рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Отшелушивающие маски для обличчя: домашні і народні рецепти. Отшелушивающие маски для сухої, жирної, нормальної і проблемної шкіри

  1. Як часто можна застосовувати отшелушивающие маски
  2. Отшелушивающие маски для сухої і чутливої ​​шкіри
  3. Отшелушивающие маски для будь-якого типу шкіри
  4. Отшелушивающие маски для сухої і нормальної шкіри обличчя
  5. Отшелушивающие маски для комбінованої шкіри
  6. Отшелушивающие маски для жирної шкіри обличчя
  7. Маски-скраби для жирної та комбінованої шкіри
  8. Отшелушивающие маски для проблемної шкіри

Отшелушивающие і очищаючі маски, або маски-пілінги, необхідно використовувати для того, щоб поверхневий шар шкіри постійно оновлювався. Адже шкірі періодично потрібне глибоке очищення , А отшелушивающие маски не тільки видаляють відмерлі клітини, а й зменшують пігментацію шкіри, роблять її ніжною, м'якою і пружною , Розгладжують зморшки, покращують кровообіг і навіть ліквідовують дрібні дефекти.


Маски для обличчя можна підбирати таким чином, щоб в них входили не тільки отшелушивающие компоненти, але і живильні, зволожуючі, відбілюючі .

Як часто можна застосовувати отшелушивающие маски

Це залежить від того, який у вас тип шкіри . при сухий і чутливій шкірі такі маски треба робити обережно, а компоненти підбирати ретельно. Досить буде робити маску-пілінг раз на місяць.

При нормальній та комбінованої шкірі отшелушивающие маски роблять раз в 10-14 днів, а при жирній - раз в 7-10 днів.

Можна використовувати готові маски, куплені в косметичних магазинах - це простіше, та й виробники косметики сьогодні випускають їх досить часто. Мабуть, немає відомих компаній, які не випускали б різні маски для догляду за будь-яким типом шкіри.



Однак народні рецепти і домашні маски для обличчя теж відмінно допомагають зберігати красу і здоров'я шкіри , А компоненти для їх приготування завжди під рукою.

Отшелушивающие маски для сухої і чутливої ​​шкіри

Суху і чутливу шкіру добре очищає проста маска з білого винограду (одна жменя) з медом (1 ч.л.). Ягоди винограду розминають і змішують з медом - краще в міксері. Суміш наносять на обличчя на 20 хвилин, а потім знімають тампоном, змочивши його в холодному молоці. Ця маска м'яко відлущує, відбілює, розгладжує і освіжає. Замість винограду можна взяти папайю - особливо при загрубілі шкірі. Папайя містить речовини, глибоко очищають шкіру і легко звільняють її від відмерлих клітин.

Отшелушивающие маски з крупи, меду, соку, молочних продуктів дуже доступні і недорогі, їх можна швидко приготувати в домашніх умовах.

Для будь-якого типу шкіри підійде маска з рисової муки з медом. Рис (1 ч.л.) подрібнюють в кавомолці, додають мед (1 ст.л.) і сік лимона (1 ч.л.). Все змішують, наносять суміш масажними рухами на обличчя і тримають 15 хвилин. Змивають маску теплою водою.

Приблизно так само роблять отшелушивающую маску з манної крупи і вершків. Їх змішують (по 1 ст.л.), і масажними рухами наносять на обличчя на 5-10 хвилин. Знімають маску за допомогою ватного тампона, а потім вмиваються прохолодною водою.


Маска з вівсяних пластівців з содою: подрібнені в кавомолці пластівці (3 ст.л.) змішують з питною содою (1 ч.л.), додають теплу воду - так, щоб суміш була схожа на густу сметану. Потім наносять її на обличчя і 5 хвилин легко масажують, щоб не розтягувати шкіру. Маску змивають теплою водою, а потім обережно протирають шкіру льодом з ромашки.

Отшелушивающие маски для будь-якого типу шкіри

Для будь-якого типу шкіри підходять багато домашні отшелушивающие маски.

Очищені лісові горіхи (3 шт.) Перемелюють в кавомолці разом з вівсяними пластівцями (1 ст.л.). Виходить борошно, яку треба розбавити свіжовичавленим апельсиновим соком , Щоб маса стала схожою на крем. Якщо шкіра суха, додайте рослинне масло (1 ч.л.). Скраб наносять на обличчя і масажують 2-3 хвилини, а потім змивають водою кімнатної температури. Замість лісових горіхів можна взяти кедрові або волоські.

Для будь-якої шкіри підійде і маска на основі м'якоті кокоса. Треба змішати терту м'якоть (1 ст.л.) з такою ж кількістю нежирної сметани і цукром (1 ч.л.). Нанести суміш на обличчя і масажувати 2-3 хвилини, потім потримати ще близько 10 хвилин і змити водою кімнатної температури.

Маска з малини зі сметаною не тільки очищає, але і тонізує шкіру. Стиглу малину (1 ст.л.) треба добре розім'яти, додати цукор (1 ч.л.) і нежирну сметану (0,5 ст.л.), перемішати. Використовувати, як в попередньому рецепті.


Для сухої шкіри потрібно підбирати інгредієнти масок ще ретельніше, і часу на їх приготування теж йде трохи більше.

Хороша і ніжна маска-скраб виходить з інжиром і молоком. Інжир (2 стиглих плоду) кладуть у велику чашку, заливають гарячим молоком, накривають і залишають на півгодини. Потім плоди інжиру натирають на самій дрібній тертці, додають молоко з чашки (2 ст.л.) і вівсяну муку (1 ст.л.). Суміш наносять на обличчя і обережно масажують круговими рухами, потім залишають ще на 10 хвилин. Змивають маску теплою водою.

Взагалі при сухій і чутливій шкірі подібні маски-скраби підбирають так, щоб в них не було занадто активних натуральних абразивів: горіховою та яєчної шкаралупи, абрикосових кісточок, крупної солі. Часто використовують жирові компоненти: масло, сметану, вершки і т.д.

Області навколо очей при нанесенні отшелушивающих масок не слід торкатися при будь-якому типі шкіри, але при чутливій шкірі - особливо.

Подрібнені в кавомолці вівсяні пластівці, змішані з теплим молоком, не принесуть шкоди чутливій шкірі, а зроблять її м'якою і гладкою.

Підійде скраб з морської солі: 1 ч.л. треба змішати зі сметаною (1 ст.л.), і дуже акуратно помасажувати обличчя. Замість сметани можна взяти густі вершки.


При сухій шкірі допомагає маска з волоськими горіхами . Горіхи (1-2 шт.) Подрібнюють в кавомолці, додають яєчний жовток і розтоплене вершкове масло (1 ч.л.), ретельно перемішують і легкими масажними рухами накладають суміш на обличчя. Маску тримають 10 хвилин і змивають теплою водою.

Отшелушивающие маски для сухої і нормальної шкіри обличчя

З додаванням жирових компонентів також готують маски-скраби для сухої і нормальної шкіри.

  • Вівсяну муку (0,5 ст.л.) змішують з жирними вершками (стільки ж), додають будь-яку рослинну олію (1 ч.л.) і щіпку дрібної солі. Компоненти розмішують, наносять суміш на особа , Злегка масажують і залишають на 10 хвилин. Змивають теплою водою.
  • Сметану змішати з вівсяним борошном (по 0,5 ст.л.), додати растолчённую в порошок висушену яєчну шкаралупу або цукор (1 ч.л.), і молоко (1 ст.л.). Використовувати суміш, як в попередньому рецепті.
  • Сметану або вершки (1 ст.л.) змішують з цукром або дрібною сіллю (1 ч.л.). Можна замість цього змішати оливкове масло з цукром - в тій же пропорції. Масою обережно масажують попередньо зволожені обличчя, тримають маску ще 5 хвилин і змивають теплою водою.

Отшелушивающие маски для комбінованої шкіри

Для нормальної та комбінованої шкіри обличчя використовують таку суміш: віджимають сік з апельсина, потім змішують рисове борошно (1 ст.л.) з сіллю (1 ч.л.) і молоком (1 ст.л.), і цю суміш розводять соком до консистенції негустий кашки. Цю кашку треба обережно втирати в шкіру обличчя приблизно 2 хвилини, потім тримати ще 5-7 хвилин. Змивати водою кімнатної температури.

При комбінованій шкірі гарний полуничний пілінг. Розім'яту полуницю або суницю (1 ст.л.) змішують з медом і мигдальним маслом (по 0,5 ст.л.), 2 хвилини втирають в шкіру обличчя, а через 5-7 хвилин змивають прохолодною водою.

Чорна смородина - теж чудова ягода для злущування маски. 1 ст.л. ягід треба розім'яти і змішати з 1 ст.л. пшеничного борошна, щоб не було грудочок. Потім додайте мелені волоські горіхи і вершки (по 1 ч.л.), знову перемішайте і нанесіть суміш на обличчя. Помасажуйте 2 хвилини, потім потримайте ще 10 хвилин і змийте прохолодною водою.

Полунична отшелушивающая маска підійде і для в'янучої шкіри. 2-3 стиглих ягід розім'яти, змішати з сухим молоком (1 ст.л.), додати ефірне масло ромашки і мандарина (по 3 краплі). Використовувати, як описано вище.

Для комбінованої і жирної шкіри підійде виноградна маска з йогуртом. Кілька ягід чорного або червоного винограду подрібнюють в міксері і змішують з йогуртом (або кефіром). Суміш наносять на шкіру обличчя на 20 хвилин, потім знімають тампоном, змоченим в теплому чаї - зеленому або чорному. Ця маска очищає, відлущує і звужує пори.


Отшелушивающие маски для жирної шкіри обличчя

при жирній шкірі жирові компоненти, на зразок сметани або масла, зазвичай не додаються.

Отшелушивающая маска з мигдальним горіхом, білою глиною, геркулес і огірком добре очищає жирну шкіру. Кілька горішків подрібнюють в кавомолці, і змішують 1 ч.л. отриманої борошна з такою ж кількістю білої глини і геркулесу. Додають 1 ст.л. тертого свіжого огірка, розбавляють кип'яченою водою, масажують 2 хвилини, залишають ще на 7 хвилин, потім змивають прохолодною водою.

Можна зробити пілінг з хлібними крихтами: мелені мигдальні горішки (1 ч.л.) змішують з 1 ст.л. ложкою сухих хлібних крихт і розбавляють холодним зеленим чаєм, щоб вийшла негуста кашка. Суміш наносять на обличчя, втираючи масажними рухами, залишають на 10 хвилин і потім змивають прохолодною водою.

Маски-скраби для жирної та комбінованої шкіри

При жирної та комбінованої шкірі можна використовувати такі скраби:

  • Висушену кавову гущу змішати з йогуртом або жирними вершками, в пропорції 1: 3. Близько 5 хвилин масажувати шкіру цією сумішшю, потім вмитися водою кімнатної температури. Така маска робить шкіру ніжною і м'якою.
  • Звичайною сіллю або питною содою можна очистити шкіру і відлущити омертвілі клітини. Треба вмочити вологий ватяний тампон в соду або сіль, і помасажувати вологу шкіру 2-3 хвилини. Шкіра стане гладкою, пори очистяться і стягнуться.

Отшелушивающие маски для проблемної шкіри

Щоб домогтися такого ж ефекту при проблемній шкірі , Треба зробити маску з меленого рису (1 ч.л.), рослинного масла (1 ч.л.) і вівсяних пластівців (2 ст.л.). Інгредієнти змішати і додати трохи теплої води. Використовувати, як в попередньому рецепті.

Полуничний скраб очищає і має антисептичні властивості. Дрібну сіль (1 ч.л.), оливкова олія (1 ст.л.) і розім'яту полуницю (2-3 шт.) Розтерти і нанести на шкіру, помасажувати і залишити на 5-7 хвилин. Вмиватися теплою водою.

при вугрової висипки , Особливо вираженою, взагалі не слід користуватися отшелушивающими масками і скрабами. спочатку потрібно позбутися від вугрів - інакше проблема може посилитися.

Автор: Гатаулина Галина
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт inmoment.ru обов'язкова!


Повернутися до початку розділу Догляд за обличчям
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com