рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити костюм на Хеллоуїн своїми руками. Костюми вампіра, відьми, мумії, мертвої нареченої, кривавої медсестри в домашніх умовах

  1. Як зробити костюм вампіра
  2. Як зробити костюм мумії
  3. Як зробити костюм відьми
  4. Як зробити костюм Мертвою Наречені
  5. Як зробити костюм Кривавої Медсестри
  6. Як зробити костюм ляльки
  7. Як зробити костюми ангела і феї
  8. Як зробити костюм дияволки
  9. Як зробити костюм богині
  10. Як зробити костюм зомбі
  11. Як зробити костюм покоївки
  12. Як зробити костюм піратки

Все ж Хеллоуїн - відмінний свято

Все ж Хеллоуїн - відмінний свято! Адже в цей день можна забути про серйозність і як слід попустувати. Наприклад, прикинутися нечистою силою, адже, за переказами, в День Всіх Святих духи бродять серед людей, і якщо ви будете схожі на одного з них - вони вас не чіпатимуть. А яка нечисть без відповідного наряду? Чи не хочете зайвої мороки - купіть його в магазині. Але наскільки приємніше костюм на Хеллоуїн, зроблений своїми руками!

Як зробити костюм вампіра

Мабуть, найстильніший представник нежиті - вампір. Згадайте хоча б графа Дракулу - відмінно сидить костюм, ідеальне поєднання кольорів, модна тростину. Справжній джентльмен! Так станьте ж ідеальною подругою для графа. Наряд вампірші повинен бути досить сексуальним, але не вульгарним. Підійде звичайне однотонне плаття, чорне або інших темних відтінків довільної довжини, колготки в сіточку і червоні лакові туфельки. Ще один варіант - штани і біла блуза з коміром-стійкою. Прикрасьте комір брошкою в ретро-стилі - і спокуслива вампирша готова!

Однак, основну деталь для костюма на Хеллоуїн своїми руками - плащ - доведеться зшити самим. Тканина вибираємо «блескучей» синтетичну, можна атласну. Нам потрібні два прямокутника приблизно 3 на 1,5 м - чорний і червоний.

Нам потрібні два прямокутника приблизно 3 на 1,5 м - чорний і червоний

Форма плаща вампіра

Форма плаща вампіра

форма капюшона

Нижче - найпростіший спосіб пошиття:

1. розкреслюють тканину як показано на малюнку (радіус горловини досить широкий - 15 см., Щоб можна було присборить). Відрізаємо зайве - із залишків потім будемо робити капюшон.
Кінці майбутнього плаща для костюма на Хеллоуїн своїми руками підгинаємо, підшиваємо червону підкладку. Зручніше зробити це на швейній машині.

2. Вирізаємо капюшон. Довжина вказана приблизна (від неї залежить його «глибина»), не забувайте і про припуски на шви. Повинно бути дві однакових деталі. Прострочуємо по верхньому і задньому зрізах, підвертаємо краю, пришиваємо підкладку. Коли будете пришивати капюшон до плаща, залиште місце і зробіть кулиску - потім проденете в неї шнурок.

3. Представлений костюм на Хеллоуїн своїми руками дуже універсальний. Можете не пришивати червону підкладку - доповніть образ страшної маскою або гримом скелета, чорними рукавичками і зробленої з довгої палиці і шматка картону косою, і ось ви Леді Смерть! Насуньте капюшон на обличчя, озбройтеся зробленої з палиці покороче катаної - і ось ви вже суворий кат, що прийшов з того світу рубати голови! А якщо гарненько закутатися в плащ, взути чорні чоботи на підошві і змайструвати собі «клинок» з того ж картону, фанери або розфарбованого шматка пінопласту, станете одним з назгулов - поплічників темряви з трилогії «Володар кілець».

Пропонуємо вам ще один варіант, як зшити плащ-накидку в відео від nibridzh

Як зробити костюм мумії

Оригінальний костюм на Хеллоуїн своїми руками - мумія. Експериментуючи з деталями, ви зможете зробити як древнє пробудившееся зло, так і чарівну єгипетську принцесу. Ви напевно читали, що для цього способу цілком достатньо бинтів і помічника, проте це не зовсім так. Туго намотані на тіло, бинти будуть тиснути на кінцівки і обмежувати руху, а нам же танцювати ще. Так що доведеться трохи попрацювати.

Для образу мумії потрібні:

  • стара кофта і штани світлих тонів;
  • господарські тканинні рукавички;
  • багато бинтів;
  • чай;
  • голка з ниткою.

Процес виготовлення:

1. Спочатку «зістарили» бинти для костюма на Хеллоуїн своїми руками - вони не можуть бути білими, адже мумія пролежала в них тисячі років! Для цього розмотати бинти, покладемо їх у каструлю з міцною заваркою хвилин на 10, потім витягнемо і висушити.

2. Тепер потрібно обшити кофту і штани бинтами. Робимо це в довільному порядку, головна умова - недбалість. Кінці повинні звисати і стирчати. Потім так само обшивають рукавички (можна попередньо пришити їх до рукавів кофти).

3. Можна доповнити цей костюм на Хеллоуїн своїми руками плямами фарби, що імітують засохлу кров або бальзамують склад. Справжні мумії ходять босоніж - в крайньому випадку, обшийте бинтами ще й шкарпетки. І так, голову і шию все ж таки доведеться просто обмотати.

І так, голову і шию все ж таки доведеться просто обмотати

Як зробити костюм відьми

Улюблений образ практично всіх дівчат на Хеллоуїн - відьма. Що характерно, злісної старенької з гачкуватим носом не хоче бути ніхто - всі вибирають сексуальних чаклунок, які застосували своє таємне знання для вічної молодості. Основа костюма спокусливою відьми на Хеллоуїн своїми руками - чорна одяг. Підійдуть плаття будь-якої довжини, спідниця з топом, навіть штани; їх потрібно доповнити цікавими деталями на зразок смугастих панчіх або гетр, колготок в сітку. Можна обіграти також шкіряний корсет або широкий пояс. Головне тут - не скотитися в вульгарність. Взуття може бути будь-яка: різнокольорові ботильйони, туфлі на високому ходу, балетки, лакові чоботи до коліна.

Є ще цікавий варіант обувки з загнутими носами - прямо зі скрині бабусі-чаклунки! Для цієї деталі костюма на Хеллоуїн своїми руками потрібні:

  • старі туфлі;
  • газети;
  • чорна папір;
  • клей;
  • декоративні блискітки.

старі туфлі;   газети;   чорна папір;   клей;   декоративні блискітки

Процес виготовлення:

  1. «Заломлені носи» робимо окремо, використовуючи технологію пап'є-маше (багато шарів, кожен проклеюємо). Потім прикріплюємо їх до носків туфель, фіксуємо.
  2. Рівномірно обклеюємо туфлі газетами, останній шар - чорна папір.
  3. Обробляємо нашу взуття блискітками і залишаємо сохнути. Також можна декорувати її цікавими деталями.

Ще одна важлива деталь ведьминого костюма на Хеллоуїн своїми руками - капелюх. Вона легко робиться з:

  • картону;
  • чорного паперу (варіант: чорна тканина або фарба).

Потрібні також ножиці і клей.

Процес виготовлення:

  1. Вирізаємо з картону дві деталі капелюхи, як на малюнку. Висоту і ширину полів регулюємо в залежності від бажання, проріз для голови - з індивідуальними параметрами. Не забуваємо залишити в полях «кріплення», за допомогою яких ми будемо з'єднувати деталі.
  2. Склеюємо деталі, залишаємо висохнути. Тут починає працювати фантазія: можна обклеїти капелюх чорної папером, можна пофарбувати. Варіант складніше - обшити тканиною.

Можна залишити так, в вас вже впізнають відьму. А можна піти далі - прикрасити капелюх квітами з чорного мережива, стрічками, бахромою, вуаллю, незвичайної застібкою або кажаном з картону. Варіант - зробити для костюма відьми на Хеллоуїн своїми руками капелюшок з цієї ж технології, але маленьку. Прикріпити її до шпильці і зафіксувати на боці зачіски - вийде впізнаваний, але в той же час незвичайний аксесуар.

Як зробити костюм Мертвою Наречені

Наступний персонаж, схоже, зрозумів вираз «любов до гроба» занадто буквально. Образ мертвої нареченої популяризував Бертоном, однак, не обов'язково відштовхуватися від Емілі, адже подібні персонажі існували і до нього. В ідеалі, основа такого костюма на Хеллоуїн своїми руками - весільну сукню (відмінна ідея для тих, чий вінчальний наряд порошиться в шафі). Підійде і будь-яке інше світле плаття, яке не шкода. Наряд може бути і чорним, як відображення скорботи через Господню любов.

«Состарьте» його: порвіть поділ, надріжте ножицями, протріть, вимажьте, адже ваша героїня виповзла в ньому з-під землі. Можна нашити «павутину» -марлю (з неї ж робиться фата), додати плями «крові» або «розкладання». Додайте до образу будь-яку зручну взуття та букет з засохлих квітів - і вперед, доводити, що любов сильніша за смерть!

Як зробити костюм Кривавої Медсестри

У всіх божевільних вчених і божевільних докторів напевно були помічниці. До того ж медперсонал змушує багатьох з тремтінням згадувати про жахливі щипцями, шприцах та скальпеля. Тому костюм Кривавої Медсестри на Хеллоуїн своїми руками - відмінний варіант! В його основі лежать білий халат і шапочка, які можна купити в магазині медобладнання. Халатик повинен бути коротким і облягати. Нашийте на костюм великі червоні хрести, додайте до нього білі панчішки і туфлі на підборах, а щоб завершити образ, рясно забруднити весь одяг червоної фарбою. Дуже добре, якщо вдасться дістати щось з медінвентаря (стетоскоп, шприц, підійде і бутафорський ніж). Тепер ми вас точно залікуємо ... тобто вилікуємо!

Як зробити костюм ляльки

Любителі фільмів жахів знають, що від звичайної ляльки можна очікувати будь-якого. Ця дитяча іграшка - відмінний варіант костюма на Хеллоуїн своїми руками. Є тут і варіанти. Що вам ближче: класична лялечка з білявими локонами і ангельському зовнішністю, маріонетка або, наприклад, бліда лялька-дівчинка родом з японського фольклору? А може, ви захочете щось більш трешевий, начебто ляльки-вбивці Біллі з фільму «Пила»? Все здійсненно.

Щоб зробити на Хеллоуїн костюм традиційної ляльки своїми руками, надягніть коротке платтячко насиченого кольору, краще з пишним под'юбніком. Скомбінуйте його з туфлями без каблуків або балетками; можна зробити панталончики зі світлих бриджів, пришивши до них мережива. Вплетіть в волосся пишний бант. Якщо свої пасма у вас далекі від «лялькових», використовуйте накладні або перуку.

Більш цікавий варіант - японська лялька, персонаж завжди зловісний і похмурий. Такий образ особливо хороший для худеньких дівчат з довгими темними волоссям. Зробіть їх ідеально прямими, використовуючи віск для укладання; нехай вони спадають на плечі і спину. Такий костюм на Хеллоуїн своїми руками передбачає пряме коротке чорне плаття (або традиційну для японських дівчат «матроску»), білі гольфи і темні балетки. Якщо у вас є навички малювання, покажіть себе «шарніри» на руках і ногах. Обидва ці варіанти можуть бути маріонетками, потрібно тільки відрепетирувати відповідні «механічні» руху. Особливо ефектно виглядає цей костюм своїми руками на Хеллоуїн в парі: нехай друга людина зображує ляльковода.

Як зробити костюми ангела і феї

Мрієте про райське життя? Тоді зробіть собі на Хеллоуїн наряд ангела. Ви можете стати як традиційним Херувим так і грішним, занепалим ангелом. Різниця - лише в кольорі. В основі костюма ангела лежить плаття, біле для звичайного і чорне для занепалого. До спинки сукні кріпляться крила. Їх робимо з дроту: просто надаємо їй потрібну форму, натягуємо на неї тканинну основу і обшивають пір'ям. З неї ж споруджуємо німб. Його можна обклеїти мереживом або мішурою.

До речі, схожим чином робиться і костюм на Хеллоуїн своїми руками більш доброго істоти - феї. З тією лише різницею, що крильця потрібно буде обшити НЕ пір'ям, а стеклярусом або декорувати блискітками. Зробіть крильця побільше, прикрасьте їх усіма кольорами веселки - і зможете бути метеликом! Замість німба робимо чарівну паличку - яка ж фея без неї? Формуємо з зволікання зірку, а потім обклеюємо її фольгою або переливається подарунковій папером. Також фея може носити сукні з пишною спідницею (або однотонну футболку і спідницю «пачку» з фатину), діадему і світлі туфельки. Подібним чином робиться і костюм ельфа на Хеллоуїн своїми руками.

Подібним чином робиться і костюм ельфа на Хеллоуїн своїми руками

Як зробити костюм дияволки

І знову сили зла - виявляється, більшість дівчат воліє вбиратися на Хеллоуїн саме ними! Приміряйте на себе образ дияволки, правда боятися такого «чортеня» ніхто не буде, адже саме цей персонаж швидше кокетливий і грайливий. Основа образу - багато червоного кольору. Червона сукня будь-якої довжини, яскраво-червоні туфлі на високих шпильках, пікантно розпущене волосся ... і звичайно ріжки та хвостик.

Ці деталі костюма на Хеллоуїн легко зробити своїми руками, нам знадобиться лише трохи червоної тканини (краще оксамиту), зволікання або довга мотузка, шматок щільного картону і тонкий обідок. Виріжте з картону пару ріжків, обшийте їх оксамитом (можна підкласти всередину трохи вати, так роги будуть об'ємніше), а потім пришити їх на ободок. Замаскуйте його волоссям - хто тепер розбере, що ріжки не ваші? Хвостик робимо з дроту або мотузки - також обшивають її оксамитом, для кінчика вирізаємо шматок в формі стрілочки і пришиваємо. Ті ж матеріали стануть у пригоді для виготовлення тризуба.

Пропонуємо вам відео від ClubPodrug з виготовлення костюма чортика (дияволки) своїми руками

Як зробити костюм богині

Ангел, демон ... Беріть вище - богиня! Саме в неї, яка зійшла з грецького Олімпу, можна перевтілитися, пошивши костюм на Хеллоуїн своїми руками. Богині зазвичай носять тоги, які легко зробити з двох прямокутників білої тканини шириною на 50% більше вас (наприклад, якщо найширша частина вашого тіла - стегна - дорівнює 90 см., То ширина прямокутників - по 135 см.) І довільної довжини, в залежно від того, хочете ви наряд до коліна або струмує по землі.

Зшийте шматки тканини зверху, залишивши проріз для голови, і збоку, повністю або залишивши розрізи. Основа для костюма своїми руками на Хеллоуїн готова, справа за деталями. Прикрасьте плечі декоративними брошками, а талію - золотим поясом, на ноги надіньте сандалі з застібками, а на голову - вінок зі штучних квітів або листя лавра. До речі, цей костюм універсальний, все залежить від того, який богинею ви хочете бути. Сагайдак зі стрілами зробить вас мисливицею Деметрой, фанерний щит і дерев'яне спис - войовничої Афіною, а дзеркало і яблуко - прекрасної Афродітою.

Як зробити костюм зомбі

А ось для того, щоб зробити на Хеллоуїн своїми руками костюм зомбі, спеціального одягу взагалі не знадобиться - вся справа в грамотно зробленому гримі, «голодному» погляді і правильних рухах. Адже зомбі стають прості люди, які не встигли врятуватися від монстрів, тому візьміть звичайний одяг і добийтеся ефекту того, ніби ви билися в ній і повзали по траві і сльоти. Вона повинна бути брудною, подертій, протертої, забрудненої кров'ю. Можна ускладнити образ і забезпечити зомбі-гримом наряд кухаря, медсестри або поліцейської - так ви будете виглядати особливо зловісно.

Відвернемося від потойбічних сутностей, адже можна зробити й інший костюм на Хеллоуїн своїми руками. Адже День Всіх Святих - це ще й час приміряти давно бажаний образ. Медсестра - не обов'язково помічник маніяка, а в ляльку не обов'язково вселився злий дух. У хід йдуть казкові персонажі та представники професій. Може, ви давно хотіли приміряти на себе образ подружки Аладдіна або Джека Горобця? А може, виконати давню мрію і хоча б на одну ніч стати дресирувальницею або бійцем «командос»? Костюм на Хеллоуїн своїми руками - і все в ваших силах!

Як зробити костюм покоївки

Багато дівчат вбираються на Хеллоуїн покоївками, адже цей образ дуже кокетливий і спокусливий, до того ж він подобається чоловікам. Якщо ви вмієте шити, то коротке чорне плаття - основу образу - можна зробити і самим. Решті рекомендується купити готове. Можна взяти шкільну форму без рукавів, адже у неї як правило є гарний мереживний комірець і манжети, а це те що потрібно! Для чепчики можна просто обшити мереживом обруч для волосся.

А ось фартух для костюма покоївки своїми руками на Хеллоуїн шити складніше, однак впорається з ним навіть дилетант. Зазвичай це просто шматок білої тканини вище спіднички, обшитий мереживом і з зав'язками на талії. Можна зробити його вище, щоб закривав груди - тоді додайте ще зав'язки на шию. Обов'язкові аксесуари для цього костюма - чорні туфлі на шпильці, панчохи або білі гольфи і звичайно, різнобарвна метёлочка.

Обов'язкові аксесуари для цього костюма - чорні туфлі на шпильці, панчохи або білі гольфи і звичайно, різнобарвна метёлочка

Як зробити костюм піратки

Напевно, кожна дівчина мріяла про те, щоб втекти з дому з відважним піратом, подорожувати по океанських вод на його шхуні, пити ром і грабувати торгові судна. Так зробіть костюм піратки на Хеллоуїн своїми руками! Його можна зібрати і з повсякденного одягу, наприклад тільняшки і чорної спідниці (можна взяти стару і пришити до неї бахрому).

Ще один варіант піратського костюма - біла блуза з мереживом на грудях або звичайна сорочка на пару розмірів більше, яка доповнюється корсетом і чорними брюками або легінсами. На голову піратки можна пов'язати бандану, а для більшого входження в образ - пошити собі пов'язку на око зі шматка шкіри. Останні штрихи - сережки з якорями і браслети з «морських вузлів», а ідеальна взуття для цього костюма на Хеллоуїн своїми руками - грубі черевики або чоботи.

Не забувайте і про героїв фільмів і серіалів. Сам Бог велів одягнутися на Хеллоуїн Венсді Адамс з однойменної сімейки, Лідією з Бітлджуса або Кораліна, проте варто розглянути і несподівані образи на кшталт Дейенеріс з «Ігри престолів», Отруйного Плюща з саги про Бетмена, Хельги з мультика «Привіт, Арнольд!». Зробіть собі яскравий і впізнаваний костюм на Хеллоуїн своїми руками - і станете зіркою вечірки!

Вам також буде інтресно:

Макіяж на Хеллоуїн своїми руками

Як прикрасити будинок на Хелловін

Дитячі костюми на Хеллоуїн

З цим читають:

Додати коментар

А яка нечисть без відповідного наряду?
Що вам ближче: класична лялечка з білявими локонами і ангельському зовнішністю, маріонетка або, наприклад, бліда лялька-дівчинка родом з японського фольклору?
А може, ви захочете щось більш трешевий, начебто ляльки-вбивці Біллі з фільму «Пила»?
Замість німба робимо чарівну паличку - яка ж фея без неї?
Замаскуйте його волоссям - хто тепер розбере, що ріжки не ваші?
Може, ви давно хотіли приміряти на себе образ подружки Аладдіна або Джека Горобця?
А може, виконати давню мрію і хоча б на одну ніч стати дресирувальницею або бійцем «командос»?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com