рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сніжинка з бісеру майстер клас з покроковим фото для початківців

  1. матеріали:

Зробити сніжинку з бісеру, безсумнівно, складніше, ніж просто вирізати з паперу. Але результат вартий того. Сніжинка з бісеру виходить неймовірно ніжною і красивою. Ажурні переплетення виглядають невагомими, а світло іскриться в напівпрозорих намистинках. Сніжинку можна використовувати в якості сувеніра або подарунка на Новий рік. А можна повісити її на ялинку, як прикраса. У такому випадку для плетіння слід вибирати твердий дріт, щоб виріб зберігало форму в вертикальному положенні. Зробити сніжинку з бісеру, безсумнівно, складніше, ніж просто вирізати з паперу

матеріали:

  • бісер № 8 блакитний;
  • дріт.
  • Ваші ручки

Покрокова інструкції з плетіння з фото:

  1. На дріт (50 см) набираємо чотири блакитні бісеріни.
  2. Пропускаємо верхню блакитну бісерину, проходимо в зворотному напрямку три наступні. Набираємо чотири наступні блакитні бісеріни.
  3. Обходимо першу бісерину, повторно проходимо через три наступні.
  4. Набираємо вісім блакитних бісерин.
  5. Пропускаємо крайню намистину, протягуємо дріт через три наступні.
  6. Додаємо чотири бісеріни.
  7. Огинаючи першу, повертаємося через три намистини.
  8. Тепер нанизуємо вісім бісерин.
  9. Повертаємося (пропустивши першу) через три бісеринки.
  10. Знову чотири намистини.
  11. Повертаємося за трьома бісерин через одну.
  12. Завершимо промінчик петелькою з восьми блакитних бісеринок. Набираємо їх.
  13. Замикаємо петельку через першу бісеринку з цих восьми.
  14. Тепер потрібно повернутися до початку плетіння. Для цього повторно проводимо дріт через основу промінчика.
  15. Набираємо дві блакитні бісеріни. Будемо це робити після завершення кожного промінчика.
  16. Другий промінчик матиме інший малюнок. Набираємо вісімнадцять блакитних бісеринок. Протягуємо дріт через восьму з кінця.
  17. Затягуємо кільце.
  18. З восьми бісерин поруч робимо ще одне кільце.
  19. Всього на кінці такого промінчика їх буде три.
  20. Проводимо робочу дріт через п'ять бісерин підстави промінчика. Додаємо чотири намистини.
  21. Відраховуємо чотири бісеріни по ходу слідування підстави, втягає дріт з бісерінамі в наступну (п'яту) бісерину.
  22. Наступним плетемо довгий промінчик сніжинки. Як той, що ми зробили першим.
  23. Продовжуємо приплітати промінчики, чергуючи короткі з довгими.
  24. Між ними не забуваємо додавати по дві намистинки.
  25. Всього робимо по п'ять промінчиків.
  26. Сплітаємо кінці дроту.
  27. Сніжинка з бісеру готова. Вона напевно допоможе створити святковий настрій і доповнить собою новорічний декор.

Коментуйте якщо сподобався мій міні майстер клас, для початківців рукодільниць!

Коментуйте якщо сподобався мій міні майстер клас, для початківців рукодільниць

  • З колекції: Плоскі підробки з бісеру

Коментарів: 0

Мак з бісеру своїми руками

Серце з бісеру брелок

Васелёк з бісеру

Ромашки з бісеру

Браслет `Скандінавія` майстер клас

Кольє з бісеру своїми руками

Ми в соц. мережах

Популярні пости

Кращі пости

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com