рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

В'язані бісером картини від Пігулевський Ірини

Для в'язальниць:

Замовте книги по в'язанню бісером в найбільшому інтернет-магазині

Замовте книги по в'язанню бісером в найбільшому інтернет-магазині

Перший спосіб в'язання картин - за схемою вишивки хрестом - тут .

Самохвалова Аня навчила мене в'язати бісером. Вона з бісеру в'яже сумки, а я вирішила застосувати цей спосіб для в'язання картин за схемами для вишивання хрестом. Це не вишивка бісером, це в'язання гачком - сенс в тому, що полотно з нитки, а на ньому вплутався в нього бісеринки. Старовинна техніка, яка у свій час вважалася абсолютно загубленою. В'язати можна все, що завгодно, від гаманців (що і робили в 19 столітті) до великих картин, схеми використовуються звичайні, для вишивки хрестом.

Треба набрати бісер по схемі для вишивки хрестом на нитку через бісерні голку. Якщо нитка товста, то краще набирати через перехідник з мононитки.

Для в'язання бісером можна брати нитки № 10 в одне додавання або № 30 в два складання. У другому випадку перехідник не потрібен, так як нитка тонка. Зараз я спробувала взяти нитку "Сніжинка" - це щось на зразок ірису. Теж довелося через перехідник бісер набирати. Але якщо нитка товщі, то можна брати більший бісер.

Набрати на нитку якусь кількість рядів бісеру за схемою для вишивки хрестом. Набирати треба знизу вгору, перший ряд справа наліво, наступний - зліва направо, оскільки збираєтеся в'язати не щось кругле, а плоске полотно.

Необов'язково набирати весь бісер відразу. Наберіть, наприклад, п'ять рядів, пров'яжіть. Закріпіть нитку. На іншу нитку наберіть наступні ряди ... Одна жінка взагалі набирає кожен ряд на окрему нитку - подобається їй так, щоб не в'язати зворотним ходом гачка.

Бісер набирається за схемою знизу вгору, але в'язання починається з іншого кінця нитки. Таким чином, в'язання полотна йде в тому ж порядку, як і набір бісеру - від низу до верху.

Бісером картини в'яжуться також стовпчиками без накиду.

Сумки бісером в'язати простіше, так як вони в'яжуться по колу Сумки бісером в'язати простіше, так як вони в'яжуться по колу. Але якщо в'язати плоске полотно, то одна сторона буде лицьова, а інша - виворітна. Тоді один ряд треба в'язати звичайними стовпчиками без накиду, а наступний (виворіт, тобто полотно повернуто) тими ж стовпчиками, але "рачьім кроком" (ті ж стовпчики без накиду, але вони в'яжуться зліва направо, як араби пишуть). Інакше бісерні ряди виявляться по різні боки полотна!

Ще раз докладніше - перший ряд ви пров'язуйте бісеринки по одній в кожному стовпчику без накиду. І виходить, що у вас є ряд бісеру, який дивиться "від вас", тобто ви перебуваєте на виворітного стороні картини. А як в'язати наступний ряд? Якщо так само, то другий ряд бісеру буде на іншій стороні від першого ряду! І ось для цього застосовується зворотний хід гачка. Кажуть знаючі люди, що це називається "рачій крок".

- так ви вводите гачок, йдучи зворотним ходом. Тобто в'язання з бісером тримайте обличчям до себе, а гачок вводите з виворітного боку вперед.

Далі ви підтягуєте бісеринку і протягуєте нитку в петлю. І в кінці ви пров'язуйте петлю, як зазвичай.

Зауваження: При в'язанні бісером необхідно залишати облямівку в 3-4 петлі, щоб потім можна було картину вставити в рамку.

І ще важливе зауваження. Бісеринки не встають одна над іншою, а злегка зміщуються. Тому, якщо при закінченні ряду пров'язується три запасних петлі (без бісера), то при початку наступного ряду ниткою треба провязивать чотири петлі. У підсумку по вертикалі виходить не стовпчик з бісеринок, а хвиля, що створює цікавий ефект.

Приклад: один і той же мотив для вишивання хрестом пов'язаний спочатку бісером, потім гачком.

Взагалі, краще взяти якусь мініатюру типу 20 на 30 (квіточка який-небудь) і її зробити. Відразу стільки питань прояснюється! Перевірено.

Хтось в'яже пухко, тоді полотно виходить м'яке, його може згинати хвилею. А я ось в'яжу щільно завжди, так у мене ці бісерні картини - як кольчуги. Це дуже індивідуально.

Щодо ниток для в'язання. Зазвичай береться біла нитка, але як раз моя подруга думала спробувати різнокольорові нитки для різнокольорового бісеру. Якщо картина двох-триколірна (я зараз таку в'яжу) і один колір йде великим шматком, то спробувати можна. Сенс в тому, що будь-який бісер - в якійсь мірі прозорий, і колір нитки впливає на його колір. А ось щоб у синього бісеру була синя нитка, а у жовтого - жовта, ми поки не пробували і не знаємо, наскільки це необхідно для підсумкового сприйняття картини.

Не знаю, наскільки я зрозуміло пояснила. Мені здається, що ці три фотографії досить показують процес. Якщо ні - пишіть .

І взагалі - основи я все розповіла. А які деталі вам хочеться дізнатися - знову ж пишіть , Охоче ​​поділюся досвідом. Ми з подругою постійно щось придумуємо. :)

При підготовці матеріалу використовувалися листи, записи з ЖЖ Пігулевський Ірини, а також стаття Ірини з сайту www.makosh.net

А як в'язати наступний ряд?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com