рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж на Хеллоуїн

Напередодні Дня всіх Святих хочемо розповісти вам трохи про варіанти макіяжу своїми руками на Хеллоуїн для тих, хто вирішив по-справжньому добре провести цю ніч.
Один з найпопулярніших образів в цей день серед представниць прекрасної статі - відьма або чаклунка. Якщо ви зупинилися на ньому, то про помірне і пастельному макіяжі доведеться забути: збираючись на шабаш, пам'ятайте про те, що відьми - це не феї з рожевими губками і солодким рум'янцем.
Приготуйте свої найяскравіші тіні, рум'яна і помади - сьогодні вони вам знадобляться. А ці відео допоможуть у створенні ідеального образу:

Трохи детальніше про техніку:
1. Спочатку наносимо тон. Відьма не повинна підкорювати всіх південним загаром, тому вибираємо самий світлий тональний крем і пудру. А ось рум'яна можна взяти яскравішою, наприклад, кольору фуксії. Але їх потрібно добре розтушувати, інакше ви будете схожі не на відьму, а на рум'яну селянку.
2. Тіні краще вибирати темних, але насичених відтінків - темно-сині, темно-зелені, темно-фіолетові або навіть чорні. Якщо не хочете фарбуватися занадто густо, можете зробити макіяж smoky eyes - він дозволить вам виглядати загадково, але не химерно. Вії щедро накрасьте чорної або кольорової (в залежності від обраного способу) тушшю, що надає обсяг. Можете скористатися густими накладними віями. Жирна чорна підводка і стрілки, що не дуже доречні в повсякденному макіяжі, для Хеллоуїна підійдуть ідеально.
3. мінські стилісти підкреслюють, що для губ хороша буде яскраво-червона, густо-коричнева, а в самих екстремальних варіантах навіть чорна, зелена або синя помада. Можете доповнити макіяж відьми намальованою косметичним олівцем павутиною, бородавками або родимками. І не забудьте про перуку: класичний чорний, рудий, фіолетовий або яскраво-зелений!
Світ змінюється з шаленою швидкістю - зміни торкнулися і святкування Хеллоуїна: тепер на ньому майже немає тих страхітливих костюмів і моторошного макіяжу своїми руками, зате стало модно спокушати своїм прекрасним видом навіть в такий день. Тому пропонуємо вам цікавий макіяж очей з легкими елементами готики.
1. Наносимо тональний шар на повіки, для того, щоб наш «шедевр» дожив до закінчення свята.
Напередодні Дня всіх Святих хочемо розповісти вам трохи про варіанти макіяжу своїми руками на Хеллоуїн для тих, хто вирішив по-справжньому добре провести цю ніч
2. Потім беремо білі тіні і грунтовно припудрюємо ними верхні рухливі повіки. Слідом наносимо коричневі тіні, чітко розділяючи лінію на верхньому столітті:

3. З коричневими тінями працюємо над верхнім і нижнім століттям. Наше завдання добитися чіткого і акуратного поділу вгорі і внизу, щоб створити ефект злиття цієї форми. Тепер внизу підведемо брови, в точності повторюючи контури і вигини. Радимо зробити це білим полунеоновим олівцем.

4. У вас повинно вийти все точно так, як ви бачите на фото. Білі смуги, намальовані під бровами, візуально скоротять відстань від рухомих століття до закінчення нерухомих.
5. На нижньому столітті, поряд з розмежуванням коричневих тіней, тим же олівцем малюємо смужку такої ж довжини, як і лінія тіней.

6. І в кінці макіяжу очей на Хеллоуїн можна використовувати накладні вії і стрази. Вії рекомендуємо клеїти виключно на чорний клей. Приклеюємо тільки верхні накладні вії і приступаємо до стразів. Їх розташування залежить від гри вашої фантазії. Може вийти, наприклад, такий результат:

Макіяж на Хеллоуїн завершений - він підійде до будь-якого образу і знайде ключ до будь-якого серця.
Останнім часом все більшої популярності набуває вампірська тематика. Відео з порадами по професійному «вампірського» макіяжу:
І знову трохи теорії.
1. Вампіри - нічні істоти, шкіра яких не знає денного світла. Тому, як і при макіяжі відьми, колір обличчя повинен бути дуже світлим, а в ідеалі - на кілька тонів світліше, ніж природний відтінок вашої шкіри.
2. Поверх тону наносимо пудру такого ж відтінку, щоб закріпити ефект мертвотно-блідої шкіри.
3. На вилиці кладемо рум'яна темного відтінку. Але не переборщіть і добре їх розтушуйте, щоб не було ламають особа переходів.
4. Наступним етапом наносимо основу для тіней і також растушевиваем.
5. Після цього радимо скористатися рідким підведенням - чорною або темно-фіолетового. Проведіть жирну стрілку від зовнішнього куточка ока до внутрішнього - як по верхньому, так і по нижньому століттю. Повинен вийти ефект "котячого ока". Щоб зробити контур очей виразніше, скористайтеся чорним олівцем, підвівши їм внутрішню частину століття.
6. На складку століття і внутрішній куточок ока накладаємо рожеві тіні, гарненько растушевав їх пензликом. На верхню повіку наносимо сливові тіні - так очі будуть здаватися набагато більше. Досягніть плавного переходу від рожевого кольору до сливового, щоб можна було розрізнити півтони. Сливові тіні потрібно також нанести на нижню повіку (уздовж лінії росту вій) і добре розтушувати.
7. Необхідно підкреслити брови - це додатковий акцент на обличчі.
8. Для макіяжу губ вам знадобиться перламутрова рубінова помада, що створює ефект «закривавлені». У центр нижньої губи можна нанести трохи вологого блиску. Намагайтеся сильно не обводити губи, а якщо все-таки робите це, використовуйте не олівець, а тонку м'яку кисть, не зачіпаючи куточки. Для більшої переконливості можете намалювати що стікає з куточка рота цівку крові.
Все - макіяж вампіра готовий!
Звичайно, варіанти макіяжу на Хеллоуїн своїми руками цими образами не вичерпуються. В салонах міста вам можуть запропонувати ще сотні ідей. Трохи фантазії, частка експерименту - і ваш макіяж на Хеллоуїн буде оригінальним і незабутнім!

Читайте також:

Дуже страшне меню

Грим особи на Хеллоуїн в майстер-класі

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com