рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зустрічати Новий рік 2015 - рік Синьої дерев'яної Кози або Вівці

Рік 2015 астрологи оголосили роком Синьої дерев'яної Кози (або Вівці). Насправді він наступить не першого січня, а куди пізніше - 19 лютого. Якщо порівнювати його з попереднім, «кінським» роком, потрібно відзначити, що 2015-й буде значно спокійніше: Вівця - лагідне тварина, а тому ніяких особливих потрясінь і радикальних змін не передбачається. Можна розслабитися і приготуватися пожинати численні плоди торішніх праць, а це привід особливо радісно зустріти Новий 2015 рік.

Але якщо ви приготувалися відзначити свято з розмахом і «голосно», можливо, це не найбільш вдала ідея. Сором'язлива Козочка не буде в захваті від великих компаній і галасливих дискотек. Зустрічати цей рік потрібно в сімейному колі або з самими-найближчими друзями, а вже коли прогримлять Куранти, будуть вручені подарунки з привітаннями і загадати бажання, можна буде відправитися «в люди» і гарненько повеселитися.

Тільки пам'ятайте: Козочка відрізняється вишуканістю смаків, так що розваги повинні бути гідними цієї особи. Загалом, не переборщіть з піснями і танцями. Тут зі східною астрологією погоджується і російська народна мудрість: баян Козі не дуже-то й потрібний.

Ще один варіант зустрічі Нового року 2015 - це відправитися за місто. Коза - сільська мешканка, і ідея нарядити ялинку прямо у дворі, приготувати щось на вугіллі, а після спекотної баньки бухнутися в пухнастий сніг доведеться їй до вподоби. Відправляйтеся на дачу або на турбазу, перший ранок 2015 го зустріньте на лижах або на ковзанах, а можна і просто за веселою грою в сніжки - чому не початок вдалого року?

Як прикрасити будинок на Новий рік 2015

Залишилися сині кулі, стрічки і серпантин, а також деревця бонсай? Вони вам знадобляться і для зустрічі наступаючого року. Як і минулорічний талісман, Коза (або її астрологічна близнючка Вівця) в цей раз належать до стихії дерева, та й колір залишився колишнім - синім. Але це не означає, що потрібно все повторити! М'якість і витонченість символу 2015 року обов'язково повинні проявитися в оздобленні будинку.

Вбираючи до свята квартиру (а також будинок або офіс, та й взагалі будь-яке приміщення), віддайте перевагу стриманим тонам і витонченим штучок, у вас повинно бути затишно і тепло. Як під овочами ковдрою.

В якості новорічного прикраси будинку в 2015 році гарні будуть:

  • повстяні іграшки,
  • вироби з дерева,
  • в'язані ажурні серветки,
  • нитяні кулі.

Для рукодільниць прикрашати будинок в цьому році буде суцільним задоволенням - є до чого докласти вміння і фантазію. З вовни можна придумати і зробити все що завгодно! І звичайно, незалежно від того, чи є у вас камін, вовняні шкарпетки обов'язково потрібно повісити - це буде до вподоби і західному Санте, і східної овечки. Так що можна буде очікувати подвійний порції подарунків долі в наступаючому році.

Важливий символ наступаючого року - дзвіночки і дзвіночки (згадайте - на витонченої Козочкин шиї такий обов'язково повинен бути). Помістіть дзвіночки над входом в квартиру - на удачу!

Вирішуючи, як прикрасити ялинку на Новий рік-2015 року, обов'язково залучайте до процесу дітей. В цьому році мало просто поставити на гілки покупні кульки і шишки з найближчого супермаркету. Ексклюзивні іграшки ручної роботи - ось що повинно бути на новорічній красуні в обов'язковому порядку. Де їх брати - залежить лише від вас: можна придбати «хенд-мейд» в дорогому спеціалізованому магазині, а можна озброїтися підручними матеріалами, фантазією і натхненням - і зробити іграшки своїми руками. Прикрашаючи ялинку, також не забудьте про дзвіночках. А ось з мішурою і дощиком краще не старатися.

Новий рік - 2015: що надіти в святкову ніч?

Чи варто говорити, що новорічне вбрання має бути вишуканим. Ви можете вибрати розкішну вечірню сукню або щось зовсім просте і лаконічне, головне - щоб це було зі смаком.

Краще віддати перевагу поряд, виконаному в одній колірній гамі і домогтися «святковості» за допомогою прикрас та аксесуарів. Натуральні камені (особливо гарні будуть аквамарин і смарагд), оригінальна біжутерія - все це допоможе зробити ваш образ особливим.

Натуральні камені (особливо гарні будуть аквамарин і смарагд), оригінальна біжутерія - все це допоможе зробити ваш образ особливим

Навряд чи сподобаються Козі (та й овечки теж) гладенькі тканини, велика кількість паєток, блискіток і інші надмірності - вибирайте щось м'яке на дотик, нагадує про ніжну шерстці талісмана - оксамит, замшу, кашемір або тонку шерсть.

Крім самого що ні на є новорічного синього і всіх його відтінків можна використовувати в своєму костюмі теплі пастельні тони - бежевий, кремовий, молочний.

Чоловіки можуть одягтися в темно-синій або кольору кави з молоком костюм або віддати перевагу в'язаний светр і джинси - все це буде однаково доречно.

Зачіски для зустрічі нового року 2015 можуть бути практично будь-якими. Головна умова - обов'язково повинні бути кучерики. Причому форму їм можна надавати будь-яку - від пишного «вибуху на макаронній фабриці» до високої і суворої укладання (з обов'язковими завитими локонами). А ось чого не повинно бути в новорічному образі, - так це гладко зачесане або прямого волосся.

Якщо говорити про макіяж для Нового 2015 року, то тут є два варіанти. Максимально природний мейк-ап - ніжна шкіра, трохи зворушені рум'янцем вилиці, блиск для губ. Або ж макіяж в стилі арт - кізоньки такий богемний вигляд теж дуже сподобається. Але що б ви не вибрали, головним буде наявність смаку і почуття міри.

Але що б ви не вибрали, головним буде наявність смаку і почуття міри

Що повинно бути на новорічному столі в 2015-му

Мінімум прикрас, біла посуд, столове срібло - девізом для новорічного столу може стати знамените «простенько, але зі смаком». Кізоньки сподобається багато зелені, фруктів і овочевих страв - це очевидно. Обов'язково повинні виявитися на столі і молочні продукти - салати, заправлені сметаною, кілька видів сиру, що-небудь цікаве з сиру.

Важко уявити собі кізоньки з курячої ніжкою в зубах, так що м'ясних страв не повинно бути багато (вегетаріанці - це ваша година!), І вже точно не можна включати в меню шашлики з баранини або рагу з молодого ягняти.

Тепер, коли в загальних рисах стало ясно, як зустрічати Новий рік 2015 року, залишилося лише запропонувати вашій увазі кілька перевірених новорічних рецептів. Ми підібрали оригінальні, красиві і дуже смачні страви, які до того ж не вимагають кулінарного професіоналізму і сверхспособностей. Ось що можна приготувати на Новий 2015 рік так, щоб догодити і його талісману, і всім гостям.

Листковий салат Біла береза .

Корисний і яскравий Грецький салат .

Грибні кульочки з листкового тіста .

Житні тарталетки з бринзою .

салат Соняшник .

огіркові роли .

Помідори в сирному клярі .

Рулетики з кабачків з сиром .

Закуска на ананасових кільцях .

Грибний жульєн в баклажановие формочках .

Гриби під шубою .

Солодкі вершкові роли .

Що обов'язково потрібно зробити до настання нового року?

Десять найважливіших передноворічних справ .

джерело

Відправляйтеся на дачу або на турбазу, перший ранок 2015 го зустріньте на лижах або на ковзанах, а можна і просто за веселою грою в сніжки - чому не початок вдалого року?
Новий рік - 2015: що надіти в святкову ніч?
Що обов'язково потрібно зробити до настання нового року?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com