рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Майстер-клас «Баран»

Публікації по темі:

Майстер-клас «Гусениця»   Для того щоб зробити гусеницю, вам знадобитися: лист кольорового картону, ватяні диски, клей ПВА, ножиці, фарби з пензлем і ножиці Майстер-клас «Гусениця» Для того щоб зробити гусеницю, вам знадобитися: лист кольорового картону, ватяні диски, клей ПВА, ножиці, фарби з пензлем і ножиці.

Майстер-клас «Листопад»   Хочу вам запропонувати простий і дуже гарний спосіб оформити приміщення осіннім листям Майстер-клас «Листопад» Хочу вам запропонувати простий і дуже гарний спосіб оформити приміщення осіннім листям. Я вирізала з жовтого паперу і картону листя.

Майстер-клас: «Мойдодир»   Як і багато педагогів дошкільної освіти, я дуже люблю творити й експериментувати Майстер-клас: «Мойдодир» Як і багато педагогів дошкільної освіти, я дуже люблю творити й експериментувати. Як то раз мені під руки попалася частина старої.

Майстер клас «Листівка до 9 Травня»   Пропоную Вашій увазі вітальні листівки до свята 9 Травня, які я зробила зі своїми вихованцями для привітання Ветеранів Майстер клас «Листівка до 9 Травня» Пропоную Вашій увазі вітальні листівки до свята 9 Травня, які я зробила зі своїми вихованцями для привітання Ветеранів.

Майстер клас «Пам'ятаємо Майстер клас «Пам'ятаємо!» Ось і наближається сімдесятиріччя від Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Ми зробили стенд присвячений цій події. Основа стенду.

Майстер-клас «Ромашка»   Ця робота виконана в техніці квіллінг Майстер-клас «Ромашка» Ця робота виконана в техніці "квіллінг" .Для цього беремо смужки білого, жовтого і зеленого кольорів. З білих смужок робимо пелюстки ромашки :.

Майстер-клас «Топиарий»   З латинської топіар (topiarius) перекладається як садівник ландшафтного орнаменту Майстер-клас «Топиарий» З латинської топіар (topiarius) перекладається як садівник ландшафтного орнаменту. Топиарий сьогодні дуже популярний в Росії, причому не тільки.

Майстер-клас «Зірка»   Багато разів зустрічала на МААМ вироби з використанням п'ятикутної зірки в творчості дітей Майстер-клас «Зірка» Багато разів зустрічала на МААМ вироби з використанням п'ятикутної зірки в творчості дітей. Зазвичай її малюємо за допомогою лінійки або циркуля.

Листівка до 1 Травня Листівка до 1 Травня. Майстер клас «Повітряна куля» Настав перше число, Прийшов сьогодні травень. Стукає кулька мій в скло: «Ну що ж ти, випускай!» І ось я нитку відв'язав.

Символи року «Овечка і баран»   Був у нас в садку конкурс виробів символ року і мої дочки захотіли прийняти в ньому участь Символи року «Овечка і баран» Був у нас в садку конкурс виробів символ року і мої дочки захотіли прийняти в ньому участь. Середній доньці ми зробили баранчика, а молодшій овечку.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com