рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рекордне грошове дерево сплели на Кубані

Для цього краснодарської школярці знадобилося близько мільйона бісеринок, тисяча копійчаних монет і рік копіткої праці.

Для цього краснодарської школярці знадобилося близько мільйона бісеринок, тисяча копійчаних монет і рік копіткої праці

16-річна школярка з міста Усть-Лабінська Краснодарського краю Марія Кутепова сплела з бісеру грошове дерево, яке претендує на номінацію "Найбільше грошове дерево" Книги рекордів Росії.

- Все почалося з обплетення монет, - розповідає Маша. - Спочатку вийшла гроно горобини. Потім ще одна. А потім мені прийшла в голову думка зробити даний грошове дерево.

Основою композиції стала звичайна водопровідна труба, яка день за днем ​​обростала бісерним покровом. Кілометри дроту, сотні тисяч бісеринок - за рік диво-дерево доросло до стелі.

- Свою роботу я присвятила тясячелетію Ярославля, яке святкується в цьому році. У цьому місті я народилася і прожила шість років, - розповідає Life News Марія Кутепова. - Я подумала: тисяча монет, які використані в роботі, як раз символізують знаменну дату.

Поки співробітники ярославських музеїв вирішували, кому ж дістанеться це чудо-дерево, горобину помітили експерти Книги рекордів Росії. Вони і запропонували кубанської школярці брати участь в конкурсі на звання "Найбільшого грошового дерева з бісеру".

- Попередній етап Маша вже пройшла. Тепер залишилося зібрати спеціальну комісію, яка перерахує монети, бісер, зважить дерево, виміряє його висоту, - розповідає мати умільці Марина Кутепова.

Займатися бісероплетінням Маша почала кілька років тому в місцевому Будинку дитячої творчості.

- Вона якось відразу вміла викладати бісер один до одного, без найменшої вади в роботі, - розповіла Life News викладач Маші з бісероплетіння Олена Єрмакова. - Її перші браслети і фенечки були виконані з незвичайною для маленької дівчинки ретельністю. За кілька місяців Маша відразу перетворилася в майстри своєї справи.

Крім диво-дерева Маша робить з бісеру безліч чудових речей: починаючи від підвісок і закінчуючи витонченими сумочками для мобільників. Свою майбутню професію дівчинка має намір зв'язати з дизайном і бісероплетінням. Вона впевнена, що ручна робота буде цінуватися в усі часи.

Life Shot наш оперативний канал в Telegram

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com