рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дізнайтеся, як одягнути дитину навесні! Вибираємо дитячий одяг на весну!

  1. Основні правила дитячого весняного гардероба
  2. Весняний одяг для новонароджених
  3. Як одягати дітей у віці від 3 до 6 місяців навесні?
  4. Як одягати дитину у віці від 6 до 9 місяців?
  5. Як одягати в весняний період дитини у віці від 9 до 12 місяців?
  6. Як одягати дітей від 1 до 3 років і старше?
  7. Купуйте дитячий одяг на весну за найкращою ціною оптом і в роздріб

Весна - саме мінливе і непередбачуване час року, яке по черзі радує те теплими сонячними днями, то несподіваними морозами і холодним вітром

Весна - саме мінливе і непередбачуване час року, яке по черзі радує те теплими сонячними днями, то несподіваними морозами і холодним вітром. У цей період особливо важливо приділити належну увагу гардеробу дитини, щоб не допустити застуди.

Знаючи, що навесні діти частіше хворіють, багато батьків намагаються одягати їх тепліше, забуваючи при цьому що дитячий одяг має бути комфортним. У ній не повинно бути занадто жарко, щоб дитина не пітнів або, навпаки, занадто свіжо, що теж шкідливо для здоров'я. Тому, для того щоб прогулянки на свіжому повітрі приносили тільки користь, нижче ми детально розберемося, як правильно одягнути дитину навесні.

На замітку! Всі батьки обов'язково повинні пам'ятати, що перегрів для дитячого організму набагато небезпечніше ніж переохолодження. Перегріваючись, терморегуляція тіла порушується, і дитина починає потіти. Це небезпечно, оскільки в мокрому одязі шанси захворіти збільшуються в кілька разів. Для того щоб перевірити, жарко малюкові чи ні, досить просто доторкнутися до нього спину - якщо вона волога, дитини необхідно терміново переодягнути в більш легкі речі.

Основні правила дитячого весняного гардероба

Батьки, підбираючи одяг для дітей на весну, обов'язково повинні враховувати такі фактори як:

Незалежно від того, що на дитину буде надіто (куртка, штани, комбінезон, кофта або штани), всі речі повинні бути зручними - підходити за розміром і не обмежувати рухів. Занадто вузька або, навпаки, об'ємна одяг буде викликати дискомфорт і заважати під час активного проведення часу на вулиці.

Дитяча демісезонний одяг повинен бути не тільки красивою, але і практичною. Купуючи речі на весну потрібно звертати увагу на матеріали з яких вони зроблені. Куртки краще брати вітро- і водонепроникними, а інші речі (джемпера, штани, кофти, колготи) повинні бути зроблені з натуральних дихаючих тканин. Наприклад, з легкого, приємного до тіла трикотажу, одяг з якого відрізняється довговічністю, зносостійкістю, практичністю і доступною ціною.

Перед тим як купити виріб, потрібно уважно оглянути його шви і строчки. Вони повинні бути акуратно виконаними, рівними, без дефектів і стирчать ниток. Фурнітура повинна бути якісною і надійно закріпленою.

Дизайн і моделі весняного одягу потрібно вибирати виходячи з практичності і смакових уподобань дитини. При цьому бажано, щоб всі вироби були однотонних, а яскравих і життєрадісних кольорів, які будуть помітні здалеку.

Весняний одяг для новонароджених

Немовлятам, особливо у віці до трьох місяців, потрібна особлива увага. Кожна, навіть найдрібніша деталь має значення. Особливо це стосується вибору гардероба. Отже, яка ж одяг для новонароджених потрібна для прогулянки навесні?

  • конверт або комбінезон-трансформер. Потрібно мати один утеплений, на синтепоні, для холодної погоди і легший, з трикотажного полотна (Вельсофт, флісу, велюру), який розрахований на температуру + 10 ° C і вище.
  • Трикотажний комбінезон, боді або комплект з кофти (распашенкі) з повзунами (матеріал потрібно вибирати виходячи з погодних умов).
  • пінетки , Носочки.
  • Шапочка (Чепчик). Для прохолодної погоди підійдуть моделі з велюру, махорки або з начосом, а для більш теплою - вироби з інтерлок, кулір.

Також обов'язково потрібно взяти з собою підгузники, флисовое ковдру і комплект змінного одягу.

Як одягати дітей у віці від 3 до 6 місяців навесні?

Грудні діти старшого віку, які вже тримають голову і пробують сидіти, поводяться на вулиці набагато активніше, намагаючись оглянути всі навколо. Тому в якості верхнього одягу для прогулянки в прохолодну погоду підійдуть утеплені комбінезони або роздільні комплекти. Для теплих днів можна вибрати легкі боді або кофти (Можна з капюшоном) зі штанами з тонкого трикотажу. Також дитині потрібно обов'язково надягати шкарпетки і шапочку - тонку або теплу, в залежності від погоди.

Як одягати дитину у віці від 6 до 9 місяців?

Починаючи з півроку більшість дітей вже сидить в колясці самостійно і потроху пробує ставати на ноги. Тому для прогулянки з дитиною такого віку, в залежності від погодних умов, потрібно:

  • теплий або легкий комбінезон (Роздільний комплект);
  • трикотажний сліп , Боді або комплект;
  • весняні черевички;
  • носочки;
  • шапочка ;
  • підгузник;
  • змінний одяг.

Як одягати в весняний період дитини у віці від 9 до 12 місяців?

У цей час дитина починає робити свої перші кроки, тому на прогулянку обов'язково потрібно брати з собою 1-2 комплекту змінного одягу, на той випадок, якщо малюк впаде і забрудниться. Також, крім весняного одягу, потрібно уважно поставитися до вибору взуття. Вона обов'язково повинна бути хорошої якості, дихаючої і непромокаючої, щоб в разі дощу ноги дитини залишилися сухими.

Як одягати дітей від 1 до 3 років і старше?

Як одягати дітей від 1 до 3 років і старше

З того моменту як малюк почав самостійно ходити, він постійно активно рухається. Тому якщо весняна одяг підібрана неправильно, підвищується ризик застудитися і захворіти.

Перше, що потрібно запам'ятати батькам, які збирають маленьку дитину у віці від 1 до 3-х років на прогулянку навесні - не потрібно його занадто тепло одягати, навіть в прохолодну погоду. Якщо дитина буде активно рухатися, досить буде колготок, трикотажної кофти, головного убору і курточки зі штанами. У тому випадку, якщо більшу частину прогулянки малюк буде знаходитися в колясці, можна одягнути його тепліше, а також взяти з собою ковдру. У теплі дні досить буде надіти трикотажний костюм і взяти з собою більш щільну кофту.

У дітей від 3-х років і старше обов'язково повинен бути теплий комбінезон або куртка на випадок холодів. Крім них, збираючи дитину на прогулянку в прохолодну погоду, на нього обов'язково потрібно одягнути колготи, кофту з флісу або Вельсофт, штани , Шапку, шарф, теплі черевики або чобітки. У теплі дні, при температурі повітря вище 10 ° С досить буде штанів, теплої кофти з легкої курткою, шапочки і непромокаючої взуття.

Купуйте дитячий одяг на весну за найкращою ціною оптом і в роздріб

Наш інтернет-магазин «Малюк» пропонує найвигідніші ціни на покупку одягу для дітей на весну від виробника. У нас Ви знайдете великий вибір трикотажних кофт, штанів, колгот, шкарпеток та інших речей для хлопчиків і дівчаток різного віку. Для отримання більш детальної інформації, зв'яжіться з нами за номерами, вказаними на сайті ( подивитися ). Оперативна кур'єрська доставка надається по всій території України.

Як одягати дитину у віці від 6 до 9 місяців?
Як одягати в весняний період дитини у віці від 9 до 12 місяців?
Як одягати дітей від 1 до 3 років і старше?
Отже, яка ж одяг для новонароджених потрібна для прогулянки навесні?
Як одягати дітей у віці від 3 до 6 місяців навесні?
Як одягати дитину у віці від 6 до 9 місяців?
Як одягати в весняний період дитини у віці від 9 до 12 місяців?
Як одягати дітей від 1 до 3 років і старше?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com