рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

конверти, комбінезони для новонароджених | Записи в рубриці конверти, комбінезони для новонароджених | Щоденник ольга_канарік: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Як в'язати спинку з рукавами:
  2. Як в'язати ліву поличку з рукавом і планкою:
  3. Як в'язати праву поличку конверта (мішечка)?
  4. Як з'єднати дві полички:
  5. Як в'язати капюшон конверта (мішечка):
  6. Як в'язати манжети конверта (мішечка):
Хочете дізнатися, як в'язати конверт (мішечок) «Сніговик»?

Привіт, мої дорогі в'язальниці і в'язальники!

http://ya-vyazhu.ru/moi-raboty/kak-vyazat-konvert-meshochek-snegovik

ru/moi-raboty/kak-vyazat-konvert-meshochek-snegovik

Мій онук Сашуня

Хочете дізнатися, як в'язати спицями цей теплий конверт (мішечок) «Сніговик», в якому ви бачите мого шестимісячного онука Сашуню? У цій статті, написаній спеціально для вас, ви дізнаєтеся все в подробицях: і як в'язати, і з чого, і якими спицями. Думаю, вам все буде зрозуміло.

Для в'язання конверта - мішечка «Сніговик» я підібрала товсту напівшерстяну пряжу білого кольору ( «Аляска», турецької торгової марки «YarnArt») і спиці №7 і №8. І тепло, і швидко в'язати. Для в'язання конверта - мішечка «Сніговик» я підібрала товсту напівшерстяну пряжу білого кольору ( «Аляска», турецької торгової марки «YarnArt») і спиці №7 і №8 Мені знадобилося 700 грам (7 мотків) цієї пряжі, а також 5 різнокольорових гудзиків і товста «циганська» голка для зшивання.

Опис візерунків, якими був пов'язаний конверт - мішечок, я ще не опублікувала в цьому блозі. Чому? Про це можна дізнатися тут . Але можу вас запевнити, що вони не складні.

це «Путанку 2 × 2" (Чергувати 2 лицьові, 2 виворітні в 1-му ряду і 2 виворітні, 2 лицьові - в 3-м, парні ряди в'язати по малюнку узору і повторювати з 1-го ряду) і наметове в'язання (всі петлі в'язати лицьовими). Якщо щось буде незрозуміло, пишіть, обов'язково допоможу розібратися!

Як в'язати спинку з рукавами:

На спиці №7 треба набрати 44 петлі і в'язати хусткової в'язкою 6 см. Потім перейти на спиці №8 і продовжити в'язання візерунком «путанку 2 × 2". Через 25 см від початку в'язання зменшити в одному ряду 2 петлі (одну на початку ряду, іншу - в кінці). Таке ж зменшення зробити через 10 см від цього (на спицях залишається 40 петель).

  • місця зменшень відзначити кольоровий ниткою

Через 55 см від початку в'язання з обох сторін треба набрати повітряні петлі для в'язання рукавів - спочатку по 4 петлі, потім, через ряд - по 6 петель (на спицях - 60 петель).

Через 70 см від початку в'язання треба закрити середні 12 петель, відзначити кольоровий ниткою лінію плеча (на фото це - спиця), щоб від неї вести подальші вимірювання. Тепер в'язання піде порізно (на кожній спиці - по 24 петлі).

Як в'язати спинку з рукавами і частиною лівої полички

Як в'язати ліву поличку з рукавом і планкою:

Тепер ми розберемося, як в'язати ліву поличку конверта (мішечка) з рукавом і планкою. Це не так складно, як може здатися. Отже, на спиці 24 петлі. Пров'язавши 5 рядів, треба починати закругляти горловину переду: спочатку набрати 1 повітряну петлю, далі в кожному другому ряду набирати 2, потім 3 і 4 повітряних петлі. На спицях тепер 34 петлі, 8 з яких треба буде в'язати хусткової в'язкої (це планка).

  • якщо ви в'яжете для хлопчика, в цій планці потрібно буде робити петлі, якщо для дівчинки - петлі треба буде робити в планці правої полички

Для цього вироби цілком підходять петлі - дірочки. Ґудзики діаметром 2,5 см «пролітають» в них вільно. Для цього вироби цілком підходять петлі - дірочки Виконуються ці петлі по лінії середини планки (довжина планки - 37 см, відстань від верхнього краю планки до першого отвору -3 см, між отворами - 7,5 см).

Вимірявши по краю рукава спинки відстань до лінії плеча (в моєму варіанті це 12,5 см), треба зв'язати стільки ж і для лівої полички. Потім закрити для скоса рукава 6 петель, потім 4 петлі. На спицях - 24 петлі, 8 з них - планка.

Коли довжина планки стане 37 см, в'язання призупинити.

  • не забути по ходу в'язання 2 рази додати по 1 петлі по краю полички (орієнтуючись на кольорові позначки спинки)

Як в'язати праву поличку конверта (мішечка)?

Точно так же, як ліву, тільки не забути Точно так же, як ліву, тільки не забути   виконати отвори для гудзиків в планці, якщо будете в'язати для дівчинки виконати отвори для гудзиків в планці, якщо будете в'язати для дівчинки.

Як з'єднати дві полички:

Покласти дві полички поряд так, щоб планка з отворами для гудзиків накривала іншу планку. Перезняти петлі планок на додаткову спицю, чергуючи їх (спочатку петля однієї планки, потім петля інший і т. Д.) Виходить 16 петель планки.

Тепер треба в'язати цілісне полотно з двох поличок, пров'язуючи по 2 петлі планки разом лицьовій. На спицях - 44 петлі. Наступні ряди переду конверта (мішечка) в'язати візерунком «путанку 2 × 2" на довжину, відповідну довжині спинки.

Перейти на спиці №7 і продовжити в'язання хусткової в'язкої (6 см). Петлі закрити.

Як в'язати капюшон конверта (мішечка):

Капюшон конверта (мішечка) «Сніговик»

На спиці №7 набрати 52 петлі і в'язати хусткової в'язанням бейку капюшона (5-6 см). Потім продовжити візерунком «путанку 2 × 2" на спицях №8, збавляючи в кожному 4 ряду бейки по краях по 1 петлі. Після бейки - в кожному 2 ряду, поки на спиці не буде 42 петлі.

Пров'язавши 14 см від початку в'язання капюшона, приступити до його заокругленню, використовуючи спосіб заокруглення п'яти носка і розділивши петлі на 3 частини (по 14 петель кожна). Зв'язавши всі бічні петлі, закрити 14 петель середній частині.

Пришити капюшон до горловини конверта (мішечка) так, щоб край бейки капюшона починався з середини планки переду.

Як в'язати манжети конверта (мішечка):

За кісок кромок петель рукава з виворітного боку виробу спицями №7 набрати 22 петлі для в'язання манжети. Зв'язати хусткової в'язкою 5-6 см і закрити всі петлі. Так само в'яжеться і друга манжета.

Залишається зшити виріб внизу і з боків, пришити гудзики (тільки не впритул, а «на ніжці») і заправити гачком кінчики ниток.

Конверт (мішечок) «Сніговик»

  • Довжина готового конверта (мішечка) від лінії плеча до низу становить 68 см, ширина (від краю однієї маже до краю інший) - 66 см.

Як в'язати конверт (мішечок) «Сніговик» за розмірами вашої дитини, думаю, ви зрозумієте. Але якщо виникнуть якісь незрозумілості, обов'язково задавайте питання і я обов'язково допоможу вам розібратися, як в'язати цей конверт (мішечок).

До нових зустрічей, дорогі любителі в'язання спицями!

(Не забудьте підписатися на оновлення статей блогу, щоб ці зустрічі відбулися. (Не забудьте підписатися на оновлення статей блогу, щоб ці зустрічі відбулися )

Мій блог завжди до ваших послуг.


Read more: http://ya-vyazhu.ru/moi-raboty/kak-vyazat-konvert-meshochek-snegovik#ixzz2RkByPx40

Чому?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com