рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зустрічати новий 2017: рік Вогненного Півня

Скоро-скоро заб'ють куранти, трохи зовсім залишилося, а треба ж ретельно до новорічної ночі підготуватися

Скоро-скоро заб'ють куранти, трохи зовсім залишилося, а треба ж ретельно до новорічної ночі підготуватися! Тому давайте сьогодні розберемося, як зустрічати новий рік 2017, рік Вогненного Півня? Що надіти, як столи і будинок прикрасити, яке меню гостям запропонувати, щоб господар наступаючого роки не рассерчал, а прихильно поставився і хороший у всіх сенсах рік подарував?

Ми завжди з особливим хвилюванням і трепетом чекаємо настання новорічних свят. Адже саме в ці дні до нас немов приходить казка з нашого дитинства! Якщо вірити китайським гороскопом, щороку має свій символ. Майбутній 2017 рік пройде під знаком Вогненного Півня.

І в казках, і в житті півень - птах активна, яскрава, жвава, встає раніше за всіх і будить своїм гучним криком. Півень - це символ світанку, нових подій, змін. У новому 2017 році багатьом доведеться переглянути свій спосіб життя, поміняти роботу. Зірки і астрологи обіцяють, що наше життя протягом всього року буде схожа на калейдоскоп.

Напередодні такого важливого і всіма улюбленого свята ми починаємо замислюватися над питаннями, як зустрічати новий рік 2017, як скласти новорічне меню, що вдягнути? Півень за своєю природою норовливий і гордий. І щоб дружити з ним весь рік, потрібно добре підготуватися. Але про все по порядку ...

подивіться рецепти святкових бутербродів для новорічного столу .

Як зустрічати прийдешній рік 2017

Півень - птах «сімейна», любить свій будинок і двір. Тому зустрічати 2017 рік краще у себе вдома, в колі рідних і найближчих людей.
Вогняний Півень завжди виглядає дуже ефектно, барвисто. І для наших новорічних нарядів, щоб догодити господареві наступаючого року, в одязі слід вибрати відтінки з його розкішного оперення. Це можуть бути червоний, помаранчевий, жовтий, золотистий, ліловий, лососевий кольору.
Для завершеності образу можна додати елегантні невеликі аксесуари. У цьому році дуже доречні акуратні золоті вироби. Любительки каменів можуть звернути увагу на прикраси з бурштину, коралів або граната.

Святковий інтер'єр будинку теж добре б оформити в «улюблених» кольорах Півня. Зелене з червоним і золотим - що може бути більш виграшно цього поєднання!
До своїх зображень на різні речі символ 2017 року, звичайно ж, поставиться прихильно. Фантазії тут немає меж - це можуть бути ялинкові іграшки, фігурки, новорічні плакати-розтяжки, півники, випечені з тіста ... Всього не перерахуєш.

Сервіровку святкового столу краще зробити в простому «сільському» стилі. Скатертини і серветки краще використовувати лляні. Кошики для хліба і фруктів - плетені, навіть підставка під гаряче - солом'яний. Посуд для новорічного столу бажано використовувати не пластмасову, а скляну, оздоблену дерев'яну або керамічну. Відмінно виглядатимуть глиняні горщики.

Відмінно виглядатимуть глиняні горщики

Дуже незвично виглядатимуть імпровізовані гнізда в якості декору. У них можна покласти золоті або червоні яблучка, апельсини, мандарини, цукерки в золотистої обгортці. Стильність і елегантність святкового столу додадуть свічки золотого і червоного кольору.
Для декору столу також можна використовувати перев'язані стрічками букетики з висушених лугових квітів на шматочках рогожі. Оригінально і «в тему» ​​будуть виглядати милі рушнички з ручною «півнячої» вишивкою.

Подивіться два смачних салату з грибами на новорічний стіл , Дуже смачно і ситно!

Меню на рік Півня 2017

Меню на рік Півня 2017

Всі приготовані новорічні страви повинні бути не тільки смачними і різноманітними, але ще і яскраво прикрашеними. Ми, звичайно ж, не хочемо образити Півня, тому в новорічному меню виключаються страви з м'яса птиці і цілих яєць. Так, на цей раз від запеченої в духовці курочки або різдвяної індички точно доведеться відмовитися. А ось з використанням яєць в новорічних салатах можна схитрувати - взяти перепелині. Другі гарячі страви можна приготувати з яловичини, свинини, баранини. Якраз тут і можуть стати в нагоді глиняні горщики, де можна запекти м'ясо з овочами.

Якраз тут і можуть стати в нагоді глиняні горщики, де можна запекти м'ясо з овочами

Дуже до речі будуть кальмари, креветки та інші морепродукти. Всі вони добре поєднуються з рагу і овочевими салатами. Взагалі на столі вітається якомога більше овочів, зелені і фруктів. Півень любить зернятка, тому добре б приготувати легкі салатики з овочів і круп. І тут нам на допомогу прийде величезна кількість рецептів салатів з пророслих зерен пшениці. Фантазія і святковий настрій допоможуть нам прикрасити новорічні страви насінням соняшнику, зернятками кукурудзи, граната, зеленим горошком.

Фантазія і святковий настрій допоможуть нам прикрасити новорічні страви насінням соняшнику, зернятками кукурудзи, граната, зеленим горошком

Випічка, булочки або печиво будуть виглядати особливо апетитними і надзвичайно смачними, якщо посипати їх кунжутним, анісовими насінням або кмином. Півень точно буде в захваті! Натура Півня неспокійна, задирлива, тому до міцних напоїв слід поставитися дуже обережно. На новорічному столі кращі шампанське, вина і коктейлі. До речі, коктейлі обов'язково повинні бути в меню на новий рік 2017, рік Вогненного Півня. «Коктейль» і перекладається з англійської мови як «півнячий хвіст». Рецептів коктейлів існує безліч на всі смаки і переваги. Гостей також можна порадувати фруктово-ягідними мусами.

подивіться святкові страви, рецепти з фото крок за кроком - краще для новорічного столу!

Будьте впевнені, при такій підготовці до новорічних урочистостей Вогняний Півень принесе удачу, розфарбує ваше життя тільки приємними моментами!

Тому давайте сьогодні розберемося, як зустрічати новий рік 2017, рік Вогненного Півня?
Що надіти, як столи і будинок прикрасити, яке меню гостям запропонувати, щоб господар наступаючого роки не рассерчал, а прихильно поставився і хороший у всіх сенсах рік подарував?
Напередодні такого важливого і всіма улюбленого свята ми починаємо замислюватися над питаннями, як зустрічати новий рік 2017, як скласти новорічне меню, що вдягнути?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com