рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Майстер клас в'язання з бісером

  1. Майстер клас. Додавання бісеру при в'язанні.
  2. Майстер клас. Альтернативний спосіб додавання бісеру.

Переклад на російську мову майстер класу від дизайнера Rosee Woodland, яка роз'яснює основні моменти в'язання спицями з бісером

Переклад на російську мову майстер класу від дизайнера Rosee Woodland, яка роз'яснює основні моменти в'язання спицями з бісером.

Використання бісеру під час в'язання допоможе створити прекрасний результат.

Майстер клас. Попереднє нанизування бісеру на пряжу.

Для цього способу Вам знадобиться швейна голка і швейні нитки. Переконайтеся в тому, що вушко голки вільно проходить крізь бісер. Якщо Ви використовуєте бісер різного розміру та кольору, то врахуйте, що нанизувати його потрібно в зворотному порядку - остання намистина буде першою і так далі.

Протягніть в голку швейну нитку довжиною 20 см. «Прошийте» нею робочу пряжу в 5 см від кінця, тобто пройдіться голкою через середину товщини нитки робочої пряжі. Потім вирівняйте кінці швейної нитки і зв'яжіть їх вузликом (невеликим, щоб він вільно проходив крізь бісер).

Помістіть бісер на голку, переконайтеся, щоб вугільне вушко вільно пройшло крізь бісер. Врахуйте, один бісер може відрізнятися від іншого, і внутрішній отвір може бути з дефектом (наприклад, закритим). Таким чином, Ви зможете відібрати «правильний» бісер.

Таким чином, Ви зможете відібрати «правильний» бісер

Тепер протягніть бісер вниз по голці на швейну нитку, потім продовжуйте його протягувати вниз, поки він не перейде на робочу пряжу. Повторюйте цей крок, поки наніжете необхідне число петель.

Повторюйте цей крок, поки наніжете необхідне число петель

Майстер клас. Додавання бісеру при в'язанні.

Бісер можна додавати в полотно під час виконання лицьових рядів або виворітних рядів. Нижче в нашому майстер класі буде проілюстровано додавання бісеру під час виконання виворітного ряду, також будуть вказані відмінності для лицьового ряду.

У виворітного ряду, перенести нитку за роботу (тобто на лицьову сторону роботи). Якщо Ви додаєте бісер в особовому ряду, тоді перенести нитку перед роботою (тобто на лицьову сторону роботи).

Підтягніть бісер вгору по нитки пряжі так, щоб він був розташований навпроти петлі, яку Ви збираєтеся провязивать (або знімати), тобто петлі розташованої на лівій спиці.

Зніміть наступну петлю, вводячи спицю як при пров'язуванні виворітного петлі, на праву спицю НЕ пров'язуючи її ні лицьовій, ні виворітного. Для виворітного ряду: перенесіть нитку вперед роботи (тобто на виворітну сторону). Якщо Ви додаєте бісер в особовому ряду, тоді перенесіть нитку за роботу (тобто на виворітну сторону).

Пров'яжіть наступну петлю звичайним способом, згідно з Вашим візерунку або опису.

Як Ви бачите, тепер бісер знаходиться на горизонтальній перемичці, яка проходить уздовж знятої петлі. Обов'язково підтягніть цю нитку тугіше, щоб бісер сидів щільно.

Майстер клас. Альтернативний спосіб додавання бісеру.

Якщо Ви використовуєте дуже делікатну пряжу, то попереднє нанизування бісеру може пошкодити її. Або, якщо Ви використовуєте спосіб з попередніми нанизування бісеру, але під час процесу в'язання, Ви раптом виявили, що бісер нанизаний не в правильному порядку, або він пошкоджений.

У кожній із цих ситуацій, Ви можете додати бісер за допомогою в'язального гачка. Ваш гачок повинен бути дуже тонким і проходити крізь бісер, тому потрібно використовувати дуже маленький номер гачка, наприклад, 0.5 мм.

Використовуючи гачок, надіньте на нього бісер і протолкніте нижче самого «гачка» наскільки це можливо для легкого проходження, не прикладайте великих зусиль, бісер може тріснути!

Гачком захопіть петлю, яку Ви збиралися провязивать, і яка знаходиться в даний момент на лівій спиці. Вам не потрібно відразу стягувати петлю зі спиці; насправді, для Вас виявиться легше залишити цю петлю на спиці, що допоможе зберегти петлю «стабільної».

Простягніть петлю через намистину, використовуючи гачок. Це може спочатку здатися незручним, але це не займе багато часу, щоб звикнути до цього способу. Оскільки гачок дуже тонкий, він може захопити не всі волокна пряжі, і витягнути деякі з них, тому необхідно за цим ретельно стежити. Спустіть петлю з лівої спиці і вирівняйте бісер так, щоб він відмінно сидів на петлі.

Тепер Ви можете провязать цю петлю, або зняти як виворітну на праву спицю. Якщо Ви знімаєте петлю, то бісер буде необхідно трохи підняти вгору, щоб він сидів акуратніше ніж, якби Ви пров'язати петлю, але це особисті уподобання кожного. Просто використовуйте один і той же метод, або просто зі зняттям петлі, або з пров'язуванням її.

Тепер у Вас бісер щільно розташований в полотні в'язання.

Слід зазначити, що на відміну від способу з попередніми нанизування бісеру, в цьому випадку немає очевидної горизонтальної нитки - перемички, а бісер трохи більше заглиблений в полотно.

Слід зазначити, що на відміну від способу з попередніми нанизування бісеру, в цьому випадку немає очевидної горизонтальної нитки - перемички, а бісер трохи більше заглиблений в полотно

Переклад майстер класу в'язання з бісером з англійської мови.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com