рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні куртки 2016: кольори і фасони (фото)

  1. Модні куртки 2016: загальні тенденції
  2. Модні куртки зима 2016
  3. Хутряні варіанти курток
  4. Подовжені спортивні куртки
  5. Стильні картаті куртки
  6. Модні куртки весна 2016
  7. Модні куртки: фото

зміст:

Осінньо - зимовий період в Росії тривати досить довго, тому про різноманітність верхнього одягу необхідно задуматися вже зараз Осінньо - зимовий період в Росії тривати досить довго, тому про різноманітність верхнього одягу необхідно задуматися вже зараз.

У гардеробі кожної модниці повинні бути куртки, пуховики, можливо й шубки.

Отже, якщо ви бажаєте одягатися не тільки по погоді, але і стильно, то зверніть увагу на нові тренди, які пропонують дизайнери. У статті ви знайдете багато фото з прикладами стильних зимових і весняних курток. Щоб скласти модний ансамбль дивіться також статтю про модні в'язані шапки .

Модні куртки 2016: загальні тенденції

Модні курки 2016 - це теплі і зручні вироби, виконані з якісних матеріалів і мають цікавий дизайн.

Сьогодні дизайнери пропонують великий вибір оригінальних моделей. Це об'ємні куртки, які встигли полюбитися практично всім жінкам. Також звертають на себе увагу куртки в етнічному стилі, що дозволяють підкреслити унікальність і неповторний стиль. До речі етніка актуальна і для модних сумок 2016 , Тому вам не важко буде скомпонувати вдалий ансамбль.

Модні куртки 2016 етнічному стилі

Уже не перший рік популярна і хутряна обробка. Вона наділяє виріб особливим шиком і вишуканістю. До речі, модне взуття з хутром присутній як в зимових, так і в літніх дизайнерських колекціях.

Для спортивних і динамічних дівчат, підійдуть яскраві укорочені куртки. Кольори можуть бути абсолютно різними: від спокійних до кислотних відтінків. Такі куртки відмінно можна доповнити модними брюками 2016 з манжетами.

Такі куртки відмінно можна доповнити   модними брюками 2016   з манжетами

Модні куртки 2016 з хутряною обробкою

Модні куртки зима 2016

об'ємні пуховики

У новому сезоні актуальні об'ємні куртки. Перебувати в них суцільне задоволення - тепло, затишно і комфортно. Через морозного клімату, саме такі куртки стали фаворитом у російських красунь. Вони відмінно поєднуються з джинсами, спортивними штанами і навіть спідницями.

У цьому сезоні дизайнери додали до них різні коміри і капюшони, завдяки чому вони стали виглядати ще затишніше. Об'ємні куртки ідеально виглядають на струнких, худеньких дівчат. У той же час вони можуть приховати деякі недоліки фігури. Такий варіант верхнього одягу універсальний. Об'ємну куртку можуть носити як юні особи, так і жінки старшого віку.

Хутряні варіанти курток

Модні куртки з хутряною обробкою - це стильна і комфортна верхній одяг, яка обов'язково сподобається будь-якій модниці. Хутро може бути абсолютно будь-яким: кролячим, песцеві, нірки, лисячим і т.д.

Крім того, пуховики можуть бути оброблені штучним хутром. Вони є бюджетним варіантом, але при цьому виглядають досить стильно.

Якщо розглядати модні тренди, то можна побачити, що лідируючі позиції займає шкіряна куртка з хутром. Звичайно, це задоволення не з дешевих. Але це варто того. По-перше, така куртка, поза модою. Вона завжди була і буде актуальною. По-друге, вона наділяє свою власницю особливим шармом, витонченістю та вишуканістю. По-третє, ця така деталь гардеробу, яку ніяк не можна назвати нудним або буденній. Вона прекрасно підходить для будь-якої погоди. Взимку в ній тепло, а навесні вона прекрасно захищає від вітру.

Взимку в ній тепло, а навесні вона прекрасно захищає від вітру

Хутряні модні куртки 2016

Подовжені спортивні куртки

Модні куртки зима, це не тільки класичні моделі, а й спортивні. Довжина курток міді відмінно підходить для дівчат з різною конституцією тіла. Такі куртки відмінно приховують недоліки і підкреслюють достоїнства фігури. Спортивні куртки ідеальні для повсякденності. Під них можна підібрати черевики на товстій підошві або кросівки на танкетці.

Під них можна підібрати черевики на товстій підошві або кросівки на танкетці

Модні спортивні куртки 2016

Стильні картаті куртки

Модні куртки в клітку знаходяться на самому піку популярності. Вони відмінно поєднуються з однотонними речами. Надають образу якусь елегантність і аристократизм. Причому клітина може бути виконана в різній колірній гамі, а також аржайл - це деякий своєрідність ромбовидних фігур, трикутників і прямокутників.

Причому клітина може бути виконана в різній колірній гамі, а також аржайл - це деякий своєрідність ромбовидних фігур, трикутників і прямокутників

Модні картаті куртки 2016

Модні куртки весна 2016

Модні куртки 2016 року для весняного пори року є зручні моделі, в яких ви будете просто чарівні.

У цьому сезоні продовжують користуватися популярністю куртки в стилі casual і мілітарі. Вони виглядають ефектно і помітно. Такі куртки легко комбінуються з іншим одягом і підходять для будь-якого випадку, актуально носити ці моделі з модною спідницею асиметричного крою.

Модні куртки 2016: casual

Екстремальні панянки можуть зануритися в готичний стиль, а в цьому допоможуть модні куртки весна декоровані шипами і заклепками. Такі моделі виглядають дуже колоритно і дозволяють своїй власниці виділитися з натовпу. З чим же носити такі модні куртки навесні? Стилісти і іміджмейкери рекомендують поекспериментувати з поєднанням стилів. Наприклад, куртку в бунтарском стилі краще комплектувати з «спокійними» і стриманими по стилю речами. Чудово підійдуть шифонові модні сукні , Спідниці - максі, шовкові сарафани.

Модні шкіряні куртки 2016

Для роботи та навчання краще вибирати стримані шкіряні куртки класичного крою. Вони можуть бути короткими або більш видовженими. На якому варіанті ви б не зупинилися, пам'ятайте, що будь-яка шкіряна куртка вважається безпрограшним варіантом. Адже цей тренд ніколи не виходить з моди і є актуальним як взимку, так і навесні.

Полегшені варіанти представлені у вигляді джинсових курточок. Вони можуть бути декоровані хутром. Поєднувати такі модні куртки можна практично з усім.

Поєднувати такі модні куртки можна практично з усім

Модні джинсові куртки 2016 з хутряною обробкою

Якщо ви бажаєте додати образу легкості і пустощів зверніть увагу на куртки з яскравим принтом і бахромою.

Модні куртки: фото

Якщо ви в пошуку верхнього одягу, то пропонуємо ознайомитися з нашою колекцією. На фото представлені модні куртки зима і весна. Приємного перегляду!

Приємного перегляду

Модні куртки 2016: фото

Модні куртки 2016: фото

Модні куртки 2016: об'ємні пуховики

Модні куртки 2016: об'ємні пуховики

Модні куртки 2016 з бахромою

Модні куртки 2016 з бахромою

Модні картаті куртки 2016

Модні картаті куртки 2016

Модні куртки 2016 з цікавим принтом

Модні куртки 2016 з цікавим принтом

Модні хутряні куртки 2016

Модні хутряні куртки 2016

Модні хутряні куртки 2016

Модні хутряні куртки 2016

Модні шкіряні куртки 2016

Модні шкіряні куртки 2016

Модні шкіряні куртки 2016

Модні шкіряні куртки 2016

Модні шкіряні куртки 2016

Модні шкіряні куртки 2016

Модні шкіряні куртки 2016

Модні шкіряні куртки 2016

Модні куртки 2016: фото

Модні куртки 2016: фото

Модні куртки 2016: фото

Забирай до себе на стіну:

Читайте також:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com