рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Виставка «Символ 2013 року» - конкурс новорічної вироби для батьків і дітей.

Марина Латовская
Виставка «Символ 2013 року» - конкурс новорічної вироби для батьків і дітей.

"Підходить Новий рік Змії, вірніше підповзає!

І багато щастя і любові змія нам обіцяє!

Вона таємнича, розумна, і дуже прониклива!

Допоможе нам вести справи, як ніколи, блискуче!

Нехай кожен з радістю в свій будинок, з надією гостю впустить!

Не турбуйтеся ні про що, змія вас не вкусить! "

Цими рядками ми запросили батьків взяти участь разом з дітьми в конкурсі "Символ 2013 року". Який був у нас захоплення, коли виставка стала поповнюватися експонатами. Кожна робота дивувала і радувала. Фантазіям батьків не було меж. Виявляється Змій можна робити з паперу та картону, цукеркових фантиків, в'язати, шити з різних тканин, навіть з чоловічого краватки змія виходить дуже симпатичною і гламурною. Звичайно ж таке намагання наших батьків не повинно було пройти без уваги і ми кожному учаснику (13 сімей взяли участь у нашому конкурсі) приготували заохочувальні призи, дипломи учасника конкурсу та медальки за участь в конкурсі. Але цим ми не обмежилися і запросили всіх взяти участь в голосуванні за кращу новорічну саморобку. Призом глядацьких симпатій, а також дипломом і медалькою "Краща виріб конкурсу" Символ 2013 року "була нагороджена сім'я Руденко за виріб під №11. Батьки не прийняли участь у конкурсі, з величезним інтересом розглядали роботи і з задоволенням голосували за вподобану їм змію.

Публікації по темі:Публікації по темі:

«Символ 2013 року» «Символ 2013 року». Спільна творчість. Пройшли, відгриміли всі святкові дні, настали трудові будні. Пора друзі і нам братися за роботу! Знаєте, коли я не знала про такий.

Змійки-королівна   Зовсім скоро настане Новий Рік, саме тому хочеться зробити щось символічне Змійки-королівна Зовсім скоро настане Новий Рік, саме тому хочеться зробити щось символічне. Як відомо, символ 2013 року - змія, ось її то ми.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com