рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що можна зробити з бісеру? Квіткові фантазії. петельне плетіння

Вони найпрекрасніше,
Що нам дає природа на землі:
То - дар її безцінний,
Для всіх мистецтв квітка -
Приклад незмінний.

Жан Деліль

Прості і скромні ромашки, оксамитові троянди, ніжні квіточки бузку, ароматні конвалії - світ квітів дивний і різноманітний. Ми захоплюємося їм, художники, музиканти і поети черпають в ньому натхнення. Люди намагаються передати красу квітки: хтось за допомогою пензля і фарб, хтось музикою, а хтось словами.

Чи можна і нам відтворити ці чудові творіння природи? Бісероплетіння , Як і багато інших видів рукоділля, дає нам однозначну відповідь: так. Дивлячись на квіти з бісеру, створені руками талановитих майстрів, здається, що неймовірно важко навчитися виготовляти такі шедеври. Але не все так складно, як здається на перший погляд. Опанувати ази бісероплетіння може кожен, хто має бажання, завзятість і терпіння.

У бісероплетіння використовуються різні способи з'єднання намистин між собою. Для виготовлення квітів з бісеру досить знати чотири основних техніки плетіння: петельне, французьке, паралельне і голчасті.

Найчастіше петельне плетіння використовують при виготовленні дерев, тичинок і травинок, але таким способом можна робити і пелюстки простих кольорів. Новачкам в бісероплетіння краще починати саме з цієї техніки.

Суть її полягає в скручуванні петель. На дріт набирається кілька бісерин, кінці дроту скручуються разом 4-5 разів. Ось вам і готовий листочок. Якщо потрібно зробити тичинки, набирається одна намистинка і дріт скручується до необхідної висоти тичинки.

Давайте спробуємо зробити квітуче персикове дерево (або сакуру) в техніці петельного плетіння. Для цього буде потрібно по одному пакетику бісеру наступних кольорів: молочний, білий матовий, білий перламутровий, жовтий, салатовий, ніжно-рожевий, ніжно-бузковий, рожевий.

Всі кольори змішуються в тарілочці. Потім робиться низька з бісерин. Набирати вручну бісеринки дуже втомлює, тому умільці використовують спеціальні прядки для набору бісеру. Якщо ви використовуєте довгу дріт в котушці, робіть відразу велику низку. Можна заздалегідь нарізати шматки дроту по 50 см завдовжки і нанизувати бісер окремо на кожну.

Спочатку відступаємо від кінця дроту 8-10 см і робимо петлю з 5-7 різнокольорових бісерин Спочатку відступаємо від кінця дроту 8-10 см і робимо петлю з 5-7 різнокольорових бісерин. Петлю скручуємо 2-3 рази, потім відступаємо 0,5-1 см і робимо другу петлю. Число петель на кожній гілочці може бути по-різному - 9,11,15 або 17. Все залежить від того, якого розміру буде ваше дерево. Для даного дерева число петель на одній гілці - 11. Заготівлю складають навпіл так, щоб посередині на верхівці була петелька, і скручують разом. Виходить гілочка. Для нашої сакури потрібно скрутити 48 заготовок.

Готові гілочки збирають в більші гілки. Для середньої гілки скручують 7-8 маленьких гілочок. 3-4 середніх гілки з'єднують разом в одну велику. Кінці гілок обмотуються нитками (муліне або шовковими). Гілки з'єднуються разом на стрижні з товстого дроту, обмотуються дротом, потім нитками.

Є й інший варіант виготовлення стовбура, коли замість обмотки ниток використовують гіпсовий бинт Є й інший варіант виготовлення стовбура, коли замість обмотки ниток використовують гіпсовий бинт. Його змочують водою і намотують на дротяний каркас, формуючи стовбур. Готовий стовбур краще покрити лаком. Отримане деревце «садиться» в гіпс. Поверхня гіпсу можна прикрити камінчиками, намистинками або штучною травою.

Дерево можна не садити в горщик, а закріпити на камені. Цей варіант складніше тим, що доведеться акуратно обмотати коріння. На камінь і на нижню сторону коренів наноситься суперклей, який намертво прикріплює дерево.

Як бачите, зробити таке мініатюрне деревце своїми руками досить нескладно. Якщо додати до цього трохи фантазії, то вийде зовсім інша деревце. Можна змішати намистинки білого, прозорого і світло-блакитного кольорів, і виготовити зимовий дерево. Якщо взяти помаранчевий, золотисто-жовтий і червоний бісер, вийде осінній клен. З світло зеленого бісеру вийде плакуча верба.

Спробуйте підвісити до гілочок монетки, і деревце перетвориться в сувенір для любителів фен-шуй. Можна зігнути з дроту сердечка і повісити їх на весняне дерево - вийде подарунок до Дня Закоханих або 8 Березня. Підвісьте крихітні сніжинки - і перед вами новорічний варіант. У будь-якому випадку мініатюрне деревце з бісеру прикрасить ваш інтер'єр або послужить прекрасним подарунком.

В наступній статті ви дізнаєтеся про техніку французького плетіння.

Чи можна і нам відтворити ці чудові творіння природи?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com