рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

прикраса бісером

  1. Розвиток технік плетіння з бісеру
  2. Бісероплетіння в наші дні
  3. Прикраса одягу бісером
  4. бісер в інтер'єрі

Намиста служать прикрасою вже багато століть. Весь цей час майстерність плетіння з бісеру розвивається і знаходить все нові грані. Сучасні майстри - це вже не ремісники, а справжні художники. В англомовних країнах їх так і називають - bead artist, тобто художники по бісеру. Вони здатні надати банального прикрасі неймовірний вид, зробити його унікальним.

Розвиток технік плетіння з бісеру

Робота наших сучасників відрізняється від творів старих майстрів. Техніка бісероплетіння вдосконалюється, вбирає в себе тонкощі роботи, притаманні різним народам. Майстри не тільки покращують власні навички, але також вивчають прийоми і секрети інших художників, використовують їх у своїй роботі. Спочатку з бісеру плели обереги, потім вони перетворилися в прикраси. Постійне вдосконалення техніки бісероплетіння перетворило ремесло з виробництва оберегів в виготовлення вишуканих аксесуарів.

Бісероплетіння в наші дні

Сьогодні бісер затребуваний як матеріал для оформлення жіночого одягу і прикрас. У мініатюрних скляних намистинках відбивається світло, через що вони схожі на самоцвіти. Це вигідно відтіняє і підкреслює красу кожної жінки. Більшість прикрас з бісеру виконуються в етнічному і романтичному стилях - найбільш підходящих для прекрасної дами.

Прикраса одягу бісером

Бісер використовується не тільки для виготовлення прикрас або фрагментарною обробки одягу, але також їм можна розшити плаття, блузу, жакет цілком. Фантазія модельєрів, що прикрашають одяг бісерної вишивкою, безмежна. Ви можете ознайомитися з їх оригінальними творами в нашій галереї.

бісер в інтер'єрі

Прикрасити бісером можна не тільки себе, але і простір навколо. Оздоблення бісером виглядає неймовірно. Їм можна прикрасити навіть кухню - від прихваток до фасадів. Це надзвичайно трудомісткий процес, але він того вартий - таку кухню неможливо не помітити.

Художники по бісеру знаходять величезну кількість речей для застосування свого таланту. Бісер прикрасить сумку, плаття і навіть предмет інтер'єру. Майстри бісероплетіння щиро люблять свою справу і намагаються донести красу і витонченість цього матеріалу до всіх оточуючих.
Художники по бісеру знаходять величезну кількість речей для застосування свого таланту

Поділитися:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com