рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

про Париж

  1. Про Париж. Чи не про Париж. От не потрібно, мріючи про Францію , Їхати насамперед в Париж. ...
  2. Чому?
  3. Отже, як на мене, в Париж потрібно їхати підготовленим:

Про Париж.

Чи не про Париж. От не потрібно, мріючи про Францію , Їхати насамперед в Париж.

Не потрібно, хлопці Не потрібно, хлопці. І вибачте мене парижани, вибачте мене всі, хто люблять Париж. Але я прекрасно розумію ті полчища туристів, які, приїжджаючи після довгих мрій у Париж за "Вуау" ефектом, отримують відро холодної води на голову. Я їх розумію.

І хочеться сказати, що справа не в Парижі: а й справді не в ньому, втім, що вже я І хочеться сказати, що справа не в Парижі: а й справді не в ньому, втім, що вже я ... .і в ньому, звичайно, теж. Цим постом я хочу дати вам свою рекомендацію, як почати знайомство з Францією так, щоб вона сподобалася і запала в душу. Причому Париж, звичайно, буде, і швидше за все навіть не раз, але заради бога не розпочинайте з нього.

хоча

Хоча я саме з нього почала своє знайомство з Франціей Хоча я саме з нього почала своє знайомство з Франціей.Но із застереженням .
1. Я ніколи не мріяла про Францію (просто один француз про мене сильно мріяв ), Ніколи не мріяла побачити Париж (просто він мене туди приволік ), Хоч Французька мова був у мене зі школи , Класу з п'ятого (ех, судьбінушка).

Так ось, мені Париж сподобався Так ось, мені Париж сподобався. Правда. Але сподобався мені він тому, що я від нього нічого не чекала. А якщо ти чекаєш від цього міста, який якими тільки епітетами не наділяє, «вуау» ефекту, романтики і виняткової краси, любові і мімішності, - забудьте.

Чому?

1. Париж - велике місто. І як будь-який великий місто в ньому багато ГРАЗ (так-так), імігрантів (так-так) (і немає, не тих, про які ви подумали, а тих, які тут вже років 50-70).
Я ось вже скаржилася нашим учасникам (привіт, дівчатка), що мене в школі ніхто не попереджав, що половина людей в Парижі буде кольоровими. От не попереджали мене. Я (дурочка, і погано знає історію) наївно вважала, що Франція - країна білих людей (увага: якщо ви расисти-краще відразу покиньте мою сторінку, вам з нами не по дорозі). Також рівно, як я вважала, що ПАР - країна ісключітелньо чорних людей (а це - не так, коли до нас в магазин суверкі на Англійська набережній приїжджали групи туристів з ПАР все абсолютно білого кольору, я була в шоці) У такому ж шоці я була від кількості чорних, індусів і китайців в Парижі. Чи не тому що я їх не люблю, а тому що я їх тут не очікувала побачити. Але це мій пропуск в освіті, повторюся.

2. Париж - прекрасний. Але абстрагуватися від бруду міста (немає, це, звичайно, не той смердючий середньовічний Париж, ожилий зі сторінок "Парфумера" ) 2 все ж складно. Та й що гріха таїти: у Франції з прибиранням - не дуже. Французи паскудять максимум, і не менше нашого. Але у Франції немає двірників, як у нас в кожному дворі, їх просто немає. Є якісь машини, які щось там прибирають, але по факту вулиці великих міст всіх без винятку) сповнені папірців, пляшок, недопалків та іншого гівна з самого ранку. Зате садівників і пейзажистів (дай бог їм здоров'я ) - хоч греблю гати. І ось я кожен раз думаю, вони що ці садівники, що не дивлячись на сміття, спокійно підстригають свої кущі та квіти, і далі йдуть з почуттям виконаного боргу . Так це сумно. Ні, з кущами все прекрасно, всім би так, з деревами теж (Я ось ще не шукала витрати на стрижку дерев щороку в одному тільки Нанті, це ж бюджет всієї нашої якоїсь Архангельської області, готова посперечатися). І так- це мій наступний проект. Я зрею.

3. чарівність Франції складно відчути, ось так відразу пригнавши в Париж на електричці з аеропорту. По-любому буде розчарування. І ось я б не стала, як люблять, брати сюди квитки, щоб влаштувати романтичне пропозицію руки і серця. Ні, звичайно, - можна, але з великим бюджетом . З невеликим бюджетом - красиво не вийде. Краще - зробіть пропозицію в який-небудь чудової Одесі (втім, на тих пляжах теж бруду було ого-го), в якому-небудь Будапешті, в Празі в кінці кінців, але не в Парижі.

Краще - зробіть пропозицію в який-небудь чудової Одесі (втім, на тих пляжах теж бруду було ого-го), в якому-небудь Будапешті, в Празі в кінці кінців, але не в Парижі

Отже, як на мене, в Париж потрібно їхати підготовленим:

1. Ознайомившись з історією країни, і, відповідно, розуміючи, що ось уже півстоліття Франція, (як і Росія ) Багатонаціональна (читай: різнокольорова).
2. Не чекати, що побачиш це місто і помреш від щастя. краще рівненько так дихаючи. Сподобається - супер. не сподобається - вішатися не підеш)), як деякі японці, а що ви смієтеся, у них там навіть особливий діагноз є: постпаріжская депресія 1 .
3. Якщо для романтичного побачення - то тільки з бюджетом вище середнього.

Ну ось. У мене, здається, все.Валяйте: згодні та незгодні: хто ще по темі не виступив Ну ось

про Париж

про Париж

Чому?
Чому?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com