рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 варіантів подарунків з бісеру на день народження та інші свята для друзів і родичів

Історики вважають, що бісер з'явився близько 4-5 тисяч років тому - приблизно тоді ж, коли виникло стеклоделие. Приблизно тоді ж люди почали робити з цих маленьких скляних намистинок перші прикраси.

У наш час плетіння з бісеру є улюбленим хобі багатьох дівчаток і жінок. Їм можна вишивати, з нього можна сплітати хитромудрі фігури і прикраси, які можуть стати відмінним подарунком.

Саме цій темі і буде присвячена ця стаття, в якій ми представимо список кращих ідей подарунків з бісеру.

При наявності шматочка тканини, дроту і набору бісеринок ви зможете створити величезну кількість різних шедеврів - від простих вишитих картинок, до складних фігур, які потребують багатоденної роботи.

  1. Для тата, брата або улюбленого чоловіка можна вишити гарну картину . Квітково-цукеркові сюжети тут будуть недоречні, тому краще обмежиться чепурні форматом з привітаннями на день народження або 23 лютого. Інший варіант - вишити портрет або пейзаж. Історики вважають, що бісер з'явився близько 4-5 тисяч років тому - приблизно тоді ж, коли виникло стеклоделие
  2. Іншим цікавим чоловічим презентом стане бісерна метелик. Її дуже просто сплести, маючи під рукою всього лише дріт і зовсім невелика кількість бісеру. Відмінний вибір для тих у кого немає часу і матеріалів для більш серйозних виробів.
  3. Мамі, бабусі, тітки або подрузі можна сплести або вишити красиві квіти - чудовий презент як до дня народження, так і на 8-е березня. Бісер також стане відмінним матеріалом для топіарія - з нього дуже зручно буде виготовити крону і листя штучного деревця.
  4. Продовжуючи тему штучних дерев, можна виготовити сакуру з рожевого бісеру та полімерної глини . З глини ліпиться стовбур майбутнього дерева, після чого за допомогою фарб і лаку йому надається деревний колір. Потім кінці гілок просто обклеюються намистинками. Це дуже гідна робота, яка стане відмінною прикрасою для будинку.
  5. Для власників смартфонів можна виготовити красивий і оригінальний чохол , Але для цього потрібні певні навички в бісероплетіння.
  6. Для дівчат, що віддають перевагу екзотичні прикраси, можна сплести пару оригінальних браслетів, підвісок і навіть сережок. Ці прикраси можуть бути дуже простими, а можуть бути дуже складними і тонкими - все залежить від схеми плетіння.
  7. Непоганим прикрасою для будинку стануть також фігурки птахів і тварин, в тому числі і казкових. Витративши кілька днів на роботу і Виведи тисячі бісеринок можна створити справжні скульптури.
  8. Якщо на носі Великдень , Можна використовувати бісер для прикраси писанок і крашанок. Для цього потрібно просто на просто обклеїти намистинами яйце. Більш складний і радикальний метод - повністю сплести яйце за допомогою дроту.
  9. Непоганим подарунком будуть різні амулети - наприклад хамса або ловець снів.
  10. Бісером можна прикрашати одяг. Заздалегідь купіть білу футболку або сорочку без малюнка, а потім вишийте гарний візерунок або орнамент за допомогою бісеринок. Аналогічним чином можна прикрашати капелюхи і хустки і сумочки. Цей метод варто використовувати тільки з тканиною - провернути таке зі шкірою або шкірзамінником буде набагато складніше.

Якщо ви вирішили піднести кому-небудь з друзів або близьких такий сюрприз, варто пам'ятати, що виготовлення фігурок буде набагато більш складним і довгим, ніж вишивання. Придивіться і до цих цікавим варіантів презенту:

При покупці матеріалів краще купіть якомога більше квітів, навіть якщо їх немає в інструкції - якщо вас відвідає натхнення ви зможете додати якісь нові деталі свого творіння, зробивши його більш оригінальним і індивідуальним.

Схеми для таких виробів можна у величезних кількостях знайти в інтернеті на тематичних форумах, порталах і навіть в живих журналах.

Ми сподіваємося, що наші поради допоможуть вам виготовити незабутній подарунок для близької вам людини!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com