рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весняне рівнодення 2017: як привернути успіх

  • джерело:
  • Depositphotos

Наталія Вересюк Автор

Сьогодні, 20 березня, абсолютно унікальний день - День весняного рівнодення. Цей день заслужено вважають трохи чарівним.

Саме з Дня весняного рівнодення починається астрономічна весна. Для наших предків цей день означав не тільки протистояння дня і ночі, а й боротьбу добра і зла. Зокрема, вважалося, що 20-го березня пробуджуються земні енергії, які відповідають за земне благополуччя. Тому в День весняного рівнодення можна залучити успіх, який буде супроводжувати тебе протягом всього року.

Щоб привернути позитивну енергію в своє життя, тобі потрібно в першу чергу прибрати свій будинок і робоче місце. При цьому мова йде зовсім не про генеральному прибиранні - достатньо просто витерти пил. Прибирання 20-го березня символізує очищення простору для отримання енергії успіху.

В ТЕМУ: 10 цікавих ідей, як прикрасити паску

Крім того, астрологи радять прийняти ванну. Під час процедури найкраще включити приємну музику і запалити свічки. Ти повинна бути максимально розслабленою, а також не допускати негативні думки.

Щоб відкрити себе для успіху, потрібно забути про все негативне, що з тобою сталося за останній рік. Кращий метод - в День весняного рівнодення написати на папері все погане, що тобі довелося пережити в минулому році. Коли список буде закінчено - просто спали його.

В ТЕМУ: Як відпочиваємо на травневі свята: календар вихідних 2017

Також дуже важливо в День весняного рівнодення 2017 не дозволяти собі злитися, думати про погане або бажати комусь зла. Вважається, що всі емоції, які ти переживеш сьогодні, будуть супроводжувати тебе протягом всього року.

В ТЕМУ: Місячний календар стрижок на березень 2017

Цікаво: День весняного рівнодення вважається початком нового астрологічного року. А цей день головне світило Сонце входить в знак Овна (в його нульовий градус). Знак Овна пов'язують з такими якостями, як бадьорість, лідерство, щирість. Він є знаком мужності, боротьби та лідерства.

Сподобалася стаття? Стеж за іншими нашими новинами в Facebook і ВКонтакте !

Сподобалася стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com