рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

весна

  1. Об'ємна аплікація «Весняна берізка» своїми руками
  2. Хід роботи:
  3. Букет з помпонами
  4. Бузок з пластиліну
  5. Відпочинок з дітьми навесні в жарких країнах
  6. Відпочинок з дітьми навесні в Європі

ВЕСНА надає нам безліч ідей для творчості і, звичайно ж, дарує нам натхнення, тому саме зараз треба робити весняні вироби з дітьми. Навесні розпускаються перші квіти, на деревах з'являються почкізеление листочки, потім зелені листочки, вся природа готується до пробудження, тому зараз саме час відобразити всю пишноту природи в самих різних виробах.

Весняні вироби можна приурочити до різних свят, якими так і пашить календар, наприклад, свято 8 березня, напередодні Воскресіння Христова, День Перемоги та інші. Зазвичай напередодні таких подій в школах і дитячих садах проводять конкурси, на яких дітки представляють свої весняні вироби, найчастіше це листівки, які малюки роблять своїми руками, а потім дарують своїм батькам, бабусям чи дідусям. Але не варто обмежуватися банальними листівками, адже під рукою стільки різноманітних матеріалів, з яких вийдуть прекрасні вироби. Наприклад, роблячи вироби на 8 березня, часто використовують такий елемент, як квіти. І це можуть бути самі різні квіточки - намальовані фарбами на папері, зроблені з пластиліну, або у вигляді аплікації з осіннього листя, можна навчити дитину, як зробити такі квіточки з паперу в техніці квіллінг, а потім приклеїти їх на папір, при цьому вийде унікальна листівка або ціла картина-композиція ручної роботи.

Квіти можна зробити з тканини, з стрічок, навіть з бісеру, приробити до них ніжки, і зробити гарний букет. Навіть, якщо ви любите займатися рукоділлям, обов'язково залучіть до процесу вашої дитини, нехай спочатку просто дивиться і вчиться, через якийсь час він уже зможе виконувати найпростіші операції в цьому складному процесі. Весняні вироби своїми руками з паперу може зробити навіть маленька дитина, адже саме цей вид творчості малюк освоює в першу чергу, починаючи з того, що просто бере в руки пензлик і фарби, і малює, потім починає робити аплікації, коли вже вміє користуватися ножицями. А ось, коли дитина вже піде в школу, спробуйте зробити з ним весняну листівку за допомогою техніки квіллінг, вона стане відмінним подарунком для бабусі на 8 березня. На Великдень можна запропонувати дитині розмалювати зварені яйця, які є головним атрибутом цього свята. Такі крашанки стануть справжньою окрасою святкового столу, а прикрашати їх можна звичайними олійними фарбами. Напевно, такі весняні вироби стануть найдостойнішим видом творчості для вашого малюка, адже ви можете йому в процесі розповісти і історію про те, звідки взялася традиція фарбувати на Великдень курячі яйця. Християнські великодні традиції та звичаї можна також висловити в інших виробах, наприклад, вишити хрест разом з дитиною на рушник, на випеченої пасці зробити справжню кулінарну композицію з прикрас.

До літа ще далеко, а так хочеться після довгої зими відпочити, змінити обстановку і побути кілька днів тільки зі своєю сім'єю. В цьому випадку справжнім порятунком від зневіри можуть стати весняні канікули. Беріть дітей, дружин, чоловіків - і вперед за новими враженнями.

Падалка на весняну тему - це, звичайно ж, квіти. Квіти, зроблені з самих різних матеріалів: з пластиліну, полімерної або японської глини, паперу, картону, газети в різних техніках, зокрема, і за допомогою особливо популярною сьогодні техніки квіллінг. Можна робити аплікації з паперу або сухого листя у вигляді квітів, а ще можна зробити гарний весняний аксесуар для волосся, якщо з тканини виконати об'ємну троянду або інший квіточку. Загалом варіантів для проявленіz власної творчої натури сила-силенна, і цей процес буде цікавий не тільки дітям, а й дорослим, особливо, якщо ви будете працювати зі складними матеріалами. оригінал

Об'ємна аплікація «Весняна берізка» своїми руками

Вам знадобиться:

- лист кольорового картону,

- альбомний аркуш,

- кольоровий папір,

- клей.

Хід роботи:

1. Лист - основу з кольорового картону - розташуйте вертикально. З альбомного листа виріжте крону берези і приклейте її до основи. Також з альбомного листа виріжте широку смужку і поверніть її трубочкою, склейте край. Одержаний стовбур також наклейте на лист кольорового картону, розташувавши поверх крони берези.

2. З паперу зеленого кольору виріжте невеликі листочки у формі сердечок. Сережки зробіть з паперу жовтого кольору. Відріжте вузенькі смужки і пальчиками згорніть їх у невеликі трубочки - спіральки.

3. До кожного листочку на дереві приклейте по дві сережки.

На стовбурі берези маркером намалюйте чорні штрихи. Внизу приклейте зелену травичку.

Букет з помпонами

У парку або ботанічному саду можна назбирати гілочок для чарівного букета з помпонами. Для втілення цієї ідеї використовуйте вовняні нитки яскравих кольорів.

Помпон робиться дуже просто, знадобляться нитки, ножиці і картон. З щільного паперу або картону виріжте два кола з отвором посіріння. Чим більше дірочка, тим пухнасті вийде помпон. Складіть два кільця разом і обмотайте по колу нитками в кілька шарів. Вставте ножиці між коробками і розріжте нитки по зовнішньому краю, потім міцно обмотайте вийшов пучок ниткою і зав'яжіть на вузол. Готовий помпон гарненько розправте і приклейте до кінця палички.

Такі квіти краще всього виглядають в вузьких вазочках або невеликих пляшечках, які можна поставити поруч і перев'язати стрічкою.

Бузок з пластиліну

Троянди з паперу

Для цієї саморобки знадобляться кольоровий папір, гілочки, клей і ножиці. Намалюйте на кольоровому аркуші паперу спіраль і виріжте ножицями. Не турбуйтеся, якщо краї виходити нерівними, це не вплине на результат. Скрутіть папір так, як показано на малюнку, і трохи ослабте бутон, щоб трояндочка вийшла пишною. За допомогою звичайного клею склейте квітка внизу і прикріпіть до гілочки.

Годівниця для птахів

Годівниця для птахів, виготовлена ​​своїми руками, точно сподобається пернатим гостям (звичайно ж при наявності в ній корму. І навіть якщо ви живете в місті, ви теж можете допомогти пташкам перезимувати. Пам'ятаю, як ще в шкільні часи організовувався конкурс «годівниця для птахів своїми руками ». Виготовляли ми пташині їдальні з різних матеріалів. В цій статті розповім, як зробити різні годівниці для птахів. також ви зможете подивитися цікаві відео з оригінальними пташиними столовими та ресторанами, а також подивіться на твори позовом сства від сучасних школярів. Окремо поговоримо про трапезних для синиць, адже ці пташки в холоди особливо уразливі.

Зазначу, що навіть одна годівниця для птахів рятує, напевно, десятки крилатих створінь, які потім допомагають виростити на ділянці здоровий врожай. Адже навіть горобці, до яких деякі відносяться з недовірою, винищують армії шкідливих комах. Особливо вони активні в період вигодовування малюків. Тому благородно годувати всіх без розбору.

А ще важлива для пташок вода, адже вони також хочуть пити, як і ми. А купатися-ТО ВОНИ ЯК !!! Це дійсно варто бачити!

Відпочинок з дітьми навесні в жарких країнах

Для початку не зайвим буде дізнатися де найкраще відпочивати з дітьми. Якщо ви прихильники пляжного відпочинку, то їхати в березні-квітні до Туреччини або Тунісу не має сенсу. Температура повітря не така і холодна, але ось в море купатися при + 10 ° C не радимо, особливо детям.Самим кращим варіантом є Єгипет, де температура повітря становить близько + 25 ... + 28 ° C. Однак варто мати на увазі, що вечорами в цей час може бути прохолодно. У Таїланді температура повітря досягає + 42 ° C, а води близько + 28 ° C. Період з березня по травень вважається найспекотнішим. Врахуйте, що переліт буде досить довгим, а також практично у всіх готелях відсутня розвинена інфраструктура для відпочинку дітей. Такий відпочинок підійде дітям старше 5 років, коли їм вже цікаво ходити на екскурсії і відвідувати різні шоу.Хорошім варіантом може стати поїздка в Об'єднані Арабські Емірати. Туристичний сезон триває з жовтня по травень, в весняні місяці температура повітря становить + 35 ° C, води - + 23 ... + 27 ° C. Про всяк випадок рекомендується взяти з собою теплі речі - вечорами може бути трохи прохолодно. Готелі в ОАЕ славляться різноманітною дитячої інфраструктурою.

Кіпр

через погодні умови комфортний круглий рік, але найбільш сприятливий період для повноцінного відпочинку з малюками - весна, час, коли розквітають фруктові дерева, і весь острів оповитий ароматами наступаючого літа.

Відпочинок з дітьми навесні в Європі

Тим, хто не може сидіти на одному місці і жадає нових знань і вражень неодмінно потрібно відправитися в Е вропу .Архітектура Європи непорівнянна з жодною частиною світу. Венеція, Прага, Будапешт в променях весняного сонця виглядають казково і заворожують не тільки дорослих, а й дітей. Крім цього навесні в Європі постійно проходять різні фестивалі, шоу, карнавали і празднества.В початку квітня в Іспанії кожен зможе насолодитися неймовірним видовищем - екзотичні квіти і рослини покривають вулиці і будинки міст як ніби квіткові килими. 21 квітня в Римі (на день міста) влаштовуються паради римських воїнів і гладіаторські бої. З 18 березня по 16 травня в невеликому голландському містечку Ліссе пройде квітковий фестиваль. Крім троянд, лілій, орхідей і багатьох інших квітів можна побачити 7 мільйонів квітучих тюльпанів, якими славиться Голландія.В Берліні обов'язково відвідайте зоопарк. Берлінський зоопарк найбільший в Німеччині і один з найбагатших у світі за кількістю представлених у ньому видів тварин. В Афінах протягом усього квітня проходять карнавали з грецькими танцями, традиційними театральними виставами, з яких можна багато чого довідатися про грецьку культуру. А у Франції діти зможуть відірватися по повній в «Діснейленді». А ще в Парижі є «Аквабульвар» - найбільший в Європі водний центр з величезною кількістю розваг і атракціонів. Там сподобається не тільки дітям, а й дорослим.

Чим зайняти дитину вдома на канікулах? Це питання актуальне зараз для тих, у кого до цих пір тривають новорічні канікули. Погода взимку не завжди має в своєму розпорядженні до тривалих прогулянок на свіжому повітрі, а запас домашніх ігор і розваг поступово сходить нанівець.

В рамках сьогоднішньої драбинки пропонуємо вам поділитися власними знахідками і винаходами, іграми та заняттями, які користуються особливим успіхом у ваших дітей.

Ми звернули увагу, що багато хто з вас торкалися цієї теми в своїх блогах, так що думаємо, вам буде, що розповісти.

Чим зайняти дитину вдома на канікулах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com