рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зав'язати шнурки: кращі способи з описом і фото

  1. драбинка
  2. вузлувата
  3. пряма
  4. прихований вузол
  5. Римська
  6. Зіп-блискавка
  7. вітринна
  8. Зворотній
  9. метелик
  10. Шашечка

Здавалося б, така проста справа, як зав'язування шнурків, не повинно викликати будь-яких труднощів, проте не всі знають про можливе різноманітності візерунків на своїх кросівках чи кедах Здавалося б, така проста справа, як зав'язування шнурків, не повинно викликати будь-яких труднощів, проте не всі знають про можливе різноманітності візерунків на своїх кросівках чи кедах. Така дрібниця нерідко допомагає виділитися в компанії друзів, причому чим химерніше візерунок, тим більший інтерес ви будете викликати у оточуючих. Давайте розглянемо найбільш популярні способи зав'язування шнурків.

драбинка

Шнурівка взуття «драбинка» дуже поширена в Європі. Проводячи кінець шнурка через обидва отвори в кедах, кросівках чи черевиках, створюється дуже акуратний і доглянутий їх зовнішній вигляд. Крім того, спосіб такий зав'язки порівняно нескладний: спочатку шнурок потрібно пропустити через обидва нижніх отвори і витягнути назовні з кожного кінця. Потім беремо один кінець і виводимо його через верхній отвір (навхрест). Другий кінець виводиться назовні аналогічним способом - навхрест, тільки вже через одну дірочку шнурівки. Шнурівка взуття «драбинка» дуже поширена в Європі

Обидва шнурка «пірнають» в отвори, розташовані по горизонталі поруч з місцем, звідки вони з'явилися. Таким чином, ви досить швидко і акуратно зашнуруете свої черевики, і не варто хвилюватися, якщо на початковому етапі вам здасться, що з цього нічого доброго не вийде.

Чи знаєте ви? Шнурівка «драбинка» часто використовується на військовій взуття, що обумовлено не тільки надійністю, але і можливістю швидкого зняття взуття при пораненні ноги (такі «зав'язки» простіше розрізати ножем).

Крім військових черевиків «драбинку» також зручно використовувати і на будь-який інший високого взуття.

вузлувата

Додаткові вузли на кожному стягуванні підвищують міцність всієї шнурівки і покращують зовнішній вигляд взуття. Вузлуватий варіант ідеально підходить для роликів і лижних черевиків. Додаткові вузли на кожному стягуванні підвищують міцність всієї шнурівки і покращують зовнішній вигляд взуття

Щоб виконати шнурівку цим способом, потрібно:

  • Просунути зав'язки в нижні отвори і витягнути назовні два кінця (починаємо з внутрішньої сторони, тобто шнурок повинен проходити знизу отвори вгору).
  • Перетнути кінці один з одним і одноразово зав'язати їх на кожному стяжки.
  • Розвести кінці шнурка в різні боки і завести під отвори, витягуючи їх назовні спереду.
  • Продовжувати до самого верху.

З огляду на, що з кожним стяжка шнурівки ви створюєте додатковий вузол, таке зав'язування виходить дуже міцним, що і є головною перевагою зазначеного варіанта. Крім того, зведено до мінімуму і небажане довільне ослаблення, хоча нерідко навіть з навмисним виникають труднощі. Тобто складність в ослабленні шнурків можна одночасно вважати як перевагою, так і недоліком вузлуватої шнурівки.

пряма

Пряму шнурівку нерідко називають «прямокутної», тому, розбираючись, як красиво зав'язувати шнурки, потрібно розуміти, що це один і той же спосіб. Головна його особливість - відсутність малопривабливого діагонального з'єднання в нижній частині «шва». Пряму шнурівку нерідко називають «прямокутної», тому, розбираючись, як красиво зав'язувати шнурки, потрібно розуміти, що це один і той же спосіб Для виконання завдання шнурок спочатку необхідно пропустити через нижні отвори в черевиках або кросівках і відвести всередину по обидва боки. Потім один кінець виводять вгору з правій частині і, після того як він з'явиться в верхньому отворі, протягують в ліву дірочку. Другий кінець вже на початку шнурівки протягується відразу в третю. Далі вони обидва піднімаються вгору, виходять назовні через один отвір і, протягуючись на протилежну сторону, тягнуться вище. Всі дії повторюються до тих пір, поки не закінчиться місце для зав'язок.

Перфекціоністи - люди які люблять робити до найменших нюансів все правильно. Саме їм важливо знати як правильно загартовуватися , займатися новачкові в тренажерному залі , вибрати крем , вибрати воду для вмивання , чистити руки , сидіти , користуватися мобільним телефоном , пити соки , прокидатися вранці , вибрати велосипед для дитини , приготувати зелений чай , переходити на сироїдіння , харчуватися , робити денний макіяж , займатися калланетикой

Такий варіант забезпечує привабливий вигляд кедам, кросівок і інших видів взуття, але до мінусів цього способу можна не віднести порівняльну складність виконання завдання і можливість її реалізації тільки при наявності парного кількості отворів.

прихований вузол

При бажанні ви легко можете приховати всі непривабливі місця під час шнурівки, а допоможе вам у цьому «прихований вузол». Як і в попередньому випадку, на поверхні черевика залишаться тільки акуратні і рівні горизонтальні лінії, тільки на цей раз навіть характерного «бантика» видно не буде. При бажанні ви легко можете приховати всі непривабливі місця під час шнурівки, а допоможе вам у цьому «прихований вузол» На початковому етапі всі дії виконуються аналогічно «прямий» шнурівці, тільки лівий кінець потрібно заздалегідь зробити трохи коротше правого. Саме його ми залишаємо недошнурованним, в той час як правий необхідно довести до самого верху. Тобто шнурок протягується в отвір на одному боці і паралельно вставляється в дірочку на інший. Пропускаючи один ряд, він повинен виходити назовні в наступному, але на тій же стороні.

Обидва кінці йдуть у внутрішню частину взуття, після чого їх зав'язують там (з лівого боку). При необхідності можна відразу послабити зав'язки.

Міжособистісні відносини - дивна штука, ось ніби все ясно і зрозуміло в теорії, але коли справа доходить до практики то нам виявляються дуже до речі поради як позбутися від дратівливості , перебороти сором'язливість , примиритися з тещею , реагувати на зраду , розпізнати брехню , триматися в суперечці , виховати дитину , тримати самоконтроль , розпізнати енергетичних вампірів , уникнути розлучення , дізнатися характер будь-якої людини , не "згоріти" на роботі До переваг використання цього способу можна віднести акуратність і красу, ну а до недоліків - складність зав'язування вузлика і можливий дискомфорт. Також важливо, щоб кеди чи кросівки мали парна кількість отворів, інакше доведеться одне з них залишити, що зіпсує загальну картину.

Римська

До незвичайним, але досить оригінальним способам шнурівки взуття варто віднести «римські цифри» або просто «римську». Особливо красиво такий варіант буде виглядати на взуття без зазору між половинками. Кількість і розташування знакових позначень «ХХ» і «ІІ» можна чергувати в залежності від кількості отворів на взуття. До незвичайним, але досить оригінальним способам шнурівки взуття варто віднести «римські цифри» або просто «римську» Щоб зав'язати туфлі, черевики, кросівки або кеди таким способом, потрібно виконати наступні дії:

  • Спочатку пропустіть шнурок через нижню ліву дірочку і, піднімаючись вертикально, виведіть його з наступної верхньої.
  • Перехрестіть кінці шнурка і вставте його в два отвори з правого боку.
  • Тепер підніміть нижній кінець на два отвори вгору і заведіть в дірочку, розташовану навпроти, щоб знову вивести з лівого боку вже в четвертому.
  • Лівий кінець, який був введений в другу пару дірочок теж потрібно підняти вгору, пропускаючи один рівень і дістаючи його з четвертої пари (з правого боку).
  • Знову перехрестите обидва кінці і подайте їх на ліву сторону шнурівки.
  • У самому верху шнурки потрібно зв'язати вузлом і сформувати з них останнім «І».

Такий варіант відмінно підходить для туфель, на яких він дуже красиво виглядає, але зав'язки досить складно затягувати, що теж не можна нехтувати.

Важливо! Техніка виконання «римської» шнурівки буде залежати від кількості пар отворів.

Зіп-блискавка

Один з найбільш складних способів зав'язування, хоча з естетичної сторони його напевно багато оцінять ( «шов» схожий на застібку-блискавку, через що шнурівка і отримала свою назву). Один з найбільш складних способів зав'язування, хоча з естетичної сторони його напевно багато оцінять ( «шов» схожий на застібку-блискавку, через що шнурівка і отримала свою назву) Найчастіше даний вид зустрічається на роликах , Ковзанах та інших варіантах взуття, де потрібна хороша фіксація ноги . Таку шнурівку складно затягнути, але в той же час вона дуже міцна. Що ж нам потрібно зробити для отримання великої «блискавки»:

  • Простягаємо шнурок через нижні отвори (з виворітного боку).
  • Загортаємо його кінці під стібок (на цьому рівні) так, як ніби-то накидаємо петлю, а потім протягуємо в наступну пару отворів з внутрішньої сторони.
  • Схрестивши кінці, піддягаємо їх під стяжку даного рівня і піднімаємося до вищестоящого ряду.
  • Далі виконуємо попередніх два дії, поки не закінчиться місце.

вітринна

На вітринах магазинів продавці часто використовують варіант шнурівки, при якому кінці шнурка йдуть в верхні отвори і ховаються всередині черевика. Відсутність традиційного «бантика» на передній частині позитивно впливає на загальний вигляд взуття і дозволяє краще розглянути модель. На вітринах магазинів продавці часто використовують варіант шнурівки, при якому кінці шнурка йдуть в верхні отвори і ховаються всередині черевика Техніка «вітринної» шнурівки наступна:

  • Шнурок пропускають через нижню пару отворів і відводять всередину з обох кінців, не вивільняючи назовні.
  • Далі його кінці перехрещують і вставляють в наступну пару отворів, піднімаючись вгору.
  • Ця дія виконується до тих пір, поки обидва шнурка не опиняться просмикнутими в останні дірочки на черевиках і не потраплять на його внутрішню сторону, де їх і ховають.

Важливо! Таким способом можна шнурувати взуття і при носінні, що дозволяє легко послабити зажим, але щоб вузлик з внутрішньої сторони не тиснув ногу, його зазвичай заміняють зовнішнім бантиком.

До недоліків такого варіанту можна віднести складність затягування шнурівки.

Зворотній

«Зворотній» шнурівка передбачає кілька варіантів виконання, які залежать від довжини наявних шнурків. «Зворотній» шнурівка передбачає кілька варіантів виконання, які залежать від довжини наявних шнурків Наприклад, для зав'язування коротких виробів потрібно виконати наступні дії:

  • Пропустіть шнурок через п'яту пару отворів (вважаємо знизу) і заведіть його всередину черевика.
  • Перехрестіть кінці і просуньте зовні всередину третьої пари дірочок (знову вважаємо знизу).
  • Продовжуйте одночасну шнурівку обох кінців.
  • У нижній частині всередині черевика простягніть кінці шнурка вертикально в другу пару отворів.
  • Перехрестіть їх і знову просуньте в що залишилися отвори, шнуруя черевик у напрямку вгору до самого кінця.

Незважаючи на те що подібний варіант тримається досить міцно, ногам часто дуже незручно, тому багато хто вибирає інший спосіб зав'язування. Якщо на вашій взуття довгі зав'язки, тоді вам може стати в нагоді така інструкція. Незважаючи на те що подібний варіант тримається досить міцно, ногам часто дуже незручно, тому багато хто вибирає інший спосіб зав'язування Як і в попередньому випадку, потрібно спочатку пропустити шнурок через п'яту пару отворів всередину черевика (вважаємо знизу), а потім перехрестити кінці і протягнути їх зовні всередину третьої пари дірочок. Продовжуємо шнурівку обох кінців, але в нижній частині, замість того щоб піднімати шнурки, ми їх перехрещуємо і пропускаємо в другу знизу пару отворів. Такий перекрещивающийся прохід шнурків потрібно повторити по решті отворів.

Важливо! Подібний спосіб зав'язування шнурків виглядає не дуже презентабельно через перехрещення внизу, яке некрасиво проходить по іншим перехрещення шнурка.

метелик

Якщо у вас є шнурки на високих черевиках або навіть чоботях , То їх можна прикрасити шнурівкою під назвою «метелик», тим більше що техніка її виконання дозволяє використовувати більш короткі вироби. Якщо у вас є шнурки на високих черевиках або навіть   чоботях   , То їх можна прикрасити шнурівкою під назвою «метелик», тим більше що техніка її виконання дозволяє використовувати більш короткі вироби

Для цього перш за все знайдіть у вашого відрізка середину, після чого просуньте обидва кінці в нижні отвори, заводячи їх із зовнішньої частини всередину. Зазначена середина повинна перебувати в центрі язичка черевик. Тепер виведіть кінці шнурка назовні в наступну пару отворів, перехрестите їх і протягніть в третю пару дірочок (знову зовні всередину).

Вертикальна протягання завжди повинна проходити всередині халяви, залишаючи зовні тільки красиві «хрестики». Чобітки шнуруються так до самого кінця, поки не закінчаться отвори.

Чи знаєте ви?Перші згадки про такий додаток, як шнурки, відносяться до XIII століття, коли вони використовувалися для з'єднання частин одягу , Причому не як звична мотузка, а з додатковими наконечниками у вигляді конуса.

Шашечка

За допомогою шнурівки «шашечки» у вас з'являється можливість створити двобарвне шахову дошку прямо на своїх кедах або кросівках. За допомогою шнурівки «шашечки» у вас з'являється можливість створити двобарвне шахову дошку прямо на своїх кедах або кросівках

  • Починається все з підготовки двох пар різнокольорових шнурків, які для максимального ефекту повинні бути плоскими і досить широкими.
  • Одним з них (скажімо жовтим) шнуруем кросівок способом «прямий шнурівки», а другим (наприклад, синім) починаємо шнурувати знизу, пропускаючи його хвилеподібним способом знизу і до самого верху через жовті горизонтальні смужки.
  • Тепер обертаємо синім шнурком жовтий і продовжуємо хвилеподібну шнурівку, але вже у напрямку вниз.
  • Процедуру повторюємо до тих пір, поки не закінчиться довжина шнурка або місце між двома половинками.
  • Після закінчення кінці шнурка (синього кольору) зав'язуємо всередині взуття.

Такий варіант підходить виключно для вільних кросівок, так як після закінчення шнурівки утворюється певна ослабленість і ви вже не зможете підтягнути шнурки тугіше. Щоб поліпшити затяжку, краще використовувати широкі і міцні вироби, здатні забезпечити достатню тертя між собою. Для підвищення надійності виконайте шнурівку ( «прямим» способом) в зворотній послідовності, так, щоб слабші стежки виявилися знизу шнурівки, а якщо ви не хочете, щоб вона виступала за межі взуття, просто не Шнуруйте верхні отвори. Тепер ви знаєте, як зав'язувати шнурки, щоб вони не розв'язувалися і при цьому вигідно доповнювали взуття, а видове різноманіття можливих способів допоможе вибрати найбільш підходящий варіант для кожного окремого випадку.

Чи знаєте ви?
Чи знаєте ви?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com