рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Плетіння бісером, бісероплетіння для початківців

Бісероплетіння - одне з найпопулярніших видів рукоділля в усьому світі

Бісероплетіння - одне з найпопулярніших видів рукоділля в усьому світі. Це давнє ремесло виникло майже відразу після того, як люди навчилися видувати скло. Спочатку скляні кульки були дуже великими, але в міру того, як їх стали використовувати в якості прикрас, вони ставали все дрібніше і дрібніше.

Свою назву намиста отримали від арабського слова "буєра", що позначало фальшиві перли. Саме на Сході навчилися виготовляти такі дрібні намистинки, які підходили для вишуканих прикрас. Таким фальшивим перлами прикрашали одяг давньоєгипетських фараонів і їх сім'ї. Як відомо Схід славиться великою кількістю блискучої біжутерії, тому бісер отримав своє поширення майже у всіх східних і азіатських країнах. Секрети виробництва бісеру перейняла і Римська імперія. Саме тут плетіння бісером знайшло своє друге народження.

Мистецтво бісероплетіння поширювалося по всьому світу "зі швидкістю світла". На початку нашої ери європейські модниці носили сукні та головні убори, прикрашені бісером. Бісер використовувався в основному для прикраси знатних вельмож і принців. Секрети виготовлення бісеру тримали під суворим секретом і тому, ремеслу міг навчитися не кожен. Сьогодні навчитися бісероплетіння може будь-яка людина. Також досить визначитися з тим, який твір мистецтва ви хочете створити і придбати будь-який необхідний бісер, відповідний за формою і кольором до вашого виробу.

Плетіння бісером настільки різноманітно у своєму виконанні, що знаходить своє застосування у виготовленні браслетів, кольє, сережок. Принцип бісероплетіння дуже простий. Для того щоб створити одна з окрас треба всього лише мати схему бісероплетіння. У ній зовсім не складно розібратися, вона допоможе вам заощадити час на численні помилки при плетінні. схеми можна подивитися в інтернеті на сайтах, присвячених бісероплетіння , Або в спеціальних посібниках з цього ремесла.

Розпочати навчання бісероплетіння можна використавши друковані посібники з бісероплетіння, а можна і піти на курси з бісероплетіння для початківців. Перевага останніх полягає в тому, що на заняттях ви можете задавати питання викладачеві і звичайно, дізнатися безліч хитрощів і премудростей, які не опишеш в книзі. Спробуйте себе в цьому цікавому захопленні і мистецтві. І тоді, будь-яка річ у вашому гардеробі може заграти новими орнаментом, який ви з легкістю нанесете за допомогою бус.

Автор статті: Марія Шішакова.


Поділіться цією заміткою з друзями:

Якщо у вас є корисна інформація по даній темі, ви можете поділитися нею з відвідувачами нашого сайту:

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com