рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

До кінця року в центрі Гродно з'явиться «Палац Семашко»

Роботи по реконструкції нежитлового будинку по вулиці Калючінской 23 в центрі Гродно ведуться дуже активно, навіть незважаючи на те, що проект ще не погоджено Міністерством культури. Але вже відомо, що до кінця року біля будинку купця Муравйова власник Станіслав Семашко намір побудувати готель у вигляді палацу, повідомляє hrodna.life.

повідомляє

Зараз йде демонтаж даху, внутрішніх перегородок. Надалі перекриття поверхів будуть монолітними. Після закінчення реконструкції порожньої будівлі в Гродно з'явиться торгово-готельний комплекс з п'ятизірковим готелем на 26 номерів, рестораном, сауною і конференц-залом. На думку засновника готелю «Семашко» Станіслава Семашко, воно прикрасить історичний центр міста своїм неповторним архітектурним виглядом. Але з бізнесменом не згоден історик Мечислав Супрон, яка дотримується зовсім іншої думки.

«Виступаю проти запропонованого варіанту реконструкції. По-перше, новий образ будівлі сильно спотворить вигляд історичного центру міста, буде сильно виділятися серед двоповерхових будинків XIX ст., Які його оточують. Особлива небезпека в тому, що згаданий будинок виходить фасадом на головну площу міста і знаходиться майже навпроти ФАРН костелу - головною архітектурною домінанти історичного центру.

По-друге, реконструкція спотворить оригінальні архітектурні особливості будівлі, яке, між іншим, є виключно цікавим і багатим з точки зору історії. По-третє, аля-ренесансний декор, спроектований, очевидно, для додання дому нібито історичного шику, насправді буде виглядати дешево і фальшиво - майже 150-річний будинок буде виглядати, як новодел ».

Мечислав Супрон каже, що варто було б провести капремонт, не чіпаючи архітектурних достоїнств будівлі: розкрити частину оригінальної цегляної кладки на стінах фасаду, зробити дах з глиняної черепиці. Коротше, створити концепцію «живого» історичного будинку, а не створювати щось нове і чужорідне, до того ж з сумнівними художніми достоїнствами.

Будинок по вулиці Калючінской, 23 був побудований після пожежі 1885 г. Він був одним з найбільших будівель тодішнього Гродно. У ньому розміщувалися різні навчальні єврейські установи. Цей будинок був одним з головних будівель, які становлять початок вулиці Калючінской, що тяглася від Радянської площі. За радянських часів в будинку розташовувався інтернат, а згодом будівля визнали непридатним для життя.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com