рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зустрічати Новий 2012

Рік царювання священного для китайців тварини - Чорного Водяного Дракона вступить в свої права 23 січня 2012 року і триватиме до 9 лютого 2013-го

Рік царювання священного для китайців тварини - Чорного Водяного Дракона вступить в свої права 23 січня 2012 року і триватиме до 9 лютого 2013-го. Відмінні риси Дракона - відвага, цілеспрямованість, енергійність - накладуть свій відбиток на темп нашого життя, змусивши, що називається, ворушитися і повертатися. А ще цю благородну, прямодушному, щире і мудре міфічна істота обіцяє нам в новому році відмінне здоров'я і успіх у всіх, навіть найсміливіших починаннях!

які зміни нас чекають?

Символ наступаючого року несе людям рішучі, але не завжди жадані зміни. Адже на відміну від інших тварин східного календаря, Дракон - істота, як сказано вище, міфічне, до того ж уособлює карму (на Сході вважають, що дії і вчинки, скоєні в минулому часі, обумовлюють події в сьогоденні). Тому дуже важливо саме в рік Дракона здійснювати якомога більше добрих справ, пробачити ворогів ... Даруйте свою любов людям - і вона обов'язково до вас повернеться, а світ стане світліше і чистіше.

В цілому ж майбутній рік обіцяє бути насиченим подіями. Дракон буде постійно перевіряти представників всіх знаків зодіаку на працездатність і витривалість, але лише той, хто візьме потрібний темп в перші ж місяці року, може розраховувати на те, що Дракон почне «працювати» на нього. Майте також на увазі, що в кінці 2012 року краще не затівати проектів, розрахованих на перспективу, - в 2013 році Дракон вже втратить свою силу.

Зустрічати цей рік потрібно весело, у великій компанії, під гучну ритмічну музику, з танцями, розіграшами, конкурсами, сюрпризами. Рекомендується навіть почати ранок 31 грудня гімнастикою або танцем у стилі диско - і тим самим включитися в ритм наступаючого року.

Ну а тим, кому все ж з якихось причин доведеться зустрічати свято на самоті, радимо не впадати у відчай: повірте, пора самотності ось-ось закінчиться. Тому неодмінно накрийте для себе новорічний стіл і випийте хоча б келих шампанського.

За кілька хвилин до бою курантів подумки подякуйте, що минає Кролика (Кота, Зайця) і згадайте якомога більше позитивних моментів, пов'язаних з 2011-м. Думайте про хороше, подумки кличте до добра і справедливості.

Зауважте картатий бантик

Стихія 2012 року - вода, тому в новорічному оздобленні має бути присутня морська тематика, наприклад, черепашки, морські зірки, зображення риб, чаші з водою, а також коштовності - адже в казках і легендах Дракони часто виступають в якості вартою скарбів. Дуже доречні будуть запалені свічки жовтого і зеленого кольору, адже вогонь - один з головних атрибутів господаря наступаючого року. І, звичайно, не забудьте поставити на стіл фігурку самого Дракона, зроблену з кераміки, кришталю або дерева (фігурки, виконані з металу, не вітаються).

Особливу увагу приділіть ялинці. Якщо ви віддаєте перевагу живу, вибирайте максимально пухнасту і симетричну - Дракону подобається все чисте і акуратне. Прикрашаючи зелену красуню, не перевантажуйте її іграшками. Слід надавати перевагу іграшки трьох кольорів: білого, помаранчевого (золотистого, рудого) і сріблястого. А ось червоні новорічні кулі краще відкласти до наступного року. Вхідні двері прикрасьте ялиновими гілками, розташувавши їх по периметру і зав'язавши на них банти з тканини в жовто-зелену клітку.

В оздобленні і вдома, і ялинки вітається якомога більше предметів і прикрас, зроблених своїми руками. Чи це не привід розкрити свій талант і здивувати друзей ?!

які страви потрібні до столу?

Дракони всеїдні, тому вибір страв до новорічного столу нічим не обмежується. Головне, щоб їжа була свіжою, добре присмаченою різними «вогнедишними» спеціями (кардамоном, мускатним горіхом, імбиром, корицею, гвоздикою і пекучим перцем), і її було багато! Існує прикмета, що якщо за новорічним столом хтось із присутніх захоче добавки, а такого блюда більше немає, то весь рік ця людина буде чимось обділений ...

Приготуйте 'будь-яку страву з гарбуза і що-небудь зі східної кухні. Вітаються також страви, прикрашені в новорічному стилі, - наприклад, фруктова нарізка у вигляді ялинки.

Окрему увагу приділіть спиртних напоїв. Краще, якщо пляшки, в яких ви їх подасте, будуть незвично оформлені і прикрашені (використовуйте аплікації, ручний розпис, ліплення та інше). До речі, Дракон буде у захваті, якщо ви поллєте м'ясну страву спиртом і підпалите його. Той же фокус можна повторити з фруктами або з морозивом.

І останній штрих - серветки. Віддайте перевагу білому кольору.

В якому одязі зустрічати?

Астрологи пропонують кілька варіантів новорічного вбрання. Це можуть бути чорно-золоте плаття, блузка, сорочка костюм або одяг з вкрапленнями чорного і зеленого кольорів. Так, в кінці кінців, колір не так вже важливий. Головне, щоб це був яскравий, фантастичний, навіть викликає наряд.

Саме при зустрічі 2012 роки ви можете не соромитися і постати в усій красі - надіньте побільше коштовностей, зробіть вишуканий манікюр з розписом, фантазійну зачіску з яскравими пасмами і залийте її лаком з блискітками. Якщо ви зважилися на сміливе декольте, блискучими можуть бути не тільки волосся, але і плечі. Блищати, сіяйте - тим самим ви активізуєте міць Дракона, і весь рік у вас пройде особливо вдало.

Подаруй посмішку - напиши листівку

Перед Новим роком у нас завжди виникає незвичайне відчуття наближення чогось особливого і незвичайного. Ми всі, а особливо наші діти, чекаємо дивовижних, незвичайних подарунків під ялинкою. І у нас вже заздалегідь починає боліти голова від роздумів: «Що ж подарувати на свято?»

На щастя, майбутній рік - зовсім не той випадок, коли потрібно ламати голову над подарунками. Підійде будь-який предмет, так чи інакше пов'язаний з китайською культурою, наприклад, статуетки, іграшки, картини, посуд, чай. Причому постарайтеся обдарувати якомога більше число людей - не тільки близьких родичів, а й друзів, колег. Якщо немає можливості вручити подарунок - напишіть листівку або повідомлення електронної пошти з теплими побажаннями.

Новий рік запам'ятається надовго, якщо ви зробите подарунок близьким своїми руками. Будь-який подарунок, виконаний від душі, принесе щастя і радість!

Візьміть в руки амулет

Постарайтеся провести новорічну ніч особливо весело і незвично - і Дракон обов'язково відзначить вас своєю увагою.

Майте на увазі:

Обережно: затемнення!

У 2012 році відбудуться два сонячних і два місячних затемнення. Дуже важливо пам'ятати про ці дати:

Під час затемнень (а нерідко і в інтервалі близько місяця до і після затемнення) людини тягне почати щось нове - вступити в шлюб або, навпаки, розлучитися, змінити професію, відправитися в подорож ... Однак робити цього не варто. У зазначений період об'єктивність змінює людині, і найчастіше він потім кається у своєму рішенні. Особливо треба бути обережними представникам знаків Близнюки, Стрілець і Скорпіон.

Наслідки затемнень можуть тривати роками. В давнину вважали, що сонячне затемнення діє стільки років, скільки хвилин воно тривало. Для місячного затемнення хвилини рівні місяців.

І ще один цікавий факт. Народження в день затемнення - знак фатальності. Але це не означає, що все життя людини, що з'явився на світ під час затемнення, будуть переслідувати нещастя. Просто у тих, хто народився в такий день, менший рівень свободи, їм важче щось змінювати у своєму житті, вона у них як би запрограмована. Людина підпорядкований так званого циклу Саросу: події його життя повторюються кожні 18,5 року.

Новий рік завжди несе з собою великі надії. Тому мобілізуйте всі свої сили і можливості і постарайтеся зробити так, щоб свято вдалося на славу. І тоді він не тільки надовго запам'ятається вам і вашим гостям, а й стане сходинкою до абсолютно нового життя - вдалою і успішною в усіх її проявах! Адже Дракон - тварина, яке дарує людині багатство, доброчесність, гармонію і довголіття.

Чи це не привід розкрити свій талант і здивувати друзей ?
В якому одязі зустрічати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com