рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Б'юті-блог BeluxShop

Новинки та популярні засоби по догляду за шкірою обличчя та тілом, а також все, що ви хотіли знати про макіяж, ви знайдете в розділі Б'юті-гід BeluxShop. Прочитайте про косметичних новинки, навчитеся робити прозорий, денний, вечірній та інші макіяжі, доглядати за своєю шкірою і користуватися інструментами професійних візажистів. Не знаєте якого виробника косметики вибрати, щоб ваше волосся стали шовковистим, а шкіра - бархатистою? Б'юті-гід BeluxShop і тут прийде на допомогу і допоможе розібратися у всьому різноманітті косметичних брендів. Догляд за шкірою обличчя особливо хвилює наших читачок взимку або влітку, це ж стосується і волосся. Тому нові сезонні статті по догляду за волоссям і обличчям шукайте на нашому сайті.

Опубліковано 18.04.2019 |

2019 |

Після тривалої зими шкіра стоншується, лущиться і стає більш чутливою. Для її відновлення і посилення регенерації потрібен комплексний догляд. Ділимося з вами думкою Уми Билалова, лікарем-дерматокосметологом Інституту пластичної хірургії і косметології, м.Москва, кандидатом медичних наук, які процедури робити в весняний період. Швидше читай! Засоби, які підходять для зимового догляду, досить часто доводиться міняти в весняно-літній період на інші. Адже інгредієнти, так добре зволожуючі і підтримують шкіру в гарному стані взимку, м ..

Опубліковано 18.12.2018 |

Часто з приходом холодів волосся втрачають природний блиск і м'якість, стає тьмяним, млявими, а іноді і схильними до випадання. У цій статті розберемося з причинами, а також дізнаємося секрети приголомшливою шевелюри. Причини проблем з волоссям в осінньо-зимовий період: - зниження температури повітря, а також тривалості світлового дня, що уповільнює синтез гормонів, що відповідають за ріст волосся (естроген); - загострення хронічних захворювань; -істощеніе запасів поживних речовин; -холодний вітер, перепад температур, підвищена сухість повітря ..

Опубліковано 30.11.2018 |

Що викликає у нас спогади, будить уяву і змінює настрій? Так, ви не помилилися, звичайно ж запахи: улюблені, що не приємні, чарівні і, найближчі. Ми живемо в світі ароматів, а чи можемо ми створювати цей світ? Звичайно ж да! І допомагають нам в цьому парфуми. На одному зі своїх виступів Алла Бельфер, перший "ніс" Росії, другий "ніс" в Європі, дегустатор від бога, яку запрошували на найвишуканіші тести до Франції, підкреслила, що кожна жінка повинна мати в своєму арсеналі три аромату: на ранок, на день і обов'язково на вечір. Аромат завжди д ..

Опубліковано 25.09.2018 |

Поспішайте поповнити косметичку новинкою від Liv Delano - Hyaluron Elixir! Кількість обмежена! У перекладі з грецької hyalos - «склоподібне тіло». Саме в ньому під час вивчення очного яблука бика вчені Карл Мейер і Джон Палмер вперше виявили гіалуронову кислоту. Взагалі це полісахарид, тобто речовину, яка ділиться на кілька активних молекул. Кожна з них нагадує крихітну губку: вбирає і затримує вологу, насичуючи нею шкіру і тканини організму. Вона є майже у всіх органах і тканинах нашого тіла. В людині ..

Опубліковано 10.07.2018 |

Багато хто знає, що корейська косметика вважається однією з найефективніших і перевершила навіть люксові бренди. Звичайно, все це завдяки унікальним компонентам, які вони використовують в своїх продуктах. І зовсім мало хто знає про білоруську косметику з таким же унікальним складом, але за набагато демократичною ціною. Один з таких цінних компонентів - Ніацинамід. Саме до нього останнім часом прикута особлива увага. І не дарма багато представниць прекрасної статі зацікавилися ним. Адже ця речовина володіє унікальними сво ..

Не знаєте якого виробника косметики вибрати, щоб ваше волосся стали шовковистим, а шкіра - бархатистою?
Що викликає у нас спогади, будить уяву і змінює настрій?
Ми живемо в світі ароматів, а чи можемо ми створювати цей світ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com