рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фризери: чарівне морозиво з цілком реальних апаратів

  1. Як фрізери працюють?
  2. Якими бувають фрізери?
  3. Популярні моделі

Почесне місце серед десертів належить морозиву

Почесне місце серед десертів належить морозиву. Його вживають незалежно від пори року і використовують як додатковий продукт для коктейлів, кави-гляссе, сорбетто, гранито і багатьох інших десертів.

Ресторатори все частіше замислюються про придбання спеціального обладнання для виготовлення і зберігання власного морозива.

З появою фризерів для виробництва морозива кафе і ресторани отримали можливість самостійно готувати його в обсягах до 15 кілограмів на годину.

Як фрізери працюють?

Як фрізери працюють

Приготувати морозиво на професійному рівні без фрізера практично неможливо. Фризер - це спеціальний апарат, який використовують для швидкого і якісного приготування різних видів морозива.

Усередині фрізера знаходиться потужний мотор (або навіть два), що обертає лопаті міксера в середині заморожує циліндра. Стінки циліндра за допомогою компресора постійно охолоджуються. З бункера в циліндр надходить суміш, яку перемішує міксер. Отримана збита маса після замерзання або вивантажується в ємність, або дозовано подається в стаканчики. По суті, вся робота обладнання зводиться до одночасного насичення повітрям, перемішування і заморожування попередньо приготованої рідкої суміші для морозива до температури -4 ° С -8 ° С.

Якими бувають фрізери?

Сьогодні серед відвідувачів ресторанів і кафе найбільш популярні м'яке морозиво і Джелатто. Сучасні фрізери відрізняються кінцевим продуктом: є менш складні фрізери - для м'якого морозива і для молочних коктейлів, а є більш складні - для Джелатто і комбіновані. Розглянемо, в чому саме відмінності.

1. Фризери для м'якого морозива. Процес приготування м'якого морозива передбачає змішування, дозрівання і заморожування з одночасним збивання. М'яким його назвали через відсутність етапу загартовування, обов'язкового для виготовлення твердого морозива. Такі фрізери, як правило, невеликих розмірів і дозволяють подавати десерт прямо з машини в стаканчики. Це дуже зручно для маленьких закладів, де немає можливості тримати великогабаритні установки і зберігати приготовлену продукцію. Якщо раніше такий апарат дозволяв проводити один смак морозива, то на даному етапі великим попитом користується система "2 + 1". Вона передбачає паралельне приготування двох різних смаків десерту і третього додаткового (суміш першого і другого, зазвичай виходить двокольорове морозиво).

Вона передбачає паралельне приготування двох різних смаків десерту і третього додаткового (суміш першого і другого, зазвичай виходить двокольорове морозиво)

2. Фризери для молочних коктейлів. Кінцевий продукт цих апаратів нагадує за смаком і консистенції розтануло морозиво. Такі агрегати призначені для приготування і швидкої подачі коктейлів, без зберігання. У деяких фризерах для коктейлів передбачені спеціальні ємності для подачі потрібного типу сиропу, а в деяких додавати сироп доводиться самостійно, безпосередньо в суміш для коктейлю. Другий варіант менш зручний, зате дозволяє розширити асортимент холодних десертів, пропонованих в кафе або ресторані.

3. Фризери для Джелатто. Тверде морозиво (Джелатто) виготовляють в спеціальних Батч-фризерах. При експлуатації такого апарату з'являється унікальна можливість готувати морозиво з натуральними наповнювачами, оскільки в циліндр заморозки Батч-фрізера можна додати подрібнені фрукти, ягоди, горіхи. Це, а також широкий асортимент сиропів, топінгів і інших добавок дозволяє готувати тверде морозиво, враховуючи будь-які сезонні переваги відвідувачів. Стандартний цикл приготування Джелатто складається з багатьох процесів. На відміну від м'якого морозива, цей вид десерту потребує додаткового обладнання. Готове тверде морозиво потрібно помістити в холодильну шафу швидкої заморозки або низькотемпературну вітрину для подальшого загартовування. Зберігати його слід в морозильній камері з температурою не менше -17 ° С, інакше морозиво ризикує втратити потрібну консистенцію або навіть потекти.

4. Комбіновані фрізери. Сьогодні ринок холодильного обладнання пропонує вже і комбіновані фрізери для виробництва холодного і «гарячого» морозива, а також кондитерських сумішей. Такі апарати дозволяють виготовляти кілька видів м'якого морозива та коктейлів.

Якщо морозиво потрібно продемонструвати відвідувачам, прийнято використовувати ще і вітрину, якщо вироблені обсяги морозива припускають зберігання продукту, тоді варто подбати про спеціальній морозильній камері.

Сучасні фрізери також бувають різної виробничої потужності і габаритів, що дозволяє підібрати таке обладнання і для маленьких кав'ярень, і для великих ресторанів.

Фризери і вітрини для морозива представлені в нашому магазині в розділах « Фризери »І« Вітині для морозива »

Популярні моделі

Варто звернути увагу:
Фризер для м'якого морозива. 2 ріжки. Обсяг циліндра морозива: 2х6л. Продуктивність: 12л / год (близько 140 порцій в годину). Морозиво кремообразной структури.

Як фрізери працюють?
Якими бувають фрізери?
Як фрізери працюють?
Якими бувають фрізери?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com