує навіть саму масивну груди.

бюстгальтер Versailles від Anita ідеально тримає навіть найбільші груди

Проблема №2: Бретель врізається в шкіру плеча

Якщо бретель занадто вузька, а груди занадто важка, на плечах залишаються некрасиві «борозенки». За роки носіння неправильного білизни ці поглиблення стають все більш помітне й залишаються на тілі назавжди. Що говорити - не естетично, крім того - небезпечно для здоров'я.

Правильна бретель, особливо у бюстгальтера для великих грудей, повинна бути комфортною. Буде вона широкої або вузької - вирішувати вам, але вона повинна так підтримувати бюст, щоб його вага цілком розподілявся на всю верхню частину тулуба, а не тільки на плечі і шию.

Буде вона широкої або вузької - вирішувати вам, але вона повинна так підтримувати бюст, щоб його вага цілком розподілявся на всю верхню частину тулуба, а не тільки на плечі і шию

Широкі бретелі бюстгальтера Flora від Anita розвантажують спину.

Проблема №3: ​​Спинка задирається

Якщо спинка бюстгальтера задирається - значить він великий. Груди висить сама по собі, бюстгальтер лише виконує роль чохла - ніякої підтримки.

Спинка правильно підібраного білизни повинна розташовуватися строго паралельно підлозі. Тільки тоді воно буде виконувати свою головну функцію - підтримувати груди. А ви будете відчувати на собі бюстгальтер як другу шкіру. Або не відчувати зовсім.

Або не відчувати зовсім

м'який безшовний бюстгальтер Twin Art від Anita - ваша друга шкіра

Проблема №4: Кісточки врізаються

На жаль, в дешевих моделях бюстгальтерів у кісточок погано оброблений край - вони проривають тканину своїм гострим кінцем і врізаються в тіло. Це дуже небезпечно.

У правильного бюстгальтера кісточка має якісно оброблені кінці, а її форма - ергономічна, тобто повторює анатомічний контур тіла. Подивіться на фотографію: кісточки лежать на столі, при цьому видно, що вони не плоскі, а вигнуті. Вони повторюють вигин жіночих грудей.

Вони повторюють вигин жіночих грудей

Проблема №5: Труси

Чи не сперечаємося - маленькі трусики-танга або стрінги дуже сексуальні. Але зізнайтеся - чи зручні? Можу навести не один приклад, коли від стрінгів з'являлися неприємні відчуття там, де їх не повинно бути - вузька перемичка цих трусиків просто натирає мозоль!

Якщо у вас проблеми із зайвою вагою, вам потрібні високі труси, можливо навіть з коригувальним ефектом. Щільна тканина і правильний крій стрункою фігуру.

Бюстгальтер і труси до талії Clara від Anita для великих грудей і широких стегон

Проблема №6: «Вуха» на талії

Якщо над поясами ваших штанів і спідниць з боків нависають зайві кілограми, вам потрібна справжня коригуючий білизна, наприклад - грація. Правильна грація моделює фігуру, коригує талію, стегна і сідниці по всьому колу (3600)! Анатомічні вставки посередині і з боків, що повторюють розташування косих м'язів, робить живіт плоским. Якщо ви збираєтеся одягнути відверту сукню - без грації вам не обійтися.

Якщо ви збираєтеся одягнути відверту сукню - без грації вам не обійтися

Грацію Clara від Anita можна надіти і під вечірню сукню і просто під піджак в якості топа

Проблема №7: «Вуха» на стегнах

Чи врятують коригувальні панталони. Вони не тільки додадуть витончений силует вашим стегнах. Для повних жінок вони просто необхідні - без них між ніг можуть з'явитися натертості і роздратування.

Для повних жінок вони просто необхідні - без них між ніг можуть з'явитися натертості і роздратування

Коригувальні панталони від Anita

Проблеми (та хіба це проблеми?) №8 і №9: Ви збираєтеся стати мамою або годуєте малюка

Тоді вам потрібно спеціальну білизну для мам! Дородові бюстгальтери «ростуть» разом зі зростаючою грудьми майбутньої мами, а післяпологові - мають зручні чашки, що відкриваються для годування однією рукою.

Дородові бюстгальтери «ростуть» разом зі зростаючою грудьми майбутньої мами, а післяпологові - мають зручні чашки, що відкриваються для годування однією рукою

Бюстгальтер для годування від Anita

Проблема №10 (найстрашніша, але вирішуване): Якщо ви перенесли операцію на грудях

В цьому випадку вам потрібно спеціально білизна, без внутрішніх швів, м'яке, але в той же час делікатно і надійно підтримує груди. Можливо, знадобляться приховані кишеньки для протезів.

Ви ніколи не здогадаєтеся, що на фотографії - жінка, у якої видалена одна груди. Правильно підібрана білизна Anita допомагає жінкам, які перенесли такі страшні операції, чудово себе почувати в суспільстві. Вони також привабливі і бажані для своїх чоловіків, вони продовжують вести активний спосіб життя, займатися спортом, купатися в басейні і в море. І головне - вони подобаються самі собі, тому що чудово виглядають в правильно підібраному білизна!

Ми бажаємо нашим читачкам ніколи не зіткнутися з останньою проблемою! Нехай найстрашніше, що трапиться з вами - це трошки задерта спинка бюстгальтера, тому що ви вибрали занадто великий розмір 🙂

Відео-урок: Як правильно підібрати бюстгальтер

***
Всім читачкам сайту sympaty.net - знижка 7% при купівлі нижньої білизни і купальників в інтернет-магазині anitashop.ru . Просто вкажіть кодове слово «sympaty» в рядку «Коментар до замовлення».

Або з валиками з боків?
А як щодо вух на стегнах?
Або вух замість грудей, що висять до самої талії?
Але зізнайтеся - чи зручні?
А хіба це проблеми?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com