рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сережки з бісеру своїми руками

Є бажання сплести оригінальні сережки з бісеру своїми руками, але не знаєте з чого почати? Цей майстер-клас покаже, як можна, використовуючи схеми плетіння, зробити прості, але красиві сережки з бісеру, які чудово будуть виглядати і в якості святкового аксесуара, і в повсякденному застосуванні.

Виготовлення біжутерії своїми руками давно не вважається чимось складним або потребують особливого відточеної майстерності. Створювати оригінальні, яскраві та індивідуальні прикраси під силу як юній дівчині, так і зрілої дами. Це заняття припаде до вподоби всім поколінням! А ось сплести такі сережки з бісеру, наприклад, буде не тільки цікаво, а й дуже швидко.

А ось сплести такі сережки з бісеру, наприклад, буде не тільки цікаво, а й дуже швидко

Сережки «Кільце» з бісеру

Для роботи нам буде потрібно:

  • дрібний бісер двох кольорів (можна підібрати будь-які сумісні відтінки, в даному випадку це бузковий і рожевий);
  • голка для бісеру + білі нитки для шиття (№30);
  • швензи гачки з кулькою кольору світлого срібла.

необхідні матеріали

Щоб зробити сережки з бісеру максимально гармонійними, можна поекспериментувати з кольором сполучених бісеринок. Для цього потрібно застосувати закони колірного відповідності. Використовуйте ось цю схему для правильного поєднання колірних відтінків. А для прикладу подивіться, як ми підібрали кольори ось в цьому браслеті.

Як вибрати кольори бісеру

Якщо всі кольори підібрані - починаємо наш майстер-клас. Насамперед протягуємо нитку в голку і нанизуємо 24 рожеві намистинки. Потім повертаємо голку до початку ряду і пропускаємо через бісерний ряд знову. Вийшло кільце доповнюємо вставками фіолетових вкраплень (по 2 штучки через кожні 2 намистинки). Не складно? Чи не збитися і правильно виконати це завдання допоможе наша схема для плетіння сережок з бісеру.

Схема сережок з бісеру

Закріплюємо кожен подвійний бузковий «проліт» другого ряду в кожній третій бусинці нашого гуртка.

закріплюємо закріплюємо   Протягуємо в третю намистинку Протягуємо в третю намистинку

Тепер заповнюємо пробіли в цьому ряду, просмикуючи між двома бузковими одну рожеву намистину.

заповнюємо прогалини

Цей момент також можна чітко простежити на схемі плетіння.

схема сережки

Взагалі, закономірність роботи з колірним набором намистин для того, щоб зробити красиві сережки з бісеру своїми руками така: відразу ж після роботи з одним кольором, заповнюємо пробіли з іншим. Тому в нашому майстер-класі після рожевих намистин вставляємо бузкові.

Рожеві та бузкові бісеринки Рожеві та бузкові бісеринки   схема чергування схема чергування

Далі в цьому ж ряду (а саме в 3-м) продовжуємо розширювати бузковий блок, додаючи до однієї бусинці ще по 2 з обох сторін.

схема додавання схема додавання   Додаємо по 2 бісеринки Додаємо по 2 бісеринки

В останньому нашому круговому плетінні необхідно додати по одній намистині кожного з квітів (на схемі потрібні бісеринки НЕ зафарбовані).

схема завершення схема завершення   Додаємо по одній намистині Додаємо по одній намистині

На завершення трохи подовжує рожевий ряд (на 2-3 позиції) і прив'язуємо до цієї ділянки дужку.

подовжуємо ряд подовжуємо ряд   Прив'язуємо дужку швензи Прив'язуємо дужку швензи

І ось композиція пари сережок типу «Колечко» готова.

готова сережка

Ці чудові сережки з бісеру своїми руками, створені талановитої майстринею (це я про вас), зроблять літні вечори ще більш яскравими і теплими. Якщо ви ще думаєте чи вам не дуже підходить ця схема плетіння - подивіться, як зроблені ось ці сережки , Може вони краще підійдуть до вашого річному поряд.

Якщо це перші сплетені вами сережки з бісеру - не зупиняйтеся, продовжуйте далі вдосконалюватися в цій творчості і ви обов'язково досягнете найвищого рівня у виготовленні бісерних прикрас. Адже створення такої біжутерії практично нічим не відрізняється від створення ювелірних виробів з дорогоцінним камінням. Так-так, адже бісер - це теж камінчик, хоч і дуже маленький. А ось за кількістю колірних відтінків він навіть перевершує ці природні утворення. І щоб сплести сережки з бісеру своїми руками не потрібно довго навчатися роботі з дорогоцінними заготовками і застосовувати ювелірне обладнання. Досить буде тільки вашої фантазії і бажання робити креативні і оригінальні прикраси.

Досить буде тільки вашої фантазії і бажання робити креативні і оригінальні прикраси

Зроблені своїми руками сережки з бісеру

Вам сподобався майстер-клас? Тоді поділіться його описом з друзями, може їм потрібні саме такі сережки. 😉 Не забудьте підписатися на оновлення, в них буде багато корисної інформації! До зустрічі!

Є бажання сплести оригінальні сережки з бісеру своїми руками, але не знаєте з чого почати?
Не складно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com