рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

діатез

Напишу про наші методи боротьби і діагностікі.Вдруг допоможе кому-небудь.

Предисторія.Степушка повністю на ГВ.Діету я дотримувалася, але не строгую..Вообще "червоні щічки" у сина були вгне залежності від того, що я скушала.Едінственное що-почервоніння посилювалася, якщо їла шкідливі продукти.Щекі у Степана червоніли, тіло і під колінами тоже.Появлялісь висипанія.В підсумку я з'їла горіхи, через що діатез розігрався не на жарт .... щічки стали червоними, почали покриватися прищиками, які він чухав, потім щічки стали мокнути .... Цьому фото робила 2 мі назад.Сейчас у нас все чісто.Только шкіра на ногах сухувата.


Сестра рідна у мене аллергік.Слава Богу мама її вилесіла.Поетому маминим радою я довіряла.

Здали аналіз на алерген (може на молоко або кішку алергія у сина) Показав негативний результат.

Отже я село на строгу дієту (гречка, гречка, гречка, рис, отварнойе все, м'ясо індичка, виключила хліб-пшениця і цукор помньше) Але, як то кажуть впроцессе вже пішов.

Педіатр призначила нам Фторокорт і Адвантан.Болтушку .... Перші 2 мазі це сильні гормональні мазі.Іспользовать їх можна тільки дня 2 і то розводити кремом.Іначі їде сильне звикання до нім.А після них нічого не діє ... "Злізти "з них дуже сложно.Ми помазали .Все прошло.Через дня 2 все повторилося ((

Купили ми кошти фірми Урьяж-гіпоалергенна косметика для новонароджених.

1) Крем Барьердерм (для того, щоб не було раздроженія) Щічки мазали і тертя ніжних щік про одяг і слюна не дратували шкіру 1) Крем Барьердерм (для того, щоб не було раздроженія) Щічки мазали і тертя ніжних щік про одяг і слюна не дратували шкіру

2) Спрей від мокли щечек.Подсушівает.ТОже Урьяж

3) Крем ще Cu-Zn (купрум - цинк) подсушівающійУрьяж

4) Від свербіння крем Прурісед теж фірми Урьяж.Етім кремом спасалісь.Он спеціально для новорожденних.Мазалі їм тіло і щічки на ночть, щоб малюк не чесался.ПОмогало.

Але діатез наш стояв на месте.Чуть проудет і опять.Еті щічки ..... мокнути-прилипають до пеленкке ... детенок неспокійний ....

Помітили, що початок вироблятися багато слини! Це був ужас.Еслі слина потрапляла на щічки (вже не такі червоні) Всі начанналось сначала.За день витрачали по 6 слюнявчіков.І витирали рот Стьопі постійно.

Тоді мама вирішила повернутися до засобом, якими вона лікувала сестру.

1) Фракція АСД.Вот про неї докладно http://www.flussyhouse.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=783&Itemid=112 ЇЇ потрібно розвести в співвідношенні 1 до 10 з бовтанку ( Ціндол ) .І цим мазати дитини.

2) Щічки на ніч (щоб не здирав шкірку нову) мазати гелем (він як смола) ВІНІЛІНОМ.Он не дозволяє слині роз'їдати кожіцу.Помогал закріпити ефект.

Ось це дійсно нам допомогло і помогает.Неделю мазали так-все тіло і щічки з АСД-і все утіхло.На тілі слава Богу нічого нет.Щечкі ще "червоних."

Єдине что..мазь дуже вонючая.Мазала в рукавичках, речі виділила спеціальні (на помазання) Їх тепер на виброс.Зато дійсно допомогло нам.

Дальше.У нас Стьопа став мало набирати .За 4 місяць не набрав ні грама !!!!!!! Тому можна припустити, що алергія у нього не на те, що я ем.А на продукти розпаду продуктов.НАпрімер ферментів бракує, підшлункова погано працює ітд.Поетому збираємося піти до гастроінтерологу.Пока в напрямку нам відмовлено нашим педіатром.

Перш ніж-щось лікувати потрібно діагностіровать.ЧТО лечіть.Поетому пішла до гомеопату.НЕ знаю чи допоможе-пробую все способи.

Зараз збираємося на УЗД .Перевірити печінку і підшлункову залозу, дуже часто не є причиною діатезу

На даний момент у нас сухість шкіри (щічки) і трохи під колінця краснота.Говорят-взагалі навесні діатез прогресує і під колінами-улюблене місце.

Пуду доповнювати інформацією і новинами про нас пост ..

ДЕВОЧКИ-зараз у нас все ось так виглядає http://www.babyblog.ru/community/post/pogodki/1382842 .

Збираюся Записатися на прийом до гастроентеролога, алерголога-іммунологу.Іщем причину.

Php?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com