рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Морська зірка, рак і золота рибка з бісеру, схеми плетіння з описом

  1. Зірка з намистин
  2. Об'ємна рибка з бісеру
  3. бісерний рак

З бісеру створюють не тільки кольє і намиста дивовижної краси, а й іграшки, сувеніри, сумочки, пояса та інші витончені штучки З бісеру створюють не тільки кольє і намиста дивовижної краси, а й іграшки, сувеніри, сумочки, пояса та інші витончені штучки. Предмети з бісеру можуть стати чудовою прикрасою інтер'єру і побутових речей. У статті докладно описано виготовлення з бісеру об'ємних виробів на морську тематику.

Зірка з намистин

Створити оригінальну морську зірку з бісеру під силу навіть новачкам в бісероплетіння. Розглянемо послідовно етапи створення об'ємної зірки:

  1. Потрібно набрати п'ять намистин основного кольору (для цього добре підійде синій або блакитний бісер) і замкнути їх в кільце.
  2. Потім ще раз пройти по колу, формуючи майбутні промені зірки. Для цього набираємо ще одну намистину і пропускаємо волосінь крізь намистину першого ряду, повторивши 4 рази.
  3. Формуємо третій ряд, додаючи по 2 намистини між двома сусідніми бісерінамі другого ряду.
  4. У четвертому ряду додаються намистини контрастного кольору тла, він зазвичай більш світлий. Набираємо поперемінно по дві бісеріни основного кольору і 1 фонового. Таким чином плетемо ще 5 рядів, на кожному додаючи по одній бісеріне контрастного кольору. Відповідно, в дев'ятому ряду повинно вийти 2 намистини основного і 6 фонового. На даному етапі вже практично готова морська зірка з бісеру.
  5. Схема плетіння передбачає ще десятий ряд, який є заключним. За однією намистині основного кольору розташовують на вершині кожного променя, а між променями розміщують по 7 світлих бісерин. Отримуємо плоский виріб.
  6. Щоб виготовити об'ємну морську зірку, роблять дві плоскі деталі і зшивають їх по краю волосінню.

Об'ємна рибка з бісеру

Схема для початківців. При виконанні вироби знадобляться:

  • Бісер золотистого кольору. Краще підібрати три різні відтінки - рибка буде виглядати більш ефектно.
  • Для очей дві темні намистини.
  • Близько 3 метрів дроту 0,3 мм завтовшки.

Починають плетіння з тулуба Починають плетіння з тулуба. Для цього відрізають 2 метри дроту і нанизують на неї 4 бісеринки. Дві штучки, що знаходяться зліва, відсувають на невелику відстань і, притримавши решту 2 бісеринки, протягують в них дріт в зворотну сторону. В результаті пара лівих бісерин виявиться зверху, а дві інші - знизу.

Другий ряд виплітається аналогічно, але набирають вже по 4 намистини з кожного боку. Дріт добре затягують.

У третій ряд додають темні бісеріни для очей риби. Для цього на один кінець дроту нанизують три золотаві, одну темну і потім дві золотисті намистини. Інший кінець дроту протягують в зворотному напрямку, затягують і розправляють краю дроту.

Четвертий і п'ятий ряд виконують, набираючи по 8 і 10 намистин відповідно.

Щоб зробити рибку з бісеру, потрібно оформити плавники. Верхній плавник буде більше, тому з одного боку рибки набираємо 3 намистини основного кольору і дві більш світлого відтінку. Дріт пропускають в зворотну сторону через бісерину, яка була набрана першої. Нижній плавник складається всього з трьох намистин.

Аналогічно набирають сім наступних рядів з плавниками.

Залишилося набрати два ряди до завершення тулуба Залишилося набрати два ряди до завершення тулуба. Для тринадцятого ряду нанизують по 7 бісерин. На наступному етапі формуємо хвіст рибки. Починаємо 14-й ряд, набираючи п'ять намистин. Потім протягуємо через них ще шматок тонкого дроту довжиною близько 30 см. Такий же відрізок протягують в три середні бісеріни. Затягуємо і розправляємо дріт. Тепер у нас вісім кінців дроту, на яких і буде виконуватися хвіст.

Відрізки дроту розділяють попарно. Вибирають дві дроту з того боку, де у рибки довші плавники і нанизують 16 намистин основного кольору, 33 більш світлого відтінку і знову 16 основного. Другий кінець дроту пропускають через весь ряд бісерин, затягують і скручують на початку хвоста. Зайву дріт обрізають.

Таким же чином набирають ще три ланцюжки, трохи зменшуючи кількість намистин. Всі ряди бісеру закільцьовують, закріплюючи в місці переходу від тулуба до хвосту.

Готову фігурку розправляють, плавники нахиляють в сторону хвоста, а сам хвіст загинають донизу.

бісерний рак

Для плетіння знадобиться приблизно тридцять п'ять грам бісер а № 8, дві чорні намистини і дріт Для плетіння знадобиться приблизно тридцять п'ять грам бісер а № 8, дві чорні намистини і дріт. Якщо хочете, щоб рак виглядав як живий, підберіть бісер коричнево-зеленого відтінку. Яскравий варений рак буде, звичайно ж, червоним.

При виконанні плетіння використовується паралельний спосіб нізанія. Плетіння починають з голови згідно зі схемою. Клешні виплітають окремо і закріплюють на тулуб. В кінці роботи прикріплюють 8 ніг.

Сплетені фігурки з бісеру, розглянуті в майстер-класах, можна використовувати як прикрасу, наприклад, зробивши з них брошки. Дві однакові морські зірки можуть стати оригінальними сережками, а брелок із золотою рибкою обов'язково принесе удачу.

Виготовивши кілька виробів морської тематики (золота рибка, щука, дельфинчик, зірочка), залишиться лише розмістити їх в прозорій ємності (наприклад, круглої скляній банці), доповнити зеленими водоростями з бісеру, і ви вже власник акваріума! А якщо додати підсвічування, вийде оригінальний світильник.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com