рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Білі шкарпетки, чорні черевики - навіщо? Як вибрати правильне поєднання.

Шкарпетки - здавалося б, дрібниця не здатна жодним чином вплинути на стиль, поліпшити його або навпаки. Однак таке судження помилково, адже часом неправильно підібрана пара шкарпеток може безнадійно зіпсувати враження про вас, адже не дарма кажуть - зустрічають по одягу. Тому кожному чоловікові буде корисно ознайомитися з декількома простими правилами підбору шкарпеток.

Тому кожному чоловікові буде корисно ознайомитися з декількома простими правилами підбору шкарпеток

Отже, якщо мова йде про класичному стилі , Який передбачає наявність піджака і краватки, то тут варто бути особливо уважним при виборі шкарпеток, адже в ділових колах багато в курсі норм етикету і модних тенденцій, тому переконати їх в тому, що чорні черевики з білими шкарпетками - це супермодний тренд не вдасться. Навпаки, вас запам'ятають як людину з повною відсутністю смаку.

Три правила ідеальних шкарпеток

Правило перше: колір шкарпеток повинен відповідати кольору обраного костюма. Припустимо, щоб шкарпетки були на тон світліше або ж темніше штанів, адже не завжди вдається відшукати шкарпетки точно в тон до штанів, якщо звичайно не йдеться про чорному костюмі. Тому білі шкарпетки допустимо надягати, тільки якщо ви в білому костюмі. У деяких випадках допустимо підбирати шкарпетки в тон до краватки, цю особливість ми торкнемося нижче.

У деяких випадках допустимо підбирати шкарпетки в тон до краватки, цю особливість ми торкнемося нижче

Так само слід уникати яскравих кольорів, такі шкарпетки годяться тільки для відпочинку або спортивних занять. Крім того, варто бути обережним при виборі шкарпеток з малюнком, звичайно допустима помірна англійська клітинка, точки, фірмові логотипи, але малюнок повинен бути дрібним, що не привертає зайвої уваги. Інші візерунки, зображення героїв мультфільмів, абстрактні написи просто неприпустимі.

Правило друге: шкарпетки повинні бути досить високими. Що тут мається на увазі? Чи траплялося вам спостерігати таку картину - чоловік, одягнений в прекрасний костюм з бездоганно підібраним краваткою, сорочкою і іншими аксесуарами, задирає ногу на ногу і, о жах, з під штанів виглядає його волохата нога. Мало приємного, погодьтеся, тому вибираючи шкарпетки, враховуйте, що їх довжина повинна досягати до середини гомілки, тоді вам не доведеться бути в постійній напрузі, щоб не покласти ногу на ногу.

Правило третє: шкарпетки повинні дозволяти вашої нозі «дихати». Шкарпетки багато в чому сприяють комфорту вашої ноги, тому переважні такі матеріали, як бавовна з малою часткою лайкри, близько 2%. Не менш комфортно ви відчуєте себе в шкарпетках, що складаються з вовни та бавовни, а так само бавовни і шовку. У той же час не варто забувати про те, що шовкові шкарпетки прийнято надягати виключно під фрак. І звичайно важливо, щоб гумка шкарпетки не здавлювала ногу. У хороших шкарпеток для цієї мети передбачено «прес-контроль».

Підбираємо шкарпетки в тон до костюму.

Можна сказати, що нижче приведена свого роду пам'ятка, яка допоможе вам виглядати стильно і не схибити при виборі шкарпеток.

Темно-сірий костюм буде відмінно поєднуватися з білою, кольору слонової кістки і світло-рожевого сорочкою. Таке поєднання доповнить червоно-чорна краватка, а також чорні черевики з чорними носками.

Під сірий костюм можна надіти білу, блакитну, рожеву або кольору слонової кістки сорочку, краватку будь-якого кольору і чорні черевики. В цьому випадку шкарпетки можна підібрати в тон до краватки.

Одягаючи темно-синій костюм краще віддати перевагу білій сорочці і біло-червоно-блакитному краватці, класичним чорним черевикам і темно-блакитним, темно-бордовим шкарпеток.

До костюму пісочного кольору підійде світло-блакитна сорочка в поєднанні з темно-блакитною краваткою, світло-коричневі черевики і шкарпетки світло-блакитного кольору.

Темно-коричневий костюм чудово поєднується з сорочками білого, бежевого і світло-рожевого кольору, при цьому краватка повинна бути зелено-коричневим або червоно-коричневим, черевики коричневими, а шкарпетки кавовими або бордовими.


Віддаючи перевагу світло-коричневого костюма, надіньте під нього білу, рожеву або тютюнового кольору сорочку, так само сюди підійде зелений, червоно-чорний або бордова краватка, червоно-коричневі або кавові черевики , А також бордові шкарпетки.

Під костюм темно-зеленого кольору підійде сорочка кольору слонової кістки в поєднанні з червоно-зелено-коричневим краваткою, коричневими черевиками і шкарпетками того ж кольору.

До чорного же костюму відмінно підійде біла сорочка, червоно-чорний або сріблясто-сіра краватка, димчасті, темно-фіолетові, чорні шкарпетки і чорні черевики.

Що тут мається на увазі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com