рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка бісером наборів від Золотих ручок для початківців

подробиці

Хочу поділитися своїм досвідом з тими, хто зібрався перший раз вишивати картину від російського виробника "Золоті ручки"

Я завжди вишивала хрестиком і вирішила спробувати бісером. Довго мучилася і вибрала картину «Віноградніца» розміром 46х56 см. з повною зашиттям. У наборі є: канва, інструкція, схема, бісер в пакетиках по номерам і голка.

У наборі є: канва, інструкція, схема, бісер в пакетиках по номерам і голка

1) Нитки, 3 котушки поліестер 45 білі. Деякі кажуть, що краще вишивати прозорою волосінню, так як її зовсім не видно. Але раз я вже почала білими нитками, то продовжувати треба такими ж, щоб була рівна зашивання.

Але раз я вже почала білими нитками, то продовжувати треба такими ж, щоб була рівна зашивання

2) Голки для бісеру, 1 упаковка = 20 штук. Голка, яка входить в набір занадто маленька, нитки в неї не влазять. Та й взагалі, голки для бісеру тонкі, вони гнуться і ламаються, тому на таку велику роботу однієї голкою ніяк не обійтися.

Та й взагалі, голки для бісеру тонкі, вони гнуться і ламаються, тому на таку велику роботу однієї голкою ніяк не обійтися

3) Нітковдевателі, 3 упаковки по 4 штуки. Вони теж ламаються. Без них звичайно можна працювати, але так як я вишиваю подвійно складеній ниткою, то дуже проблематично її вставляти.

Без них звичайно можна працювати, але так як я вишиваю подвійно складеній ниткою, то дуже проблематично її вставляти

4) Контейнери для бісеру. Я вибрала пластикові на 24 відділення кожен. Я вишиваю по рядах, тому зручно коли всі кольори під рукою. Інші вишивають за елементами і тоді зручніше використовувати баночки з кришками. Береш 2-3 баночки певного кольору і вишиваєш 1 елемент.

Береш 2-3 баночки певного кольору і вишиваєш 1 елемент

5) Верстат для вишивання підлоговий. У мене була ціла делема які пяльци вибрати. Зупинилася на підлоговому варіанті, так як він стійкий, не треба тримати вишивку на руках і у нього є регулювання по висоті. Загалом кожен вибирає пяльци під себе, є безліч варіантів: просто рамка, настільні, підлогові і т.д.

д

6) Простий олівець (м'який, він яскравіше), лінійку і ножиці. Думаю, з цими речами проблем немає.

Так як у «Золотих ручок» все набори без нанесеного малюнка на канві, то доведеться витратити час для підготовки до вишивання. Боятися чистої канви не треба. Я взяла канву і за допомогою простого олівця і лінійки розкреслити квадратиками все поле зашивання. Причому номера проставила з усіх боків. Це зручно, коли забудеш закреслити на схемі вишитий ділянку і треба визначитися з місцем де ти зупинилася.

Потім взяла зображення знаків відповідно до номерами бісеру, відксерили його, вирізала ножицями і наклеїла на осередки в контейнері прозорим скотчем.

Почала вишивати знизу без п'ялець. Після 20 ряду стало важко, я натягла вишивку на верстат і продовжила. Що вишила закреслюю олівцем на схемі.

Перед тим як почати вишивати я подивилася видеоурок для початківців на сайті виробника - https://zolotie-ruchky.ru/article/videourok-1---tehnika-vyshivki-biserom-43/ . Там дається порада: щоб закріпити нитку треба зробити кілька стібків без бісеру і обрізати нитку. З власного досвіду скажу, що якщо її так залишати, то шматочок нитки вилазить на обличчя вишивки і стирчить. Коли я це помітила, стала після 5 стібків на виворітного стороні зав'язувати нитку на вузол. Ззаду, звичайно, є вузлики, зате на обличчі нічого не стирчить.

Тепер з приводу бісеру. Він чеську, але далеко не ідеальний. Деякі кольори бісеру рівні і однакові, а деякі, наприклад чорний, різнокаліберні. Тому, перш ніж намистину пришивати, я підбираю приблизно однакові за розміром і дивлюся щоб намистина була бракованою.

Загалом нюансів у вишиванні багато, але картини виходять приголомшливі. Вишивайте і отримуйте задоволення, особливо від відгуків друзів і знайомих. Сподіваюся Вам знадобляться мої замітки.

Сподіваюся Вам знадобляться мої замітки

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com