рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Наодинці з чоловіком: як зустріти Новий рік

  1. розподіліть обов'язки
  2. продумайте програму
  3. свято живота
  4. Приготуйте подарунки

Новий рік - не просто сімейне свято. Це час, коли люди дуже сильно хочуть вірити в чудеса, в світле майбутнє і виконання бажань.

Це час, коли люди дуже сильно хочуть вірити в чудеса, в світле майбутнє і виконання бажань

Ні чоловіки, ні жінки не можуть встояти перед чарами ночі, що розділяє дві маленькі епохи. Як зустріти Новий рік з чоловіком, щоб це свято запам'яталося не просто багатою трапезою, а й відмінно проведеним часом, яке неодмінно захочеться повторити.

розподіліть обов'язки

Чоловіка можуть лякати передноворічні клопоти, тому всі обов'язки ви повинні розподілити порівну. Дайте йому те завдання, яке він виконати в силах. Наприклад, якщо ви плануєте провести свято поза домом, запропонуйте йому знайти відповідний ресторан або клуб, а ви на себе візьмете пошуки костюмів. Якщо ж ваше свято буде вдома, в обов'язки хлопця буде входити закупівля продуктів, в ваші - приготування і прибирання. І так далі.

Чому так важливо ділити обов'язки? Просто тому, що це час, який ви будете проводити удвох, а значить, і радість, і труднощі вам треба ділити на двох. Якщо боїтеся довірити чоловікові якийсь із пунктів плану підготовки, просто напишіть йому докладно, що і коли йому треба зробити. Він відмінно впорається з роллю виконавця. На роль організатора він точно не претендуватиме - хлопці не люблять клопоти. Чим чіткіше буде план, тим легше буде впоратися.

продумайте програму

Напевно, це найскладніше в тому, як зустріти Новий рік з чоловіком. Виходите з того, на якому етапі ваші відносини . Якщо ви давно разом, краще провести цю ніч поза домом. Якщо ви тільки почали зустрічатися, відзначайте свято в галасливій компанії. Ну а якщо у вас все серйозно чи вже медовий місяць, то, де ви будете в момент бою курантів, зовсім не важливо. Вирішивши провести вечір наодинці, знайдіть гри, в які ви можете пограти вдвох, придумайте костюми і в них покажіть якийсь сюжет, який обов'язково запишіть на відеокамеру. Нехай свято пройде, зате яка пам'ять!

свято живота

Як Новий рік зустрінеш, так і проведеш. Щоб не мучитися якщо не весь рік, то перші його тижні від тяжкості в животі, можна обійтися без традиційного застілля, зробивши фуршет. Так вам буде набагато простіше зберегти бадьорість і рухливість на всю ніч. Досить буде трохи відпочити, і ви знову готові святкувати. Надмірності можуть звести нанівець всі ваші зусилля по організації, адже після ситної вечері завжди тягне поспати.

Приготуйте подарунки

Подарунки можна просто покласти під ялинку, а потім привітати з настанням наступного року, а можна зробити це набагато цікавіше. Нехай комусь вже здасться банальним гра з пошуками скарбу, але якщо ви ніколи цього ще не робили, організуйте справжній квест. Згадайте дитячу гру з прив'язаними до нитки сувенірами, які треба зрізати з зав'язаними очима. Поряд з серйозними сюрпризами можете прив'язати побажання або фанти, які потрібно виконати в будь-якому випадку.

Чому так важливо ділити обов'язки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com