рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сценарій Нового року 2019 будинки для дорослих

У кожній родині свої правила і   традиції зустрічі Нового року

У кожній родині свої правила і традиції зустрічі Нового року ! Але іноді під самий-самий Новий рік настрій раптово стає хуліганських і загадковим одночасно. Саме в цьому випадку думки самі по собі так і крутяться в напрямку щоб такого-такого придумати, щоб здивувати всіх і порадувати самого себе ...

Пропонований нижче сценарій Нового року 2020 підходить для тих, хто зустрічає це свято в домашніх умовах в колі сім'ї і близьких друзів. Конкурси розраховані на дорослу аудиторію.

Для того щоб зустріч Нового року була такою ж, як в дитинстві, необхідно створити атмосферу зимового свята і піднесеного настрою самим чарівним способом. Звичайно ж, в кожному будинку обов'язково присутній довгоочікувана хвойна красуня, радуючи око розмаїттям ялинкових прикрас, поблискують у світлі запалених ламп і свічок. Але і загальний інтер'єр квартири можна прикрасити мішурою, гірляндами, дощиком і іграшками. Гірлянди можна зробити своїми руками з кольорового паперу.

А хто з дитинства не любить вирізати сніжинки? Саме ці зимові атрибути можна зробити різнокольоровими і приклеїти на двосторонній скотч або будь-яким іншим способом у найнесподіваніших місцях по всій квартирі. Але попередньо необхідно написати на зворотному боці кожної сніжинки цифру від одного і до п'яти.

А для проведення задуманих розіграшів і конкурсів нам знадобиться:

  • накладна борода, вуса, шапка Діда Мороза або червоний ковпак Санта Клауса;
  • 2 великих листа ватману;
  • фломастери, ручки, олівці;
  • зошитів листи;
  • блок листів для записів;
  • 2 конверта;
  • символічні подарунки і призи. Наприклад, шоколадки, маленькі коробочки цукерок, ялинкові та м'які іграшки.

Серйозні приготування, продумування меню , Закупівля і упорядження антуражу позаду. Серцебиття від передчуття зустрічі з довгоочікуваними гостями прийшло в норму. Всі вже на місці, засадили за гостинно накритий стіл і ведуть неспішну бесіду, гріючись після морозної прогулянки.

І ось, коли гості вже випили невелику кількість зігріваючих напоїв за зустріч і скуштували одне з спокусливих страв, той самий бунтівний і хитрий очікує настання самого довгоочікуваного серед зими події, бере на себе роль ведучого домашнього свята зустрічі Нового року. Їм може бути, як господар або господиня квартири, так і один із запрошених гостей.

Ведучий: - Дорогі гості! Я уповноважений повідомити Вам, що зі мною зв'язався Дід Мороз і передав Вам послання на словах. Справа в тому, що компанія у нас складається з дорослих людей, а часу у зимового чарівника катастрофічно мало, тому він не зможе завітати до нас в гості, щоб встигнути до тих, хто чекає його найбільше, дітям. Але не засмучуйтеся і не сумуйте від примх долі і від неприборканого року дорослості. Дід Мороз великодушно призначив мене тимчасово виконуючим обов'язки Діда Мороза! А тому я не дам оселитися нудьги і смутку в цей Новорічний вечір в нашій тісній і дружній компанії!

При вимові полум'яної тиради уповноважений Дідом Морозом може витягти з припасеного пакета накладну бороду, вуса і шапку Діда Мороза. Якщо ж з цими атрибутами є складнощі, то червоний ковпачок Санта Клауса, впевнено наповнив прилавки магазинів, може бути гідною альтернативою для ведучого.

З потайного місця витягуються невеликі квадратики паперу для записів і лунають кожному з гостей, які повинні на своєму листку написати число і місяць свого народження. Необхідно не забути написати своє ім'я.

І. О. Діда Мороза збирає все листочки і складає їх, наприклад, під ялинкою, помістивши в конверт.

- А тепер, - проголошує провідний, - давайте з Вами познайомимося або гарненько згадаємо один одного.

Гостей необхідно посадити на диван і підставити стільці, щоб все виявилися сидячими в ряд.

І. О. Діда Мороза: - Дорогі гості, ми вирушаємо в дорогу, займіть свої місця і пристебніть ремені безпеки. А тепер треба завести мотор і для цього всі повинні поплескати. Поїхали! Спочатку потихеньку. Тупотимо ногами. Набираємо швидкість 50 кілометрів на годину. Швидше! Набираємо швидкість 60 кілометрів на годину. Швидше! 80 кілометрів на годину. Ще швидше! 100, 120 кілометрів на годину. Повертаємо наліво! Тиснемо руку сусідові зліва від Вас. Знову їдемо вперед. Швидкість 150 кілометрів на годину! А тепер повертаємо направо і тиснемо руку сусідові праворуч від Вас. Ще їдемо, їдемо. Гальмуємо. Повертаємося до будь-якого сусіда і цілуємо його в щоку! Гальмуємо, гальмуємо. Усе! Приїхали!

Після настільки зближує гри гостям необхідно продовжити трапезу і, в залежності від загального темпераменту компанії, приступити до танців. Але невгамовний І. О. діда Мороза, підкріпивши сили і промочив горло, знову звертається до гостей.

І. О. діда Мороза: - Гості дорогі, а давайте дізнаємося що кожен з Вас робив вчора!

Всім лунають зошитів листи і підготовлені ручки і олівці.

І. О. діда Мороза: - А тепер дайте відповідь на мої запитання і запишіть відповіді в стовпчик.

питання:

  1. Ваше найулюбленіше чоловіче чи жіноче ім'я?
  2. Ви любите смачно поїсти?
  3. Напишіть число між 1 і 100.
  4. Яке ваше блюдо найулюбленіше?
  5. Напишіть інше число між 1 і 100.
  6. Напишіть ваше інше улюблене жіноче або чоловіче ім'я.
  7. Напишіть назву вашої найулюбленішою пісні?
  8. Ви вчилися (навчаєтесь) в школі?
  9. Вам більше подобаються близнюки або трійнята?
  10. Коли ви виходите на вулицю, ви одягаєте взуття?
  11. Напишіть інше жіноче або чоловіче ім'я.
  12. Яку фразу ви найчастіше вимовляєте?
  13. Для чого ви ходили (ходите) в школу?

Ведучий зачитує нові питання, а гості зачитують те, що написали.

  1. З ким ви були вчора ввечері? (Гість читає відповідь на питання 1.)
  2. Ви цілувалися? (Читає відповідь на питання 2 і так далі)
  3. Скільки раз?
  4. На що це було схоже на смак?
  5. Якого він (вона) був віку?
  6. Ви розповідали кому-небудь про це?
  7. Що він (вона) говорив?
  8. Ви займалися сексом?
  9. Які були результати?
  10. Ви повідомляли про це кому-небудь ще?
  11. Кому?
  12. Що він (вона) говорив?
  13. Чому Ви це робили?

Сподіваюся, що після подібного розіграшу І. О. Діда Мороза не стане об'єктом образ і непорозуміння, а всі гості з нетерпінням чекатимуть що ж цей маг і чарівник приготував ще. А він не змусить нікого розчаровуватися в цей зимовий вечір і, давши гостям відпочити і розслабитися, знову проявить незвичайну активність.

На одному зі скручених в трубу листів ватману виявляється намальована фломастером широка усміхнена мордочка порося, але без п'ятачка. П'ятачок намальований окремо і вирізаний з паперу. До мордочці відсутня деталь кріпиться за допомогою шпильки.

Учасникам необхідно зав'язати очі шарфом і один раз прокрутити навколо своєї осі. Здобувач на приз повинен прикріпити деталь на аркуші ватману, пройшовши пару кроків. Перемагає той учасник, який максимально правильно помістив п'ятачок.

Ажіотаж від проведеного конкурсу спаде швидко. Гості, в очікуванні настання прикордонної години, знову скуштують смаколиків зі святкового столу, приготованих привітними господарями і, нестримно фонтанує розіграшами та конкурсами Ведучий, знову заволодіває увагою гостей.

І. О. Діда Мороза: - А тепер нам треба вивчити чотиривірш.

Новий Рік вже стукає,
Відкривайте скоріше.
Дивом, казкою, легендою
Ми порадуємо друзів.

Всі хором повторюють за Провідним, а він, у свою чергу, видає ще один припасений конверт, який гості, скандуючи, зраджують один одному з рук в руки. На кому чотиривірш закінчується, той і дістає картку із завданням з конверта.

завдання:

  • Розкажи анекдот;
  • заспівай частівку;
  • станцюй танець маленьких лебедів, взявши собі на допомогу бажаючих;
  • поцілунок в щоку сусіда зліва;
  • продекламують Новорічний віршик;
  • вмов сусіда праворуч випити чарочку, випийте;
  • похвали саме вподобане блюдо на столі;
  • створи з гостей хор і заспівайте куплет Новорічної пісні;
  • побажай що-небудь кожному з присутніх в Новому році;
  • скажи тост на честь гостей.

Час невблаганно швидкоплинно і настання Нового року зовсім близько. І знову І. О. Діда Мороза бере кермо влади в свої вмілі руки.

І. О. Діда Мороза: - Гості дорогі! Зовсім скоро Кремлівські куранти сповістять нас, що настав Новий рік. І до цього чарівного годині мої магічні здібності телепата набирають свою максимальну силу, яку я обов'язково хочу Вам продемонструвати. Згадайте будь-яке число. Помножте його на два. До отриманої суми додайте один. Результат помножте на п'ять і додайте три. А тепер скажіть мені результат, який у Вас вийшов.

Кожен, хто вирішив перевірити телепатичні здібності Ведучого, говорить йому число, а Ведучий, роблячи задумане обличчя, відкидає останню цифру в оголошеному результаті і оголошує таємну цифру, задуману учасником.

І ось, чіткий бій курантів сповістив про настання Нового року! За кілька секунд загадати найзаповітніші бажання! І шампанське полилося рікою, присмачене триразовим криками «Ура» і щирими побажаннями один одному!

І. О. Діда Мороза: - Дорогі гості! Невже Ви могли подумати, що я забув про своє завдання написати дати ваших днів народження? А ось Дідусь Мороз, якого Ви так і не помітили, поки Ваше увага була прикута до промови президента і бою курантів, все-таки знайшов хвилинку і заглянув до нас і залишив цілий мішок подарунків.

При цих словах Ведучий може потрясти справжнім або імпровізованим мішком, куди помістив символічні призи.

І. О. Діда Мороза: - Отже, я дістаю конверт і проглядає дати, які там є! Подарунок отримує той, чий день народження найближче до нашого сьогоднішнього свята.

Після того, як учасник отримав свій перший в Новому році приз, Провідний знову звертається до гостей.

І. О. Діда Мороза: - А ви не засмучуйтеся. У Вас є прекрасна можливість виграти ще один з призів і подарунків від Діда Мороза. А для цього абсолютно необхідно розшукати все-все сніжинки, які сховалися по всій квартирі. І той, хто збере сніжинки, повинен додати числа, написані на звороті один до одного. Чия сума виявиться найбільшою, той і отримає приз за вправність і уважність!

Традиційно всі домашні свята в нашій і не тільки країні проходять за багато накритим столом і максимум, чим можуть урізноманітнити - це танцями і піснями під караоке. Самі ж сміливі можуть відправитися на вулицю, щоб ковтнути свіжого повітря і помилуватися салютами, залпи яких чути з усіх боків, особливо в Новорічну ніч.

Але не тут-то було! Наш відважний І. О. Діда Мороза не кидає кермо влади плином свята і знову привертає до себе загальну увагу.

І. О. діда Мороза:

Ось Новий рік вже настав,
давно дванадцять було.
Хто багато їв, хто багато пив,
Але з нами наша сила!

- Тепер же дізнаємося, хто з нас найсильніший в цьому році!

Ведучий роздає кожному з бажаючих газетний лист. Учасники тримають за куточок газету на витягнутій руці. За командою або з початку заграє музики, всі конкурсанти повинні зібрати весь газетний лист в кулак. Хто першим впорався із завданням, той найсильніший в Новому році і отримує приз!

Втома і звеселяючий напої роблять свою справу, і І. О. Діда Мороза зауважує, що вже настав час провести ще один жартівливий конкурс. Для цього розгортається другий аркуш ватману, на якому фломастером зображений градусник.

І. О. Діда Мороза: - А тепер дізнаємося, хто ж в Новому році найстійкіший, найміцніший, найтверезіший з нас!

Учасник підходить до закріпленого на стіні листу ватману і повертається до нього спиною. Завдання учасника, нагнувшись і простягнувши руку до спиртоміри між ніг, відзначити фломастером найнижчий градус. Всім хочеться виявитися більш тверезим, тому градуси малюються від низу до верху від більшого до меншого, щоб учасники тягнулися якомога вище!

Після проведення конкурсу і вручення символічного призу найстійкішому і тверезого, провідний звертається до гостей.

І. О. Діда Мороза: - У нашій компанії зібралися найсильніші, найкмітливіші, найвеселіші і самі тверезі! Нехай Новий рік подарує Вам багато виконаних бажань, задумів і перспектив! Нехай міцне здоров'я і сила волі допомагає долати перешкоди не тільки у вигляді заметів і непрохідних хащах, але і у всіх сферах життя! І давайте намагатися зробити так, щоб навколо нас стало трішечки тепліше і душевніше, щоб спорідненість душ і міцна згуртована дружба були непорушні, ось так, як я сьогодні постарався зробити для Вас! І нехай в тих розіграшах, які Новий рік Вам подарує, Ви опинитеся переможцями з щирими посмішками і відчуттям щастя! З новим роком! З новим щастям!

А хто з дитинства не любить вирізати сніжинки?
Ви любите смачно поїсти?
Напишіть назву вашої найулюбленішою пісні?
Ви вчилися (навчаєтесь) в школі?
Вам більше подобаються близнюки або трійнята?
Коли ви виходите на вулицю, ви одягаєте взуття?
Яку фразу ви найчастіше вимовляєте?
Для чого ви ходили (ходите) в школу?
З ким ви були вчора ввечері?
Ви цілувалися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com