рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивання бісером - улюблене хобі сучасних рукодільниць »Zhitomir-OnLine

  1. Як створюються композиції
  2. неповторні шедеври
  3. Вишиті бісером картини в інтер'єрі

Вишивання бісером - улюблене хобі сучасних рукодільниць

20 грудня 2018

Жінки з давніх пір захоплюються декоративно-прикладним мистецтвом. Останнім часом все більшої популярності набуває бісерна вишивка. Такий вид рукоділля відомий ще з XVII століття, тоді використовували великі намистини: перли, перламутр, стеклярус. Трохи пізніше, з появою дрібного бісеру, техніка змінилася. Майстрині почали вишивати пейзажі, натюрморти, щільно укладаючи намистини з наскрізними отворами і закріплюючи їх по черзі з виворітного боку.


Венеціанський і богемский бісер привозили з Європи. Він призначався для вишивки міщанських виробів. Селянки прикрашали свої наряди декоративними скляними елементами малого діаметра від місцевих мануфактур. Вироби у всій красі збереглися до наших днів, відображаючи смаки того покоління, оскільки кольору намистин не спотворити, а залишилися колишніми.


Як створюються композиції


Умільці в усі часи вибирали для вишивки гарні зображення. Велика частина робіт - це орнаменти та квіти. Пізніше стали вишивати пейзажі, ікони, портрети. Для створення шедеврів використовували схеми, які складалися спеціально для нашивання бісеру, оскільки потрібно було врахувати всі нюанси. Іноді візерунок розмічали на тканини або канві вручну. Умільці в усі часи вибирали для вишивки гарні зображення Сьогодні майстриням не потрібно довго готуватися до роботи, адже у продажу є готові схеми для вишивки картин бісером . Тематика зображень різноманітна, підібрати малюнок можна з призначення готового виробу.


неповторні шедеври


Бісерної вишивці знаходиться різноманітне застосування. Нею можна прикрасити листівку, шкатулку, нашити як декоративний елемент на одяг, сумочку. Виготовлений власноруч шедевр стане відмінним подарунком близькій людині. Бісерної вишивці знаходиться різноманітне застосування Вишивання бісером не вимагає особливих навичок, майстриня повинна мати терпіння і старанністю. Коли робота буде закінчена, результат перевершить всі очікування, залишиться помістити в рамку і повісити на стіну. Для кого-то це рукоділля стає хобі, а деякі майстриня продають свої роботи і отримують чималий прибуток.


Вишиті бісером картини в інтер'єрі


У будь-якій кімнаті знайдеться місце для рукотворного шедевра, який наповнить простір атмосферою затишку і гармонії. У передпокої правильно підібрана вишита картина не тільки доповнить дизайн кімнати, але і задасть загальний настрій обстановці приміщення.


Натюрморт прикрасить кухню, зображення краще розмістити в їдальні зоні на однотонної стіні. Натюрморт прикрасить кухню, зображення краще розмістити в їдальні зоні на однотонної стіні У вітальні ідеально виглядають модульні картини. Багато часу йде на їх виготовлення, але вони не один рік будуть прикрашати простір і привертати увагу як гостей, так і домочадців.


Складніше вибрати ідеальне вишите зображення для спальні. Картина повинна викликати приємні асоціації, почуття спокою і обов'язково гармоніювати з колористикою кімнати. В інтер'єр спальні ідеально впишуться зображення квітів, пейзажі та портрети без будь-якої динаміки. Рух буде діяти збудливо, а ця кімната призначена для розслаблення і відпочинку.


Якщо вас приваблює вишивка картин бісером, обов'язково займіться цим рукоділлям. Монотонна робота знімає напругу і втому після трудового дня. Готовий виріб неодмінно подарує багато позитивних емоцій.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com