рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лабео двоколірний - фото, відео і особливості змісту в декоративному акваріумі

  1. Ареал проживання і особливості поведінки в природному середовищі існування Батьківщиною Лабео двоколірних...
  2. ендеміки
  3. Особливості змісту та поведінки в декоративному акваріумі
  4. Середні ціни в зоомагазинах Москви
  5. Відео

Ареал проживання і особливості поведінки в природному середовищі існування

Батьківщиною Лабео двоколірних вважають найбільше прісноводне болото-озеро в центрі Таїланду Bueng Boraphet і одну з основних річок Таїланду Чао Прайя (Chao Phraya River). Лабео двоколірний - це ендемік для Таїланду в даний час знаходиться під загрозою зникнення.
З 1996 до 2011 року вважалося, що Epalzeorhynchos bicolor вимерли в дикій природі. У 2011 Лабео двоколірний був виявлений тільки в одному місці басейну річки Чао Прайя, дика популяція двоколірний лабео має критично загрозливого статус. Ймовірною причиною зниження чисельності популяції Лабео двоколірного в дикій природі вважають будівництво гребель і осушення боліт в 1970-х роках в Таїланді.
Передбачається, що Лабео двоколірний надавав перевагу тимчасові заплави і затоплені під час сезону дощів ділянки лісу і саме ці міграційні процеси були порушені в результаті діяльності людини.
Все Лабео двоколірні пропоновані в акваріумний торгівлі розведені в умовах комерційних риборозплідних ферм.

ендемізм

Ендемізм - це екологічний стан види флори і фауни, унікальне для певного географічного місцеположення, території або акваторії - острів, озеро, країна. Протилежністю ендемізму є космополітичне поширення виду.

ендеміки

Ендеміки, або ендеми - види, пологи, сімейства або інші таксони тварин і рослин, ареал проживання яких обмежений невеликою географічною областю і за умови їх відсутності в інших аналогічних зонах або типах середовища проживання.

Особливості змісту та поведінки в декоративному акваріумі

Дорослі особини Лабео двоколірного - прекрасне оформлення великих декоративних акваріумів. Матово чорне забарвлення тіла, чорні плавники з білими кінчиками і яскраво червоний хвостовий плавець роблять Лабео двоколірного особливо привабливим.
На відміну від більшості акваріумних риб, які купують всю пишноту забарвлення тільки після статевого дозрівання або після першого нересту, навіть мальки і підлітки Лабео двоколірного мають яскраву і контрастну забарвлення. Відмінною особливістю Лабео двоколірного є манера плавання вгору черевцем, об'їдаючи обростання на декораціях і листках рослин.
Через непередбачуваність характеру конкретної рибки, Лабео двоколірного рекомендують містити в декоративному акваріумі поодинці, зміст двох рибок в одному акваріумі призводить до поступового пригнічення однієї з них. Зміст в зграї не менше 5-ти примірників істотно знижує взаємну агресивність, але можливо тільки в умовах великого просторого акваріума. Акваріум повинен бути закритий покривними стеклами або кришкою світильником.
Виведена альбиносная форма Лабео двоколірного - Redtail Black Shark Albino Form.

Середні ціни в зоомагазинах Москви

Список видів даної групи акваріумних риб з розмірами і середніми цінами:

Відео

Пропонуємо Вашій увазі, відібрані адміністратором розділу, відео ролики користувачів YouTube найбільшою мірою відображають красу і особливості поведінки акваріумний рибки Лабео двоколірний:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com