рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Крильця в духовці

  1. Інгредієнти (3-4 порції)

До чого ж я люблю крильця в духовці з каррі і кунжутним насінням !!! Гарячі і хрусткі, з ніжним смаком. Прекрасна закуска і навіть друга страва. Досить тільки захотіти і приготувати.

Пам'ятається, коли я був маленьким, купити курку в магазині - було великою удачею. Купували відразу парочку, а то і більше. Синенькі, заморені, тифозні якісь. Їх обов'язково треба було обсмаліть на вогні, щоб знищити залишки пір'я, прилип обгорткового паперу і зняти відшаровується шкурку з лап. Курку куркою тоді мало хто називав, називали - курчата.

Набагато смачніше була курка, що не курча, з села. Бабуся розводила. Як зараз пам'ятаю, у дворі здорове, нахабне і ненажерливе стадо, голів в 50, не менше. Весь двір загороджений сіткою, так як це стадо здатне за годину розгребти, в пошуках невідомо чого, абсолютно весь город. Під осінь курочок починали поступово переводити з розряду живої птиці в тушки і в набір для подушок. Виняток: у будь-який час року могли порішити саму шкідливу курку на бульйон для хворого родича. Вже за часів післяперебудовний розрухи з'явилися «ніжки Буша». Швидше схожі на стегенця мутантів, а не курок. Страшно все це.

Поки ми були дрібні, найсмачніша частина курки, що потрапила в суп, безумовно були крила. Як відомо у курки крил всього пара, а нас, дрібних онуків у нашої бабусі, було більше. А рецепт крила курячі з чим завгодно - у кожного свій і смачний.

Я не пам'ятаю, коли у нас почалося повсюдне куряче достаток, але купити крил кілограм або два, зараз простіше ніж плюнути з балкона під шкідливого голуба. Якщо врахувати, що курка (умовно домашня) - найдоступніший продукт на ринку - за ціною позволітелен навіть бомжам, то куряче м'ясо можна сміливо назвати народним продуктом.

Я ось, наприклад, в курці люблю тільки крила і стегенця. Тому ми частенько варимо з стегенцем вермішелевий супчик, смажимо стегна, запікаємо крильця в духовці. Втім, хороша куряча відбивна - у нас в пошані. особливо на сніданок.

Інгредієнти (3-4 порції)

  • Курячі крила 12 шт
  • Домашній майонез або оливкове масло 2 ст. л.
  • Каррі ніжний (не гострий), сіль, чорний мелений перець за смаком
  • Кунжут (за бажанням) 1 ч. Л.
  1. Крила - можна приготувати сотнею різних способів. І при цьому назвати блюдо як завгодно, і завжди це буде смачно. У пабах і пивних, майже всюди в меню є курячі крила у всіляких варіантах. Перевірте. Крильця в духовці - подають зі всілякими соусами. До чого ж я люблю крильця в духовці з каррі і кунжутним насінням

    Курячі крила - продаються окремо набором

  2. Купіть крил. Чи не на кілограми, а на штуки. Наприклад, по 3-4 на людину. Крила повинні бути свіжими. Вибір величезний. Якщо бажаєте їх є цілими - немає проблем. Або розрізати їх на три частини, по суглобах. Ретельно помити і видалити всі залишки пір'я.
  3. Крила злегка посолити, поперчити і додати «каррі» - за смаком. Ретельно перемішати, щоб спеції розподілилися рівномірно.

    Крила злегка посолити, поперчити і додати «каррі» - за смаком

  4. Додати 2 ст. л. домашнього майонезу або, що навіть краще, 2 ст. л. хорошого оливкової олії. Перемішати і залишити в холодильнику, поки розігріється духовка.

    Додати 2 ст. л. домашнього майонезу або, що навіть краще, 2 ст. л. хорошого оливкової олії

  5. Витягнути крильця з холодильника. Викласти їх на деко. Якщо крила цілі - краще зовнішньою стороною до верху, щоб курка не пристала до листу.

    Витягнути крильця з холодильника. Викласти їх на деко

  6. У розігріту до 220 градусів поставити деко з крильцями. На 25-30 хв. Потім перевернути. Смажити крильця в духовці до готовності і утворення золотистої скоринки. Це ще приблизно до 30 хв. З урахуванням того, що крильця в духовці готуються як закуска під пиво, варто їх засмажити трохи сильніше і, як то кажуть, підсушити. Нагріву має вистачити, крильця в духовці запекутся, але обов'язково контролювати ступінь готовності.

    Смажити до готовності і утворення золотистої скоринки

  7. Далі, невеликою кількістю оливкової олії злегка змастити крильця і ​​за бажанням посипати кунжутним насінням, зовсім небагато. Можна сирими, можна підсмаженими. Можна багато, а можна чуть-чуть. А можна залишити як є. На ваш смак - крильця в духовці будуть завжди смачними.
  8. І потримати крильця в духовці ще 10 хв.

    Крильця в духовці

  9. Сервіруємо крильця. Покладіть на тарілку лимон, овочі і зелень. Нехай радує око і душу.
  10. Я не скажу «ви забудете про креветках», але напевно задумаєтеся, що крильця в духовці напевно смачніше.

Крильця в духовці - закуска під пиво. Гарного відпочинку!!!

Факти про рецепт

Основні страви, Рецепт смачних крилець в духовці

  • Вихід: 3-4 Порції
  • калорійність 185
  • Підготовка: 45 хв
  • Приготування: 60 хв
  • Готується за: 1 година 45 хв
  • Кухня: Європейська
  • Автор: Сергій Джуренко

Крильця в духовці

4.93 43

Якщо вам сподобався мій рецепт - будь ласка, поділіться з друзями:

Ви недавно дивилися

Зберегти на телефон Додати на стартовий екран

Обов'язково подивіться ці рецепти:

✕   Крила в соєвому соусі   Крильця в соусі   Новорічні рецепти Крила в соєвому соусі Крильця в соусі Новорічні рецепти

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com