рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Майстер-клас «Баран»

Публікації по темі:

Майстер-клас «Гусениця»   Для того щоб зробити гусеницю, вам знадобитися: лист кольорового картону, ватяні диски, клей ПВА, ножиці, фарби з пензлем і ножиці Майстер-клас «Гусениця» Для того щоб зробити гусеницю, вам знадобитися: лист кольорового картону, ватяні диски, клей ПВА, ножиці, фарби з пензлем і ножиці.

Майстер-клас «Листопад»   Хочу вам запропонувати простий і дуже гарний спосіб оформити приміщення осіннім листям Майстер-клас «Листопад» Хочу вам запропонувати простий і дуже гарний спосіб оформити приміщення осіннім листям. Я вирізала з жовтого паперу і картону листя.

Майстер-клас: «Мойдодир»   Як і багато педагогів дошкільної освіти, я дуже люблю творити й експериментувати Майстер-клас: «Мойдодир» Як і багато педагогів дошкільної освіти, я дуже люблю творити й експериментувати. Як то раз мені під руки попалася частина старої.

Майстер клас «Листівка до 9 Травня»   Пропоную Вашій увазі вітальні листівки до свята 9 Травня, які я зробила зі своїми вихованцями для привітання Ветеранів Майстер клас «Листівка до 9 Травня» Пропоную Вашій увазі вітальні листівки до свята 9 Травня, які я зробила зі своїми вихованцями для привітання Ветеранів.

Майстер клас «Пам'ятаємо Майстер клас «Пам'ятаємо!» Ось і наближається сімдесятиріччя від Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Ми зробили стенд присвячений цій події. Основа стенду.

Майстер-клас «Ромашка»   Ця робота виконана в техніці квіллінг Майстер-клас «Ромашка» Ця робота виконана в техніці "квіллінг" .Для цього беремо смужки білого, жовтого і зеленого кольорів. З білих смужок робимо пелюстки ромашки :.

Майстер-клас «Топиарий»   З латинської топіар (topiarius) перекладається як садівник ландшафтного орнаменту Майстер-клас «Топиарий» З латинської топіар (topiarius) перекладається як садівник ландшафтного орнаменту. Топиарий сьогодні дуже популярний в Росії, причому не тільки.

Майстер-клас «Зірка»   Багато разів зустрічала на МААМ вироби з використанням п'ятикутної зірки в творчості дітей Майстер-клас «Зірка» Багато разів зустрічала на МААМ вироби з використанням п'ятикутної зірки в творчості дітей. Зазвичай її малюємо за допомогою лінійки або циркуля.

Листівка до 1 Травня Листівка до 1 Травня. Майстер клас «Повітряна куля» Настав перше число, Прийшов сьогодні травень. Стукає кулька мій в скло: «Ну що ж ти, випускай!» І ось я нитку відв'язав.

Символи року «Овечка і баран»   Був у нас в садку конкурс виробів символ року і мої дочки захотіли прийняти в ньому участь Символи року «Овечка і баран» Був у нас в садку конкурс виробів символ року і мої дочки захотіли прийняти в ньому участь. Середній доньці ми зробили баранчика, а молодшій овечку.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com