рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корона для дівчинки - ТОП-7 варіантів з фото, відео майстер-класами

  1. Топ простих корон
  2. Корона з фольги
  3. Корона з пластикової пляшки
  4. Золота
  5. Діадема
  6. бузкова
  7. Корона з торф'яного горщика і картонного рулону
  8. Каркас, прикрашений мішурою
  9. Корона з мережив
  10. Корона з паперу
  11. Як з простенької корони зробити витвір мистецтва?
  12. Корона для Снігової Королеви
  13. кокошник
  14. Рукодільниця на замітку
  15. Корона в'язана гачком
  16. Ніжні корони для сніжинок
  17. Що робити, якщо нитки не того кольору?
  18. Покроковий майстер-клас з виготовлення універсальної корони
  19. Корона з діадеми
  20. Корона з бісеру
  21. корона осені
  22. Як же робиться корона з листя?
  23. На обідку з листя
  24. Осіння корона з паперу

Що найголовніше в період підготовки до свята?
Настрій! А як його створити?

Просто, швидко і легко зробити корону для вашої дівчинки, щоб вона відчула себе принцесою або королевою.

Якщо у вас є багато часу на підготовку, то робимо кокошник на каркасі, або використовуючи картон, викроює шаблон, по якому і змайструємо корону для снігуроньки або сніжинки.

На жаль чи на щастя, наші малюки влаштовані так, що корона потрібна миттю, буквально за кілька годин, а ще краще за кілька хвилин.

Зверніть увагу на корони вище. Кожна з них робиться досить швидко, чого не скажеш про ці коронах на наступному фото.

Перша зроблена в техніці канзаші. Досить відома техніка отримала популярність, коли виріб робиться крок за кроком зі стрічок. Це перше фото, погодьтеся, красива і ексклюзивна, але дуже тендітна і для дітей не підійде.

Друге фото - це вже творіння з бісеру, воно може бути як на дротовому каркасі, так і без нього. Подивіться, як вписалися тут паєтки та великі камені.
Решта намистини доповнюють і надають шарму Ці всі деталі ви знайдете в будь-якому магазині бісеру, там же буде і дріт, камені і все інше, що потрібно для такого творіння.

Фото 3 - це кокошник розшитий нитками з елементами бісеру і зроблений на каркасі. Така краса вимагає від рукодільниць багато терпіння, уваги і посидючості.

Ці корони дуже красиві, але для маленьких дівчаток не підійдуть, так як тимчасові витрати і кількість праці перевищують ті кілька хвилин, які готові потерпіти малятка.

Тому, розглянемо швидкі способи створення корон, при цьому вони дуже ефектні і красиві, зовсім не поступаються кокошники, маючи головна перевага - вони легкі!

Топ простих корон

  1. з фольги;
  2. з пластикової пляшки;
  3. з торф'яного горщика;
  4. з картонного рулону;
  5. каркас, прикрашений мішурою;
  6. з мережив;
  7. з паперу.

Вибрали саме 7, так як за цими шаблонами виготовляються сотні тисяч варіантів, будуть вони відрізнятися лише деталями у виконанні або прикрасу.

Почавши освоювати створення корони, пропонуємо вам згадати, що до неї потрібен ще й костюм сніжинки . Безліч ідей і порад від чешок, колготок до завершальних штрихів аксесуарів і корон.
Як зробити костюм з того, що є вдома або прикрасити сукню до створення ексклюзивного вбрання.

А корона ідеально виглядатиме на зачісках спеціально підібраних в цій статті . Вони підійдуть сніжинкам і королевам, ялинка, Попелюшкам і принцесам. Безліч фото і відео доступне покажуть, як їх повторити на голові вашої дівчинки, що дозволить з легкістю їх відтворити.
Саме час потренуватися і зробити одну із запропонованих або свій варіант на основі фото - ідей.

А ви вже вибрали зачіску для вашої принцеси?

Корона з фольги

Для створення такої корони потрібен рулон фольги для запікання, відриваємо і робимо об'ємні рулони, створюючи кільце, потім до нього криє верхівку.

Фольга відмінно гнеться і підтримує форму. Крім корони ви можете зробити і інші ознаки приналежності до королівської влади.

Дуже просто додавати нові деталі або цілі вузли, єдиний мінус цього матеріалу, якщо занадто стиснули, то розправити дуже складно, але рекомендуємо використовувати все, що є вдома і його декорувати в 2 шари, надаючи «Срібні».

Корона з пластикової пляшки

Ми знайшли відразу 3 варіанти, вони відрізняються методикою надання кольору і прикрасою, але основа одна - це знайомі і звичні пластикові пляшки, які є в кожному будинку.

Золота

Корона золота - це пластикова пляшка забарвлена ​​лаком, головна її перевага - вона не замкнута в кільце, закриває ¾ голови, що дозволяє її носити будь-якій людині, прикраса на свій погляд і смак.

Зверніть увагу на фото, пофарбований пластик добре декорується камінням та іншими прикрасами.

Придбати їх можна в магазині або пошукати у мами умільці в її «Хом'якове» запасах. Часто придбаний на всякий випадок. Вибирайте пришивних камені або з плоскою внутрішньою стороною.

Чим же прикрашена корона?

Камені приклеєні з допомогою гарячого пістолета або суперклею. Навколо них приклеєні паєтки, одного мішечка буде досить, щоб прикрасити всю площину. Бісер теж підійде, але рекомендуємо вибирати невеликий, він менше важить.

Для володарів дироколу в формі зірки рекомендуємо відшукати листочок «золотий» паперу, тепер доручити дитині зробити зірочок рівно стільки, щоб вистачило обклеїти низ і по кілька штук на кінчики.

Діадема

Для створення діадеми потрібна 2 літрова пляшка і шаблон, по якому ми і будемо малювати малюнок блискітками. Потім акуратно виріжемо і вона готова, якщо час ще є, тоді її фарбуємо і приклеюємо стрази, камені, так вона виглядає більш цінною.

бузкова

Основа пластикова пляшка, загорнута папером з відливом, а передня частина прикрашена стразами у формі черепашок або паєток.

  1. Приготуйте 5 літрову пляшку і нанесіть на неї контур верхньої частини, попередньо виміряйте голову малятка. Обсяг голови має дорівнювати довжині форми, що вийшла і пляшки.
  2. Щоб вийшло красиво і без переробок, малюйте перший раз контуру не нестираним маркером, а коректором або олівцем, а тільки після виправлення помилок маркером. Хочемо вас заспокоїти, навіть якщо з першого разу не вийшло, не страшно, адже передня частина буде задекорована і огріхи будуть заховані.
  3. Вирізаємо краю і стежимо, щоб вони були на 1-2 мм більше контуру, тому що провівши по краю запальничкою, ми зробимо краю не такими гострими і небезпечними для дитини.
  4. Оклеиваем внутрішню частину блискучою папером, це може бути обгортковий або з подарункових пакетів. Робимо це за допомогою скотча, гарячого пістолета або суперклею, що є під рукою. Пам'ятайте і про двосторонній скотч, він прекрасно приклеїться до пластику і утримає папір.
  5. Клеїмо паєтки за допомогою гарячого пістолета або суперклею, наносимо знизу вгору, щоб нижній шар перекривав верхній.
  6. Нижню частину прикрашаємо мішурою в тон. Для більш якісної фіксації використовуйте степлер, він прискорить процес кріплення і буде не видно скріпок, тому що вона блискуча. Двосторонній скотч теж підійде.
  7. Щоб переконатися в фортеці конструкції, переверніть її догори дном до примірки, дайте висохнути готової кілька годин, щоб клей всюди схопився, якщо ви його використовували.
  8. Така корона підійде королеві або русалку, а може метелику або цариці. Все залежить від обраного кольору костюма і настрою вашої красуні.

Корона з торф'яного горщика і картонного рулону

А ці матеріали є точно в кожному будинку.

Вам знадобиться: картонний рулон з-під фольги або рукава для запікання або плівки, можливо і туалетного паперу, фарба, мочалка, камені і паєтки для декору, шпилька вусик, гарячий пістолет або суперклей, пензлик для фарби і ручка.
Її виготовлення дуже схоже, з короною з картонного рулону, тому друга опис давати не будемо.

  1. Малюємо піки на короні, щоб бачити потрібні вирізи.
  2. Фарбуємо білою фарбою, краще взяти акрилову, пофарбувати треба нашу майбутню корону всередині і зовні;
  3. Покриваємо золотистою фарбою, щоб наша корона була схожа на справжню, використовуємо для цього губку.
  4. Прикрашаємо стразами, намистинками, паєтками, потім приклеюємо шпильку для кріплення.

При виготовленні з картонного рулону, необхідно зробити дно. Відмінно підійдуть залишки рулону.

  • Прикладіть корону до картону або будь щільному папері. Обведіть по формі кола, але кола повинно вийти 2. Один рівний діаметру корони, а другий на 2-3 см більше.
  • Вирізаємо по більшому колу і робимо розрізи, аж до другого кола, ці відрізки загинаємо їх ми підклеїти всередину, щоб дно міцно трималося.
  • Вкрай важливо клеїти всередину, тому що зовні буде виглядати менш естетично, тому прослідкуйте, щоб ви не заплуталися і все хвостики дна виявилися всередині.
  • Інші пункти аналогічні.

Каркас, прикрашений мішурою

На готовий каркас дуже щільно, бажано на клей або 2 сторонній скотч намотується мішура або дощик, якщо є можливість, додайте намистини на піки вершин.

Важливо перевірити і знешкодити всі гострі або дряпаються деталі за допомогою скотча або інших засобів. Якщо є гострі кінчики, то капніть на них за допомогою гарячого пістолета або мокніть в клей ПВА і дайте висохнути.

Поговоріть з дитиною, якої форми корону вона хоче, покажіть різні варіанти, при цьому вибирайте не найскладніші.

У магазинах з'явилася мішура зі сталевою жилкою, якщо ви зустрінете її в магазині, то прискорите процес виготовлення в кілька разів. Обмотувати нічого не потрібно, необхідно лише з'єднати окремі частини.

Робимо на каркасі корону з бісеру, але простий і швидкої таку корону не назвеш, тому вона залишилася поза топа, але корони виходять іноді просто фантастичними. Для її виготовлення знадобляться: плоскогубці, круглогубці, проволока, бісер і намистини, багато часу і терпіння.

Корона з мережив

Будь-яке вподобане мереживо круто крохмалем або змащуємо клеєм ПВА (або гумовим клеєм), даємо висохнути, фарбуємо акриловою фарбою і надаємо потрібний розмір (надягаємо на банку або пляшку).

Що робити якщо у вас немає мережива?

Придивіться, можливо є якісь мереживні штори або не потрібно кофточка з ажурними елементами. Це все теж підійде. Необхідно лише вирізати потрібний ажурні елемент потрібної довжини і далі все за алгоритмом, тому не варто переживати, навіть якщо цей шматочок в плямах або розлученнях.

Плюси цієї корони - це простота і доступність, мінус - це час, необхідний на висихання.
Відео навчить вас робити корону з мережива:

Корона з паперу

Папір - це матеріал, який є в кожному будинку, тому корону зробити за лічені хвилини з неї найпростіше. Природно вона буде далека від святкової і буде відрізнятися простотою, але витративши трохи більше часу на її прикраса, ви побачите, що вона здивує і призведе в захват багатьох гостей святкового ранку.
Які варіанти корон найпростіші:

  1. за шаблоном з паперу;
  2. орігамі;
  3. діадема;
  4. кокошник;
  5. з паперової тарілки.

Зараз в інтернеті з'явилося безліч шаблонів, роздрукувавши і посадивши на жорстку основу - отримаєте корону, як альтернативний варіант - це приклеїти на картон.

Зверніть увагу на 5 і 6 корону, просто картон або папір прикрашені паєтками, а в другому випадку приклеєне мереживо і трохи бісеру.

До початку вирізання корони, виміряйте голову дитини, визначте буде вона на гумці або щільно буде вдягатися.

Як з простенької корони зробити витвір мистецтва?

  1. Вибираємо відповідний простий шаблон, чим простіше тим краще. Нанести його на ватман, роздруковуємо і переносимо в олівці або відразу малюємо на ватмані піки.
  2. Вирізаємо за шаблоном потрібної довжини. Якщо ватман не надто щільний, то внутрішню частину проклеюємо ще в один шар або кольоровим папером сріблястого кольору.
  3. Придбати в магазині для рукоділля: сніжинки сріблястого кольору, тасьму з прямокутними або загостреними, прямокутними частинами сріблястого кольору, клей з блискітками або гліттер (гель блиск) просто замінити на клей ПВА і блискітки.
  4. На вирізаний шаблон наносимо візерунок за формою нагадує малювання морозу на вікнах тільки в дуже спрощеному варіанті, залиште місце для сніжинок - вони головний акцент корони, приклеїти їх за допомогою гарячого пістолета або супер клею. По краю прокласти тасьму, щоб кожен вигин був з окантовкою з них. Якщо малювати не хочеться, то виберіть шматочок тканини з таким візерунком в білому кольорі або прозору.
  5. Готову корону приміряти і пришити гумку, якщо ви її запланували, але попередньо обробити краї скотчем або приклеїти широку гумку, якщо ви не проклеювали 2й шар ватману.

Важливо вибирати саме все сріблястому кольорі, тоді біле + срібло - буде виглядати вишукано і в стилі снігу.

Така корона підійде і для сніжинки і для Снігової Королеви, а також принцеси або інших казкових героїв.

Для корони за шаблоном необхідно: шаблон корони, картон з коробки, силікатна і супер клеї, бісер, намистини, блестінкі, обруч, наклейки стрази, ємність для клею, пензлики для клею і інструмент для викладки намистин.

Як це можна виконати в домашніх умовах крок за кроком показано у відео:

Корона для Снігової Королеви


Аналогічно робиться і кокошник з паперу, як і діадема, для прикраси, часто використовують мішуру або дощик, але тасьма виглядає більш виграшно, як і сніжинки замість паєток.

кокошник

У техніці орігамі

Вам буде потрібно: аркуш паперу і строго повторювати за інструкцією загини, прикрасити в тон костюму вашої принцеси стразами, блестінкамі, сніжинками, намистинами та бісером.
Але це не все, щоб виконати високу корону в техніці орігамі. Досить правильно загинати потрібні боку.

Зверніть увагу, що на фото інструкцій 2, тому підберіть той варіант корон, який подобається вам більше.

Всі наш топ закривається, але ще один вид корон залишився за бортом. Причина тому, вони легкі, якщо ви володієте технікою в'язання гачком.

Рукодільниця на замітку

Простенькі корони або кокошники, з бісером і без

Якщо ви володієте технікою бісероплетіння, то можете зробити ось такі корони для своєї улюблениці. Рекомендуємо робити корони на дротовому каркасі, тоді проблема зі збереженням форми не буде вас хвилювати.

Корона в'язана гачком

Для в'язання корони гачком беремо НЕ хб (бавовна) нитки, пам'ятайте, нитки з люрексом зроблять непомітними паєтки та маленькі стрази.

Ніжні корони для сніжинок

Пропонуємо прямо зараз зв'язати за 30-40 хвилин корону навіть новачкові!

Ви точно будете знати відповідь на питання, як зв'язати корону гачком, схема і опис де взяти з відео уроками для початківців.
Тут і корона на обідку, заколочки, ідеї по створенню корони на будь-який розмір голови. Просто виділіть 30 хвилин і візьміть гачок, нитки, а далі буде диво перетворення.

Будь-яку з корон зв'яжіть потрібного розміру і об'єму, все спеціальні розрахунки наведені.

Ще кілька секретів про встрявання бісеру, зверніть увагу на фото.

Що робити, якщо нитки не того кольору?

Роблячи корону з ниток не того кольору, не варто засмучуватися, ви можете її пофарбувати, але тоді вплутуватися намистини не слід, краще потім їх пришити.

Бісер, якщо ви в'яжете по краю, ще варіант, надягати на петлю, якщо ж ви хочете, щоб він був поверху вироби, то краще нанизати на нитку до в'язання і вплутуватися його через стовпчик з накидом, так весь бісер ляже поверху. Стовпчиком без накиду, ми показуємо 2 методу в'язання на фото.1 - це варіант в російськомовному інтернеті, а 2 - це англомовний варіант.

Тепер у вас повно ідей і готових інструкцій для реалізації, якщо вам наш огляд виявився корисним, натисніть на кнопочки в соціальних мережах.

Якщо у вас хлопчик, то пропонуємо вам варіації корон .Так яка з корон підійде вашій лицареві? Саме час вибрати і зробити корону своїми руками по його замовленню. Тим більше, що майстер-класи з фото і відео інструкціями.

А ще й новорічні костюми: білочки, їжачка, зайчика , ялинки для всіх бажаючих виглядати оригінально і здивувати своїх друзів і запрошених на свято.

А якщо вам потрібно більше ідей для творчості і підказок, то зверніть увагу і на це посилання http://kayu.ru/noviy-god-kayu/105-novogodniy-kostum-svoimi-rukami.htm l.Многім дістанеться приз за оригінальний костюм! Саме час прямо зараз приступити і створити свій варіант новорічного костюма, адже ви обмежені лише своїми фантазіями.

Покроковий майстер-клас з виготовлення універсальної корони


Ця корона ідеальна тим, що у неї немає розміру і вона проста, підійде як зовсім юної снежинке, так і в більш старшому віці.

Вам буде потрібно: товста гумка або пов'язка розтягується, пластиковий стакан, сніжинки, мереживо і для декору все красиві блискітки і полубусіни.

  1. Вирізати з склянки форму схожу на діадему.
  2. Пришити гумку до пластикової формі з двох сторін.
  3. Низ склянки, де є загнутий поріжок відрізаємо і декоруємо за допомогою мережива, пришиваємо його до низу стежками за допомогою голки і ниток. Зверху на мереживо клеїмо полубусіни, щоб вийшли потрібні акценти.
  4. Викладаємо з сніжинок діадему і приклеюємо за допомогою гарячого пістолета або суперклею.

Як виготовити корону універсальну, для будь-якого обсягу голови для сніжинки, відео майстер-клас:

Корона з діадеми

Нам буде потрібно: стара діадема, сітка з паєтками, фатин 2х щільності синього і білого кольору, сніжинка, ножиці і нитки, швейна машинка.

  1. Щоб наша сніжинка булу зафіксована и Тримай на діадемі, необходимо сделать жорсткий підкладку з фатину.
  2. Для цього заміряємо величину сніжінкі, прікладаючі до фатину и робимо відріз з запасом. З получил шматка робимо щільну густу збірку або с помощью голка або з машинки. Чим щільніше Вийди Підстава, тім краще, тому Збірки робимо часто.
  3. Отримав об'ємна деталь нам не підійде, та патенти, сделать ее більш плоскою и рівною с помощью Праска з режимом фатин або гіпюр.
  4. Блакитний фатин настрачіваем на білий.
  5. Третій шар - це тонкий фатин білого кольору, ВІН буде фоном для сніжінкі. Тому укладаємо його нерівномірним згинанням і потім пристрочують.
  6. Відрізаємо нижній нерівний край фатину, потім до нього приклеюємо поверху діадему, тим самим прикриваючи шов. Клеїмо за допомогою гарячого пістолета.
  7. Аналогічно в центрі клеїмо сніжинку.
  8. Обрізаємо все 3 шари надаючи короні форму схожу з діадемою. Рухаємося від бічних сторін до центру, де розташована наша сніжинка. Перевірте, щоб вона вийшла симетричною.
  9. Потім праскою надаємо обсяг і пишність заднього шару.
  10. Корона казкової принцеси готова, саме час приміряти і відправлятися на бал або ранок в школу або садок.

Відео зі створення корони зі старої діадеми:

Корона з бісеру

Корона з бісеру на обідку

корона осені

Осінні корони - це ще один вид окремих красивих прикрас, якими саме час радувати своїх дівчаток восени, коли особливо багато осіннього листя.

Як же робиться корона з листя?

Існує безліч варіантів створення осінніх корон:

  1. плетемо з листя клена вінок;
  2. з кленового листя за допомогою штопання кінчиками сусідніх листя;
  3. листя на готовий каркас з паперу або дроту клеїмо або прикручуємо;
  4. листя з паперу або інших матеріалів вирізаємо і клеїмо або пришиваємо в бажаної послідовності.

На обідку з листя

Кріпимо листя за допомогою скотча

Ще один варіант з нитками для кріплення на обідку

Осіння корона з паперу

Метод штопання з листя

Лісова корона

Шикарна корона з: обруча, дроту, бісеру та троянд.

Детальний відео зі створення корони:

Відмінного настрою і натхнення для створення костюма з короною.

А як його створити?
А ви вже вибрали зачіску для вашої принцеси?
Чим же прикрашена корона?
Що робити якщо у вас немає мережива?
Як з простенької корони зробити витвір мистецтва?
Що робити, якщо нитки не того кольору?
Так яка з корон підійде вашій лицареві?
Як же робиться корона з листя?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com