рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за взуттям з нубуку - правила і рекомендації

Взуття з нубука, безумовно, красива і елегантна. Розгромна замовна стаття на ринку порівняно недавно, вона швидко знайшла покупців, які по достоїнству оцінили новий матеріал.

Що за звір такий - нубук?

Натуральний нубук виготовляють з високоякісних сортів шкіри, оброблюваної способом шліфування. При такому методі обробки поверхневий шар шкіри знімають, і вона стає більш гигроскопичной. Ймовірно тому в такому взутті в будь-який сезон нога відчуває себе комфортно, оскільки повітропроникність закриває ногу поверхні вище, ніж у звичайної шкіри. Однак при цьому потрібно посилений захист такої делікатної взуття від зволоження.

Як вибрати якісну річ?

Щоб згодом не розчаруватися в обновці, уважно огляньте її при покупці, дефекти на такому взутті хоча і рідко, але все таки зустрічаються.

Основні моменти, на яких важливо зосередитися:
1. разнотонной з'являється в разі виготовлення взуття з різних комплектів шкіри. Тому слід піддати ревізії вподобану пару туфель або чобітків з усіх боків при штучному і природному освітленні.
2. При візуальному огляді ви зможете помітити нерівномірність ворсу, яка з'являється при неправильному шліфуванні поверхні шкіри.
3. ополонку і надриви, легкі здуття також є ознаками порушення технології виготовлення взуття.

Рекомендуємо купити спрей, крем і косметику для взуття Collonil для догляду за взуттям з нубуку.

Догляд за улюбленим взуттям з нубуку

Припустимо, уважно оглянувши вподобану пару чобіт, туфель або кросівок, ви не виявили ніяких дефектів, прибрели їх і принесли додому. Вітаємо з обновкою, але саме з цього моменту починається справжня «нубуковой епопея».

Аксесуари та косметику для догляду за таким взуттям найкраще придбати відразу ж, щоб вони завжди були під рукою. Для чищення і підтримки зовнішнього вигляду нубуку випускають спеціальні губки, гумки і щітки. Губки надають м'який вплив на поверхню, видаляючи незначні забруднення, використовують як щодня, так і після застосування кремів і спреїв.

Ластик для цього матеріалу використовують з метою видалення складних за складом плям. Він делікатно ліквідує забруднення і відновлює структуру поверхневого шару. Щітки випускають з гумовими або металевими чистять елементами. Гумовий варіант забезпечує догляд в щадному режимі, металевий призначений для видалення особливо сильних забруднень.

Взуття необхідно обробити відразу ж перед першим виходом на вулицю.

Головним завданням є забезпечення її водонепроникності. Цілям її забезпечення служить безліч косметичних засобів: піни, спреї, особливі крем-фарби, лосьйони, фарби для відновлення кольору.

Перший раз потрібно обробити взуття водовідштовхувальним просоченням 3 рази з невеликим тимчасовим інтервалом, необхідним для висихання попереднього шару. При забрудненні поверхні її необхідно почистити і знову обробити водозахисним складом.

Чистка виробляють в сухому вигляді. Якщо взуття намокла під дощем, то її просушують, набивши папером, а потім чистять щіткою, мити під проточною струменем категорично рекомендується! Каблуки і підошву протирають спеціально виділеної вологою ганчіркою. Суху грязь зчищають щітками, потім обробляють спеціальними піною, спреями або лосьйонами, які можна підібрати в тих же торгових точках, де реалізують таке взуття, або замовити через інтернет.

Якщо взуття занадто забруднена, то допускається застосовувати розчин нашатирного спирту й оцту, а після чищення можна потримати її над парою, який сприяє відновленню структури нубуку та розпрямленню ворсинок. Коли туфлі, черевики або чоботи висохнуть, їх можна обробити складами для відновлення кольору.

Взуття бажано зберігати в коробках, які забезпечують вентиляцію.

Важливо знати, що при зберіганні в поліетиленових пакетах вона набуває неприємного запаху. Регулярно і правильно доглядаючи за взуттям з нубуку, можна надовго зберегти її привабливий вигляд, а собі відмінний настрій.

Що за звір такий - нубук?
Як вибрати якісну річ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com