рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сезонна робота або працюємо відпочиваючи

Туризм, як вид відпочинку популярний у всьому світі. Залежно від місця і спеціалізації туристичних центрів існують певні сезони, коли вони функціонують на повну потужність. Наприклад, гірськолижні центри такий пік навантажень відчувають взимку, а на морському узбережжі теплу пору року є справжнім піком відвідуваності. Туристичні сезони існують не тільки в країнах Європи, де вони припадають на період з травня по жовтень, а й на країни, з тропічним кліматом, де завжди тепло цілий рік. Як правило, туди туристи з'їжджаються в зимовий час.

Незалежно від клімату, все інфраструктури туристичних центрів приймають в сезон великий потік туристів і періодично потребують додаткового персоналі. Така робота має на увазі тимчасову зайнятість на період максимального завантаження туристичних організацій. Це відмінна можливість для людей, які проживають недалеко від таких центрів, знайти роботу на літо або на час курортного сезону, хоча шанс зайняти ту чи іншу вакансію мають і жителі інших регіонів.

Для сезонної роботи, в першу чергу, потрібні кваліфіковані гіди, екскурсоводи, гіди-перекладачі, але без відповідного досвіду влаштується за цими спеціальностями досить складно. Шукачам без досвіду роботи в туристичній сфері можна підшукати тимчасову роботу на гірськолижній базі або на південних курортах в якості аніматора, який займається розвагою туристів, прикрашаючи їх дозвілля. Вельми доступною є вакансія офіціанта у кафе. У готелях завжди потрібні покоївки, прибиральниці, посудомийки, необхідні адміністратори на ресепшен і інший обслуговуючий персонал, наприклад майстра зеленого будівництва та флористи-декоратори (на «сніжних» курортах - майстри крижаної скульптури).

Серйозний попит має сезонна робота за фахом «кухар» , І висококваліфікований кулінар має високі шанси влаштуватися на високооплачувану роботу в сфері громадського харчування, в кафе або ресторан. Влітку в курортному регіоні зростає попит на водіїв таксі, вантажників, носильників, швейцарів, охоронців. Для розваги публіки, крім аніматорів, потрібні танцюристи для участі в шоу і актори для постановки всіляких інтерактивних розваг. Спортсмени працюють в якості тренерів, або інструкторів при проведенні туристичних походів. Крім того, на узбережжі досить актуальною є вакансія рятувальника. У сезони необхідні і штатні медичні працівники для туристичних організацій, а для spa-процедур і масажних кабінетів - масажисти і косметологи. У spa-центрах роботу можуть знайти і стилісти, перукарі.

Як правило, сезонна робота відрізняється досить високим рівнем оплати, по-перше, через напружений графік роботи, по-друге, туристи під час відпочинку, готові платити і платять більш високу ціну за послуги, ніж у звичайний час, там, де вони проживають постійно. А з огляду на той факт, що чайові і комісійні складають істотну частку зарплати, пристойний заробіток не дивує ... Сезонна робота приваблива не тільки високими заробітками, вона часто буває зміною діяльності, чого не вистачає дуже і дуже багатьом. З'являється можливість не тільки на весь сезон змінити рідне місто на курорт, а й професію, вирватися зі звичного кола рутинних обов'язків і обридлого оточення ...

В умовах кризи, така робота може послужити відмінною підмогою до бюджету. Крім того, сезонна робота в курортній зоні дозволяє в перервах між виконанням службових обов'язків насолодитися всіма благами туристичного центру або бази відпочинку, будь то морське узбережжя, ліс або гірські масиви. Отже, така робота є чудовим компромісом між непереборним бажанням як слід відпочити і не менше сильною потребою поправити матеріальне становище.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com