рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як провести свято на самоті

  1. Варіант перший. гастрономічний
  2. Варіант другий. Шопінг
  3. Варіант третій. салонний
  4. Варіант четвертий. пізнавальний
  5. Варіант п'ятий. Екскурсійний
  6. Варіант шостий. розважальний
  7. Варіант сьомий. лінивий
  8. Варіант восьмий. природний
  9. Варіант дев'ятий. романтичний
  10. Варіант десятий. оздоровчий

Всі знають, що свята добре проводити в компанії люблячих і улюблених людей - вірних друзів, коханих, родичів. На жаль, інколи трапляється так, що саме в цей день всі зайняті, роз'їхалися або просто зникли з вашого життя. Однак це аж ніяк не привід відмовлятися від свята: навіть на самоті можна чудово відпочити так, щоб цей відпочинок і через багато років згадувався із задоволенням. Неважливо, скільки вам років. Неважливо, яке свято ви зібралися відзначати на самоті: Новий рік, день народження, день святого Валентина, 8 Березня. У будь-якому випадку можна і потрібно зробити цей день незабутнім.

Звичайно ж, у кожного свята своя специфіка. Так, в День святого Валентина або в Новий рік можна легко і невимушено заводити нові знайомства: це романтично і цікаво. Зате в день народження можна отримати значну знижку в магазинах, та й взагалі, це буде тільки ваше свято, на який більше ніхто не зможе претендувати. Отже, як же можна провести святковий день на самоті, щоб згадувати його з радістю?

Варіант перший. гастрономічний

гастрономічний

Залишитися вдома і замовити для себе улюблену піцу, набір ролів або іншу смачну їжу з найближчого ресторанчика? А чому б і ні? Можна влаштувати собі чудове свято шлунка, відмовившись на один день від дієт і обмежень і дозволивши собі абсолютно все. Цілком дозволено в честь свята випити і келих-другий вина в повній самоті. Як варіант - можна відправитися в ресторан і на самоті з'їсти все, що захочеться. У день народження не виключено, що офіціанти запропонують якусь знижку (тільки не забудьте паспорт!), А в дні «загальних» свят в меню кафе і ресторанів зазвичай з'являються спеціальні пропозиції, від яких також не варто відмовлятися.

Варіант другий. Шопінг

Шопінг

Що може бути природніше, ніж відправитися в святковий день по магазинах для покупки подарунків собі, коханому? Знову ж таки, в свято завжди можна розраховувати на знижку, причому в день народження покупця такі знижки можуть бути досить солідними. Звичайно ж, по магазинах ходити веселіше в компанії. Однак і у шопінгу в поодинці є свої переваги. Наприклад, ви самі плануєте маршрут, ніхто не бентежить вас критичними зауваженнями, ніхто не тягне в інші відділи, куди вам зовсім не треба. Можна спокійно і не поспішаючи вибрати собі подарунок або кілька подарунків, які не переживаючи про гроші - свято ж!

Варіант третій. салонний

салонний

Цей варіант оптимально підійде жінкам. Присвятити весь день своєї зовнішності - хіба це не прекрасно? Процедури бажано вибирати найулюбленіші і приємні: для кого-то це масаж, для кого-то звичайна або інфрачервона сауна, для кого-то - манікюр, для кого-то - косметологічні процедури. Можна взагалі не виходити з салону, балуючи себе по черзі всіма можливими послугами (в таких ситуаціях багато салонів роблять великі знижки). Приємно, що при такому способі проведення свята радує не тільки процес, але і результат.

Варіант четвертий. пізнавальний

пізнавальний

Існує величезна безліч цікавих коротких (від декількох годин до декількох днів) майстер-класів, на яких можна навчитися чогось не дуже серйозного, але надзвичайно захоплюючого. Для свята відмінно підійде, наприклад, винний майстер-клас, де досвідчені сомельє розкажуть про тонкощі дегустації вин, про правильний вибір напою, про те, які вина до яких страв підходять. Варто зазначити, що подібні майстер-класи неймовірно зближують слухачів один з одним - таким чином цілком можна знайти собі друзів. Цікаво позайматися і на різних кулінарних курсах, наприклад, з приготування суші або тістечок. Результати свого навчання потім можна буде з апетитом з'їсти. Для творчих особистостей підійдуть майстер-класи з миловаріння, створення парфумерії, декупажу та різним рукодільним технікам. А може бути, вас зацікавлять психологічні тренінги? У будь-якому випадку ви не просто чудово проведете час, але і придбаєте нові знання, які ніколи не завадять.

Варіант п'ятий. Екскурсійний

Екскурсійний

В якійсь мірі цей варіант - різновид пізнавального. Досить вибрати цікаву екскурсію, оплатити її і відправитися дізнаватися щось нове, милуватися на невідомі раніше місця, фотографувати незнайомі пам'ятки. Можна поїхати в інше місто, а можна самостійно відправитися в найближчий музей - вибір за вами. Головна складність - вибрати дійсно цікаву екскурсію.

Варіант шостий. розважальний

розважальний

Розважатися можна не тільки в компанії, але і поодинці. Звичайно, в теніс одному не пограти, зате покататися в зорбі (величезному прозорій кулі) цілком можливо. Також до ваших послуг інструктори з верхової їзди, стрибків з парашутом і іншим цікавим заняттям. Можна звернутися в фірми, що пропонують «пригоди в подарунок», можна розважити себе самостійно. У будь-якому випадку таке свято ви не забудете ніколи. А чому б не влаштувати собі персональну фотосесію, на пару годин відчувши себе професійної топ-моделлю? Зробленими фотографіями можна буде милуватися довгими зимовими вечорами, згадуючи, як здорово ви провели час, їх можна демонструвати друзям і подругам, вислуховуючи компліменти. Необов'язково розвага повинно бути екстремальним. Наприклад, можна просто відправитися в кіно або в театр. Якщо фільм або спектакль цікавий, то про відсутність супутника не доведеться шкодувати.

Варіант сьомий. лінивий

лінивий

Такий відпочинок ідеально підійде для тих, хто втомився. Вимкнути всі телефони, запастися дисками з улюбленими фільмами або цікавими книгами і валятися весь день в ліжку, ліниво попиваючи гарячий шоколад (або інший напій на вибір). Цей варіант відмінно поєднується з «гастрономічним» - на будинок можна замовити улюблену їжу, щоб самому не готувати.

Варіант восьмий. природний

природний

Чому б не зробити прогулянку в парку або в лісовій зоні, якщо погода дозволяє? Золота осінь подарує вам букет різнокольорових листя, літо і весна естетичне задоволення від краси квітучої природи, а взимку можна виліпити собі «друга» зі снігу і весело провести час.

Варіант дев'ятий. романтичний

Якщо ваше серце вільне, а ви схильні до ризику - то це далеко не найгірший спосіб провести свято. Можна зареєструватися на сайті знайомств, а можна відправитися на романтичну вечірку. За статистикою, багато пар знайомляться в якийсь святковий день. Можливо, пощастить і вам. Головне, не сприймати цей захід занадто серйозно. Якщо любов всього вашого життя не зустрінеться в цей день, ви все одно зможете відмінно провести час в атмосфері романтики і флірту.

Варіант десятий. оздоровчий

оздоровчий

Звичайно, йти в свій день народження до стоматолога - це досить екстремальний спосіб провести свято. А ось зайнятися фітнесом або йогою, відвідати басейн або тренажерний зал, напитися кисневих коктейлів - це дуже модно, оригінально і, головне, корисно. Чому б не спробувати? Дивишся, сподобається, і з часом увійде в звичку. В результаті ви станете здоровішими і привабливішими - а це відмінний подарунок, чи не так?

Це, зрозуміло, далеко не всі варіанти проведення свята на самоті - їх набагато більше. Головне, не потрібно йти на поводу у власних комплексів і відчувати себе самотньою і покинутою, а, навпаки, побалувати себе приємним і провести день з користю.

Отже, як же можна провести святковий день на самоті, щоб згадувати його з радістю?
А чому б і ні?
Присвятити весь день своєї зовнішності - хіба це не прекрасно?
А може бути, вас зацікавлять психологічні тренінги?
А чому б не влаштувати собі персональну фотосесію, на пару годин відчувши себе професійної топ-моделлю?
Чому б не спробувати?
В результаті ви станете здоровішими і привабливішими - а це відмінний подарунок, чи не так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com