рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Верес з бісеру майстер клас з покроковим фото для початківців

  1. матеріали:

У цьому майстер-класі хочу розповісти вам, як зробити верес з бісеру, мк простий, всього 12 пунктів. Верес - квітка ніжний і казковий. З ним пов'язано чимало різних легенд і переказів. Колір його пелюсток може варіювати від темно-бузкового до світло-рожевого відтінку. Якщо зібрати з нього букет, то він виглядає невагомим повітряним хмарою. Можна зробити букет вересу з бісеру. Залежно від бажання умільці, це може бути мініатюрна композиція в декоративній вазі або ж скуйовджена оберемок квітів у великій плетеному кошику. Ось тільки останньому випадку необхідно обов'язково запастися матеріалами і терпінням, майстер клас виключно для початківців майстринь, так як він дуже простий. У цьому майстер-класі хочу розповісти вам, як зробити верес з бісеру, мк простий, всього 12 пунктів

матеріали:

  • бісер № 10 (рожевий, бузковий, зелений);
  • мідний дріт.

Інструкції з плетіння з покроковим фото:

  1. Змішуємо разом бісер для пелюсток. Для цього беремо різні відтінки бузкового і рожевого бісеру.
  2. На відрізок дроту 60 см набираємо бузкову суміш бісеру. Заповнюємо дріт десь на 2/3. Щоб бісер не спадав, першу бісерину проходимо дротом двічі.
  3. Починаємо плести пелюсточки з вільною боку дроту. Просуваємо сюди 10 бісеринок. Формуємо петлю. Фіксуємо її, кілька разів перекрутивши дріт біля основи. Просуваємо сюди наступну партію бісеринок, можна використовувати кожен раз інша кількість (від 6 до 12 шт.), Формуємо другу петельку, закріплюємо її.
  4. Продовжуємо робити такі петлі, поки не закінчиться дріт. Якщо бісеру не вистачить його можна добрати. В іншому випадку, зайвий бісер зняти.
  5. Отриману заготівлю складаємо, поєднавши крайні петлі. Скручуємо половинки між собою. Так ми отримаємо одну гілку вересу з бісеру.
  6. Для букета знадобиться кілька таких гілочок. Деякі можна зробити тільки з рожевого бісеру або тільки з бузкового.
  7. Збираємо гілочки вересу разом, скручуємо дротові «хвостики».
  8. Листочки для вересу будемо робити таким же способом, що і пелюстки. Плетемо бісерні петлі з зеленого бісеру. Тут також краще брати не один колір, а змішати кілька відтінків зеленого. Такий прийом робить букет більш природним на вигляд.
  9. Із зеленої заготовки формуємо гілочки. Робимо їх відповідне для нашого букетика кількість.
  10. Можна зробити більш полегшену гілочку з листочками. Вона буде складатися з одного ряду бісерних петель. Їх необхідно трохи витягнути один щодо одного.
  11. Прикручуємо «хвостики» гілочок до квітів.
  12. Вересовий букет з бісеру готовий!
  • З колекції: Квіти з бісеру

Коментарів: 0

Мак з бісеру своїми руками

Васелёк з бісеру

Ромашки з бісеру

Брошка-кулон «Бирюзовое насолоду»

Кольє "Вогняний захід"

Браслет "Гаваї"

Ми в соц. мережах

Популярні пости

Кращі пости

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com