рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Плетіння об'ємної собачки з бісеру: схема і майстер-клас

  1. Підготовка до плетіння
  2. Як сплести собачку - покрокова техніка

Милий щеня з бісеру нікого не залишає байдужим - беріться за справу, сплетіть песика своїми руками за один вечір!

У цьому майстер-класі ви знайдете схему і покроковий опис плетіння об'ємної собачки з бісеру, яку рекомендується використовувати в якості брелока, підвіски в машину або сувеніра. Ви можете взяти будь-які кольори, а ще краще - створіть кілька виробів в різній колірній гаммі. Маленька собака - ідеальний вибір для початківців рукодільниць, які роблять перші кроки в бісероплетіння.

  1. Підготовка до плетіння і схема
  2. Як сплести собачку - покрокова техніка

Підготовка до плетіння і схема   Як сплести собачку - покрокова техніка

Підготовка до плетіння

Уважно вивчіть схему плетіння, а для зручності роботи відкрийте її в іншій вкладці браузера, щоб мати можливість подивитися на малюнок, вникаючи в опис по виготовленню собачки і покрокові фото.

Підготуйте заздалегідь матеріали та інструменти:

  • бісер двох кольорів (оптимальний розмір - 13/0);
  • намистина розміром трохи більше бісеру;
  • мідний дріт діаметром 0,3;
  • кусачки або ножиці;
  • невеликі плоскогубці або тонкогубци;
  • олівець, ручку або товсту паличку.

бісер двох кольорів (оптимальний розмір - 13/0);   намистина розміром трохи більше бісеру;   мідний дріт діаметром 0,3;   кусачки або ножиці;   невеликі плоскогубці або тонкогубци;   олівець, ручку або товсту паличку

У роботі використана техніка бісеропленія - рукоділля не складне, але вимагає терпіння і посидючості. Мініатюрна постать собачки допоможе вам зрозуміти, чи варто братися за більш складні і об'ємні роботи. Також рекомендуємо звернути увагу на інші наші уроки для початківців - плетіння павука , брошки у вигляді квітки , повітряне кольє .

Як сплести собачку - покрокова техніка

Для того щоб зробити собачку з бісеру за запропонованою схемою, потрібно кілька відрізків дроту - один великий, довжиною 150 см, і п'ять по 40-50 см.

Візьміть довгий відрізок дроту, нанизайте на нього намистину. Вона повинна перебувати прямо на середині - можна навіть трохи скласти шматок навпіл, але уникайте при цьому залома. По обидва боки від намистини нанизайте по дві білі бісеринки.

По обидва боки від намистини нанизайте по дві білі бісеринки

Нанижіть на одну сторону білу бісерину і протягніть через неї в зворотну сторону інший кінець. Підтягніть до першого ряду якомога ближче таким чином, щоб утворилося кільце.

Підтягніть до першого ряду якомога ближче таким чином, щоб утворилося кільце

Потім візьміть ще три бісеринки білого кольору і, протягнувши через них обидва кінці дроту хрест-навхрест, підтягніть до іншої частини вироби. Для додання округлої форми скористайтеся олівцем - протягніть його через бісерне кільце і вирівняйте саморобку.

Таким чином виконайте всі кроки, зазначені на схемі. Пари рядів відділені горизонтальними лініями, з них верхні - це спинка собачки, вони повинні завжди розташовуватися зверху. У профіль така посадка нагадує гармошку, але стежте за тим, щоб бісер прилягав один до одного максимально щільно. В іншому випадку будуть утворюватися просвіти, і іграшка втратить стійкість.

Зробивши ряд, до якого кріпляться вуха, простягніть через середні бісеринки два коротких відрізка дроту, як це показано на схемі. Розташуйте їх таким чином, щоб частини вийшли однієї довжини - так легше формувати саморобку. Крім того, рівномірний витрата дозволяє уникнути проблеми, коли під кінець роботи залишається недостатньо матеріалу.

Вуха об'ємної собачки плетуть за тим же принципом, що і тіло, але ряди вибудовують не "гармошкою», а в одній площині. Виконавши їх все, протягніть кінці через згини між рядами бісеру, а потім відріжте зайве. Якщо дріт простягається з працею, скористайтеся плоскогубцями, тільки тягнете кінець обережно, інакше він може відірватися!

У 15-му ряду в точності, як і з вухами собачки, протягніть короткий відрізок дроту через 8 середніх бісеринок і продовжите плетіння. У 17-му зробіть те ж саме.

З боків тулуба об'ємної собачки будуть стирчати кінчики. Візьміть ті, що знаходяться зліва від тіла, і акуратно скрутіть їх біля основи, не затягуючи сильно. Це необхідно, щоб при плетінні протилежної лапи дріт залишалася статичною.

У протилежні частини просмикніть два бісеру першого ряду. Лапи плетуть точно так же, як і тулуб, починаючи з верхнього. По закінченню протягніть кінці між рядами, як у випадку з вухами, і відріжте зайве.

Якщо протягнути таким чином дріт на всю довжину лапи, це додасть собачці велику стійкість і допоможе рядах «гармошки" не розвалюватися. Відрізати зайве краще максимально близько до бісеру, щоб гострі кінчики не різати руку і не порушували естетичність виробу.

Розкрутіть дріт і сплетіть ліву лапу. Продовжуйте плетіння собачки з бісеру за схемою.

У 23-му ряду знову потрібно протягнути короткий відрізок через 8 бісеринок в середині ділянки. Після цього продовжуйте плетіння об'ємного тулуба до 26-го ряду, де за принципом вух потрібно прикріпити хвіст.

Тут же обов'язково просмикніть всередину тіла олівець і вирівняйте собаку - починаючи з наступного ділянки такої можливості вже не буде, так як кількість бісеру зменшиться, і отвір закриється. Після цього продовжуйте плетіння бісером до завершення собачки.

Після цього продовжуйте плетіння бісером до завершення собачки

Виконавши всі ряди, сплетіть з бісеру задні лапи об'ємної собачки так само, як і передні. Для них у вас залишаються кінці основного дроту і відрізки, які були вставлені в 23-му ряду. Не забудьте закріпити на лапах кінчики.

Оригінального песика можна використовувати як талісман для сумочки або повісити на брелок. Це ідеальний подарунок до року Собаки і приємний презент до будь-якого свята. Не менш бажаний сюрприз - собачка-брелок з фетру. Всі МК з бісероплетіння знаходяться в цьому розділі .

Майстер-клас: як сплести собачку з бісеру, для початківців рукодільниць сайту «Жіночі захоплення» підготувала Текле-Катерина Дорофєєва.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com