рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пінетки гачком | Записи в рубриці Пінетки гачком | Щоденник Акулка: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. В'язання пінеток з азів
  2. Як зв'язати пінетки гачком

різноманітні пінетки гачком і спицями

В'язання пінеток з азів

В'язання пінеток з азів

Пінетки - чудовий елемент дитячого одягу, що дозволяє в'язальниці фантазувати як у виборі фасону, так і в декоруванні їх.

В'яжуться пінетки дуже просто, особливо, на мій погляд, гачком. І прикрашаються більш різноманітно: в'яжуться мережива, складочки, ремінці, тесемочки. Зараз величезна можливість використовувати атласні стрічки (блискуча поверхня атласу чудово гармоніює з пряжею), перлинні намистини, стрази. На цій сторінці нижче є приклади такого прикрашення, взяті на безкрайніх просторах інтернету (проте, залишати маленьку дитину надовго в такий перловою красі, я думаю, небезпечно). Дизайнерські фантазії сучасних в'язальниць привели до створення пінеток- туфельок, пінеток- сандалій, кед.Простота і бистрока в'язання пінеток, велика кількість різноманітного матеріалу для в'язання дозволяють укомплектувати гардероб маленького чоловічка пінетками, так би мовити, під кожні повзунки.

Як зв'язати пінетки гачком

На відміну від різноманітних варіантів в'язання пінеток спицями, при в'язанні гачком в виробі чітко виділяються дві деталі - підошва і верх. І починається в'язання з підошви. На відміну від різноманітних варіантів в'язання пінеток спицями, при в'язанні гачком в виробі чітко виділяються дві деталі - підошва і верх <<< Початок в'язання показано на схемі червоною стрілкою - 15 повітряних петель плюс одна для підйому ряду. Довжина цепочкм приблизно від підстав пальців до середини п'яти дитини.
Читати далі...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com