рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп на 2018 рік по знаках Зодіаку - рік Жовтого Земляного Собаки

Жовта Земляна Собак а символізує стихію землі. Їй особливо притаманні такі якості, як стабільність і планомірність, вірність і прихильність. Хоча це і соціальна тварина (собака прагне бути на виду), їй важливо навести порядок в першу чергу у себе, тому весь рік людство буде прагнути повернути розбушувалися хвилі життя в більш спокійне і мирне русло. Важливими темами стануть питання стабільності, довіри і розподілу відповідальності.

Собака щедра і чемна, хоча орієнтована на збільшення добробуту, і буває до деякої міри жадновата. Живе за принципом «своя сорочка ближче до тіла». Блага збирає, не поспішаючи, чітко ставить цілі і повільно, але непохитність і впевнено рухається до бажаного. Собаці чужого не треба, але за своє вчепиться мертвою хваткою.

На відміну від Півня, Собака діє не наскоком, а за принципом «терпіння і труд все перетруть». Тому основним принципом ведення справ будуть в цьому році витривалість і працьовитість, вимогливість до себе та інших, а також практична жилка.

Стихія землі пов'язана з законами і традиціями, тому в рік Земляного Собаки важливо дотримуватися своїх принципів. Собака закулісних інтриг не любить, вважаючи за краще відкритий поєдинок. Справедлива і кілька ідеалістично, Собака орієнтована на партнерство, тому тема спілок і об'єднань буде особливо голосно звучати протягом усього року.

Що стосується сфери взаємовідносин, то Жовта земляна Собака принесе знаменні і частіше сприятливі події для всіх знаків зодіаку. Оскільки собака символ вірності і постійності, то цей рік ознаменується встановленням довгострокових шлюбних відносин, а тим, хто вже в шлюбі - переоцінці значущості шлюбних уз і, як наслідок - зміцнення спілок. У родині Собака - домінуюча, в дружбі - більш лояльна. У ній мало протиріч і вона цілком комфортно живе, вміючи і брати і віддавати в рівній мірі. Любить порядок. У всіх відношеннях вона сприяє традиційному шлюбу. Однак, проходження Юпітера по Скорпіону, додасть перчинку в загальну атмосферу стабільності та благопристойності. Особливо хвилюючі і захоплюючі відносини чекають водних знаків. Любовні історії будуть насичені переживаннями і пристрастю. Земні знаки будуть більше під «враженням Сатурна, тому вони більш стійкі до даного впливу.

Цей рік дуже сприятливий для ділової активності, особливо в сфері великих фінансів, політики, держструктур, дає успіх в питаннях власності. Багатьом представникам зодіаку буде досить прекрасні можливості поліпшити своє фінансове та кар'єрне становище. Але удача буде на боці найзатятіших і витривалих. Тим, хто готовий багато працювати і брати на себе відповідальність, можна робити великі ставки, оформляти кредити, інвестувати кошти, укладати довгострокові договори. Час вибирати стабільних, відкритих партнерів. Однак важливо знайти компроміс між оптимізмом і обережністю в справах.

Незважаючи на те, що Собака не любить змін, і не прагне до надмірностей і особливому комфорту, вона зробить все, щоб жителі Землі змогли поліпшити житлові умови.

Рік правління Собаки знаменує час науково-технічного прогресу. У травні Уран зробить інгрес в знак Тельця, і це буде початком цілого циклу трансформацій, підсумком яких буде поліпшення життєвих умов людини. Це час технічного прогресу, в результаті якого людство по-новому погляне на звичні речі. 2018 ознаменується технічним прогресом у сфері важкої промисловості, землеробства, медицини і фармацевтики. У суспільстві підвищиться інтерес до незвичайних галузей знань, а також відбудеться розквіт психологічних наук. Але найяскравіші прояви ми, ймовірно, побачимо роками пізніше.

Що стосується здоров'я населення та екології планети, то серйозних епідемій і катаклізмів чекати не слід, а суспільство буде готове переглянути свої позиції по відношенню до ресурсів Планети і задуматися над глобальними проблемами світової екології. У сфері медицини можлива поява нових лікарських засобів і методів лікування, які раніше були невідомі або доступні лише небагатьом. Суспільство по-новому погляне на питання духовності та саморозвитку. В цілому - це період повороту свідомості суспільства в бік гуманізму і альтруїзму.

Гороскоп на 2018 рік для Овна

Гроші. Кар'єра. В цьому році Овнам варто готуватися до великих звершень в кар'єрі. Цілком ймовірно, що багато представників цього знака отримають підвищення, так як на протязі всього року планетні конфігурації будуть давати енергію для звершень. Але це не швидкоплинне везіння, а результат серйозних і цілеспрямованих дій з боку Овна. Вдалими обіцяють бути справи, пов'язані зі спадщиною, податками, кредитами, інвестуванням в великий бізнес. Успіх чекає представників професій, пов'язаних з ризиком.

Любов і сім'я. Важливо підтримувати баланс між любов'ю і дружбою, але пріоритет слід віддати першої, так як саме проживання всіх відтінків любові буде важливим витком розвитку Овна. Те ж саме стосується творчих починань. У цьому році слід розвивати в собі особистий творчий потенціал, або ж насолоджуватися повною мірою досягненнями своєї творчості. А друзі - це підтримка і опора у всіх цих справах.

Здоров'я. В цілому здоров'я не потурбує Овна в цьому році. Єдиний момент - це те, що в результаті сильного перенапруження психічних сил може наступити стомлення або стрес. Особливо не рекомендується скидати негатив вживанням алкоголю та інших психотропних засобів, так як може відбутись швидке звикання. У цьому році можна пройти повне обстеження, також показані хірургічні операції.

Гороскоп на 2018 рік для Тільця

Гроші. Кар'єра. На початку року можна знайти вигоду в спілкуванні з далекими партнерами. Влітку чималу роль в питаннях розвитку ділової активності зіграють дружні зв'язки, проте їх стимулюючий вплив лише побічно позначиться на фінансах. Особливий успіх чекає Тельців, задіяних у сфері великого міжнародного бізнесу, медицини і мистецтва, тут очікується досить швидка фінансова віддача. В кінці року добре піде бізнес через соцмережі, а також багато в чому успіх буде залежати від того, наскільки Ви здатні до освоєння новітніх методів ведення справ.

Любов і сім'я. Цього року Тельця потягне на відносини, м'яко кажучи, не властиві йому. Відносини з протилежною статтю будуть непередбачуваними і хвилюючими. Багато в чому це буде визначатися поведінкою партнера, при всьому при тому, що сам Телець буде втіленням стійкості і незворушності. Восени ситуація може змінитися з точністю навпаки, і сюрпризів вже варто чекати від Тельця.

Здоров'я. Здоров'я у Тельців протягом року стабільне. Однак, восени слід звернути увагу на спосіб життя, так як саме нездорові звички можуть відбитися на стані ендокринної системи і привести до порушення обміну речовин.

Гороскоп на 2018 рік для Близнюків

Гроші. Кар'єра. Близнюки можуть розраховувати на сприятливий стан фінансів, так як Собака благоволить і повітряної стихії. У цьому році можна очікувати дохідну і відповідальну роботу. Близнюкам-бізнесменам рік благоволить в успішному вирішенні податкових питань, при тому, що саме в цьому році багато джерел доходів будуть приховані, або неафішовані, або ж спочатку будуть носити штамп секретності. Взагалі, цей рік підходить для започаткування власної справи.

Любов і сім'я. В цьому році Близнюкам не варто чекати грандіозних змін. Однак з'явиться внутрішній імпульс до змін, ще не усвідомлюється, але, тим не менш, неймовірно потужний. Але це тільки початок, серйозних трансформацій в цьому році не передбачається.

Здоров'я. Здоров'я в цьому році у Близнюків в центрі уваги. Важливо виходити із знання того, що всі хвороби від нервів, тому поряд з консервативними методами лікування було б чудово поєднувати психотерапію, тілесно орієнтовані практики. Вірогідні випадки успішного лікування самих безнадійних захворювань. Тут допоможуть новітні методи лікування.

Гороскоп на 2018 рік для Рака

Гроші. Кар'єра. Цей рік ставить наступне завдання для Раків. Їм необхідно зосередитися на тому, щоб всі вміння і таланти були монетизовані. Нічого поганого немає, якщо Ви будете особливо наполегливі в досягненні матеріального благополуччя. Цього року гроші - це те, що належить Ракам по праву. Однак, не варто вдаватися до нечесних способів і йти «по головах», це може в подальшому обернутися великими втратами. Успішним буде ділове партнерство, засноване на дружніх засадах. Добре партнерствувати через соціальні мережі.

Любов, кохання. Сім'я. Дуже бурхлива і активна особисте життя чекає Рака в цьому році. Любовні переживання захлиснуть з головою, але правління Собаки не пройде даром, це час укладення офіційних відносин для Рака. Основною рисою всіх відносин буде не тільки пристрасність і незвичайні переживання, але і тема довіри. Це будуть ті самі відносини, коли не страшно з улюбленим «опинитися на одному кораблі» в самому повному розумінні цього слова.

Здоров'я. Поліпшується протягом багатьох серйозних хронічних захворювань, особливо кістково-м'язової системи і шкірних (в тому числі алергічних), але в деяких випадках спостерігається посилення симптомів. Тому цей період сприятливий як для комплексного обстеження, так і для початку тривалого і такого ж комплексного лікування. Не варто розраховувати на швидкий успіх. Добре позначаються оздоровчі поїздки, курортне лікування.

Гороскоп на 2018 рік для Лева

Гроші. Кар'єра. Цей рік надасть Льву різні можливості для саморозвитку. Особистісні якості і заслуги будуть відігравати важливу роль. Успіх у справах чекає Львів-підприємців, особливо, якщо в Ваше розпорядження надійдуть великі кошти, інвестиції. Взагалі є всі шанси збільшити обороти бізнесу, вийти на великі договори. Але важливо розуміти, що все пройде як треба тільки в разі серйозного підходу і фундаментальних стратегій. «Зірвати куш» граючи не вийти. Взагалі рік сприяє відкриттю власної справи, а також успіх у справах нерухомості, будівництва.

Любов, кохання. Сім'я. Важливі події будуть відбуватися і в сімейному житті. Успішно вирішуватися питання добробуту сім'ї, з'являться прекрасні можливості для поліпшення житлових умов, придбання будинку, дачі, особливо якщо вже давно плануєте це. Багато в чому саме Леви займуть домінуючу позицію в подружніх стосунках, однак важливо прислухатися до партнера по шлюбу, в іншому випадку все обернеться не тільки відчуженням з ним, але і неприємностями в громадських справах.

Здоров'я. Прекрасний стан здоров'я гарантовано Льву протягом усього року. Однак не слід забувати про профілактичні процедури, особливо спрямованих на зміцнення серцево-судинної і нервової системи.

Гороскоп на 2018 рік для Діви

Гроші. Кар'єра. Цей рік буде успішним для Діви в плані розширення можливостей через отримання додаткової освіти. Важливо освоїти сучасні методи в професійній сфері, можливо, отримати додаткову спеціалізацію. Проявити себе вийти, взявши роль лідера, можливо і неформального. Також цілком імовірно вашими помічниками будуть люди, які володіють сучасними методами, так звані профі. Не нехтуйте їх радами. Восени можливі серйозні зміни по службі. Надмірна старанність на роботі не призведе до поліпшення ситуації, навпаки, є ризик наробити справ собі на шкоду. Орієнтуйтеся на свої відчуття в ситуації невизначеності.

Любов, кохання. Сім'я. Цього року Діві зірки пророкують зміцнення любовних зв'язків. Особливо це торкнеться одиноких Дев, так як в цьому році зустріч з другою половинкою неймовірно висока. Будьте готові, що бурхливий роман швидко переросте в шлюбні узи. Характерною рисою даних спілок буде глибока емоційна прив'язаність до партнера і стійкість. У вже встановлених відносинах Діву чекає духовне єднання з чоловіком, вихід на якісно новий рівень. Однак також вірогідні і любовні захоплення на стороні, хоча вони будуть носити виключно платонічний характер і загрози для шлюбу не представлять.

Здоров'я. Зберегти рівновагу фізичного і емоційного здоров'я можна за умови грамотного підходу до навантажень. Зайва старанність на роботі, а також надмірне участь в житті інших може погано позначитися на здоров'ї. Постарайтеся більше уваги приділяти своїм психічним станом, добре б зайнятися медитаціями, йогою та ін. Краще добровільно знайти спосіб залишитися наодинці з самими собою, інакше це загрожує вимушеним перебуванням на лікарняному ліжку.

Гороскоп на 2018 рік для Терезів

Гроші. Кар'єра. Цього року Терези здатні отримати рівно стільки, скільки хочуть. Це час придбання фінансової незалежності. Ви будете винагороджені за проявлені раніше старання. Рік сприяє веденню ділової співпраці з партнерами здалеку. Наміри Терезів багато в чому будуть диктуватися високими ідеями і тому матеріальні здобутки будуть супутнім явищем.

Любов, кохання. Сім'я. Непроста задача належить Терезам в даній сфері. Стосунки з коханими, в тому числі і з дітьми, будуть джерелом занепокоєнь. Серйозних неприємностей чекати не варто, однак, похвилюватися доведеться. Це буде уроком в тому, що особиста прихильність до чогось, як і прагнення до безмежної свободи - джерело одвічної печалі людини. Однак в цьому році краще присвятити себе служінню суспільству, зробити акцент на дружні відносини, але при цьому дотримати баланс і не допустити збитків для близьких і дорогих людей.

Здоров'я. Різких змін здоров'я в цьому році не передбачається. Однак тим представникам знака, хто давно бореться з будь-яким недугою, рекомендується використовувати альтернативні методи лікування. Багато блоки можуть бути зняті психотерапевтичної роботою, а також народною медициною, цілительством. Сприйнятливість до даних методів буде підвищена, тому варто чекати позитивних результатів.

Гороскоп на 2018 рік для Скорпіона

Гроші. Кар'єра. Рік пройде на підвищеному градусі, дасть можливості особистісного зростання, використовуючи які, Скорпіон може закласти початок нового етапу в житті. Цілком ймовірно, що Скорпіону вдасться отримати керівну посаду, або заступництво вищої посади в справах. Рік характеризується величезною кількістю як ділових, так і особистих зв'язків, які Скорпіон буде налагоджувати з надзвичайним натхненням. Рухливість і глибоке занурення в суть справи - ось ті напрямки, які необхідно поєднувати в цей період. Ставку варто робити на тих, хто пропонує тривалий серйозне ділове партнерство.

Любов, кохання. Сім'я. При тому, що ділова активність протягом усього року буде висока, важливо не накопичувати домашні проблеми і справи, інакше до весни Скорпіон ризикує порушити відносини з рідними і позбутися їх підтримки. Вільних Скорпіонів чекають хвилюючі, одухотворені, злегка ідеалізовані відносини. Це час високої любові. Скорпіоном, які в шлюбі, рік обіцяє виконання заповітних бажань, в будь-якому випадку вже усталені відносини стануть інтенсивніше і глибше.

Здоров'я. В цілому рік відзначений чудовим самопочуттям для Скорпіона. Прилив сил, спрага дій, відчуття всієї повноти життя, зніме багато симптомів навіть хронічних захворювань. Однак в кінці року слід поспостерігати за своїм організмом, особливо за обміном речовин і статевою сферою, так як можливі захворювання непроявленого характеру, однак вони не принесуть серйозних наслідків.

Однак в кінці року слід поспостерігати за своїм організмом, особливо за обміном речовин і статевою сферою, так як можливі захворювання непроявленого характеру, однак вони не принесуть серйозних наслідків

Гороскоп на 2018 рік для Стрільця

Гроші. Кар'єра. Для Стрільця рік пророкує успіх через натхнення, через таланти і творчість, які будуть безпосередньо впливати на рівень доходу або стануть додатковими джерелами доходу. Особливо сприятливий рік для Стрільців, задіяних в психології, наукових дослідженнях, а також у будь-яких творчих професіях. Розташування планет в цьому році допоможе Стрільця розкрити здібності до глибокого проникнення в суть речей, відкриє канали творчих потоків, тому цей час розквіту талантів, які раніше були приховані, зарезервовані. Також цей час подорожей, метою яких є не тільки прагнення до саморозвитку, але і матеріальний інтерес.

Любов, кохання. Сім'я. Рік подарує можливість насолоджуватися комфортом і благополуччям в домашній обстановці. Особливий психологічний клімат, душевне єднання з сім'єю, які будуть характерні тривалий час, дозволять Стрільця відпочивати і набиратися сил в колі сім'ї, а також посприяють творчого творення в домашній обстановці.

Здоров'я. Час сприяє духовних практик і медитацій, подорожам по святих місцях або так званим «місцях сили», морські подорожі, бальнеопроцедури. Важливо давати собі періодично відпочивати в тиші і самоті. Все це чудовим чином вплине на фізичне і психічне самопочуття, посприяє балансуванню цих сфер. Невидимі сили в цей час відводять від Стрільців біди, всі приховані захворювання відразу ж виявляють себе.

Гороскоп на 2018 рік для Козерога

Гроші. Кар'єра. В цьому році жовта Собака протегує Козерогам як нікому іншому! Всі найкращі якості, які вона уособлює, проявляться в повній мірі в житті Козерога, так як за своєю природою Собака і Козеріг близькі. Удача і везіння, здійснення багатьох надій, популярність. Все це - результат довгої наполегливої ​​роботи і стійкості. Багато хорошого принесуть Козерогу дружні і суспільні зв'язки, багато важливих, довгострокових спілок буде укладено. Цього року Козеріг по праву займають лідируючу, заступництво позицію, так як саме йому рік подарує неймовірну енергетичну міць для втілення честолюбних планів у життя. Однак їх мета - не матеріальний ресурс, а щось більше, гроші ж прийдуть як наслідок і ймовірно трохи пізніше.

Любов, кохання. Сім'я. У любові Козерогам теж зелене світло! В цьому році пощастить зустріти незвичайної людини, відносини з яким будуть відрізнятися новизною і грунтуватися на дружніх засадах, проте, вони не будуть позбавлені романтики. Восени Козероги відчують сприятливі зміни в особистому житті. Цілком ймовірно, що любовний роман переросте в сімейні стосунки. Уже сімейних Козерогів чекає зміцнення шлюбу, на авантюри і пригоди в цьому році навряд чи потягне.

Здоров'я. Високий енергетичний потенціал в поєднанні зі стабілізацією багатьох сфер життя сприяють також і здоров'ю. Це гарний час для заняття різного роду оздоровчими практиками, які передбачають контакт і роботу з тонкими енергіями, вони особливо посприяють зміцненню фізичного тіла, як наслідок оздоровлення психіки і душі.

Гороскоп на 2018 рік для Водолія

Гроші. Кар'єра. Рік непростий для Водоліїв в плані кар'єри і заробітку. Початок року характеризується серйозними кар'єрними можливостями, особливо для Водоліїв, зайнятих в науково-дослідній середовищі, або ж в професіях, пов'язаних з ризиком (МНС, підводники та ін.). Концентрація і наполегливість в справах, а також заступництво впливових осіб допоможе зібрати істотні плоди до кінця року. Одним з правил, яким варто керуватися протягом усього року - це те, що не варто зациклюватися тільки на себе і на особистих цілях, важливо проявляти підтримку та увагу до своїх партнерів. До осені можливий вимушений переїзд по роботі, службі. Однак, позитивним моментом є те, що це посприяє поліпшенню добробуту.

Любов, кохання. Сім'я. Є всі можливості отримати бажаний спокій і відпочинок вдома, в колі сім'ї, однак, Водолія важливо пам'ятати, що в цьому році акцент буде на шлюбному партнері і його справах. Слід вимкнути ЕГО, змиритися з тим, що доведеться побути в тіні, проявити турботу і підтримку щодо чоловіка, допомогти йому (їй) досягти своїх цілей. Дуже важливо не порушити це правило в кінці літа - початку осені.

Здоров'я. В цілому рік сприятливий в плані здоров'я для Водолія. Стан хронічних хворих стабілізується, може навіть наступити деяке полегшення. Показано санаторне лікування, морські і високогірні курорти. Рік сприятливий для обстеження і лікування за допомогою сучасних методів.

Гороскоп на 2018 рік для Риби

Гроші. Кар'єра. Дуже дивний і успішний рік для Риб в плані кар'єри і грошей! Обіцяє багато подорожей і знайомств! Важливе значення придбають нові друзі, яких Ви ймовірно зустрінете далеко від дому. Рік сприяє початку навчання, отримання нових знань, освоєння нових прогресивних методів, а також обіцяє прогрес і досягнення в творчості, розширення життєвої сфери за рахунок всього перерахованого вище. Не варто розраховувати тільки на Фортуну, яка, без сумніву буде на боці Риб, але проявляти чимало зусиль, концентруватися на роботі. Особливо слід приділити увагу справам, які Ви здійснюєте спільно з колегами.

Любов, кохання. Сім'я. Цей рік характеризується великою кількістю знайомств під час ділових поїздок або на курортах, і, як правило, вони будуть носити скоріше дружній відтінок, тому для сімейних відносин особливої ​​небезпеки не представляють. Ви можете випробувати піднесені, платонічні почуття до кого-небудь, але ця історія, швидше за, про глибоку дружню прихильність, ніж про любов. Хоча і це, звичайно ж, не виключено.

Здоров'я. Здоров'я Риб у багато буде залежати від загального клімату на роботі і від того, наскільки гармонійні їхні взаємини з колегами. Здоров'я зажадає уваги, особливо важливо вчасно звертатися до лікаря, не зволікати з цим, якщо щось Вас серйозно потурбує. Це час, коли краще дотримуватися традиційної медицини, проте вельми цілющим виявиться перебування на морі.

Если ви стали очевидцем цікавої події або події, надсилайте фото и відео на Whatsapp +7 (999) 174-67-82

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com