рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Олександр Васильєв: у чому можна і не можна зустрічати Новий рік?

Олександр Васильєв

У чому зустрічати Новий рік? Це питання мені задають в грудні буквально на кожному кроці. Відповідаю. Зараз дуже важливим трендом стало металізоване покриття: золото і срібло. Тому ідеальним вибором буде золоте або срібне плаття, в блискітках чи, в бісер чи, в стеклярусом чи, може бути, навіть в якихось каменях або стразах. Як, наприклад, у подружжя Володимира Преснякова Наташі Подільської.

Наталія Подольська і Володимир Пресняков Наталія Подольська і Володимир Пресняков

Що ще? Традиційно в цю ніч багато хто віддає перевагу мереживо. Тому рада другий: якщо ви запрошені на якесь дуже урочистий захід, то вам краще зробити вибір на користь довгого мереживного вбрання. Наприклад, як у Ксенії Собчак . А золото і срібло більше підійде для дискотеки, танців.

І, звичайно, трендом сезону, як і раніше залишається червоний колір, він дуже затребуваний. Його носять все: від Наталії Водянової до Лізи Арзамасова . Червоний ідеально підходить для зустрічі Нового року. Тільки треба правильно вибрати фасон. Але я особисто вважаю, що червоний більше личить брюнеткам, рудим і шатенкам, а також сивочолим жінкам. І менше йде блондинкам з ніжною шкірою.

Насправді вибрати відповідний наряд не так вже й складно. Але іноді все ж дами допускають помилки. Як не допустити похибки? Пропоную розібрати на конкретних прикладах. Почнемо з Саті Співакова в чудовому срібній сукні. Їй би воно відмінно підійшло для святкування Нового року. Саті в свої 55 років виглядає дивовижно. Вона струнка і граціозна. Тому, дорогі дами, якщо ви в п'ятдесят можете похвалитися точно такою фігурою, вибирайте сміливо цей фасон. Руки закриті, зона декольте теж. Це дуже елегантно і модно. Саті Співакову, дружину відомого музиканта Володимира Співакова , До того ж вона веде програми на телебаченні на каналі «Культура» і грає в театрі, я б назвав зразком для наслідування.

Якщо вам ще немає п'ятдесяти, але вже злегка за сорок, а фігура нітрохи не гірше, ніж у Крістіни Орбакайте , Можете без побоювань надіти блискуче плаття без рукавів. Це теж чудовий образ.

Як не допустити похибки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com