рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

«Ціна задоволення»: Шарлотка. версія класична

  1. Журналісти інформаційного агентства «Чіта.Ру» спеціально для тематичного розділу «Меню» в рамках...

Журналісти інформаційного агентства «Чіта.Ру» спеціально для тематичного розділу «Меню» в рамках нової рубрики діляться з відвідувачами Читинського міського порталу рецептами вечерь, сніданків і недільних обідів, які доступні будь-якому господаря або господині.

Для готування ми використовуємо звичайні продукти, які можна легко купити в продуктовому магазині або на ринку. Заодно ми будемо стежити за тим, скільки коштують інгредієнти в конкретних магазинах, вважаючи для вас фінальну вартість готового блюда.

Настільна моя книга натхнень в області кулінарії говорить про те, що історично шарлотку робили з білого хліба, заварного крему, яблук і лікеру.

Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе. Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе. Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе. Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе.

вікіпедія дає кілька версій походження назви цього пирога. По самій веселій з них, в кінці 19-20 го століття в Росії в німецьких пекарнях цей пиріг готували із залишків хліба і булочних виробів. Російські посміювалися і говорили що дружини німців економлять і навіть пироги роблять з сухарів, а самих дружин узагальнюючи позаочі називали всіх Шарлотта, так це було досить популярне ім'я стало вже прозивним для будь-якої німкені, яка мешкає в Росії.

Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе. Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе. Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе. Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе. Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе.

Найсмачніше шарлотка стає, якщо яйця збиті міцно і пишно, а яблука - кислі. Готується вона швидко і не затратно. Найдорожче у всіх інгредієнтах - самі яблука, але в урожайний вересня можна не вибирати між дорогими китайськими і дуже дорогими новозеландськими, а брати наших російських - максимум рублів 90 за потрібну кількість.

Десяток яєць традиційно коштує близько 40 рублів. Все інше, як правило, є під рукою. Хіба тільки вам захочеться кленового сиропу, хоча його легко можна замінити підігрітим медом. Смачно дуже.

Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе. Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе. Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе. Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе. Все про смачну життя в місті Читі. Ресторани Клуби Бари Кафе.

Складові:

Цукор 1 стакан;
Яйце куряче 5 штук;
Борошно пшеничне 1 стакан;
Яблука 7 штук;
Сода ½ чайної ложки;
Масло рослинне 1 столова ложка.

Інструкція

Розігрійте духовку до 200 градусів. Відокремте білки від жовтків, білки збийте в міцну піну, поступово додаючи цукор. Продовжуйте збивати, додаючи по одному жовтки, потім гашене соду і борошно. Тісто виходить схожим на рідку сметану. Змастіть деко олією. Вилийте половину тіста на деко, зверху розкладіть порізані дольками яблука, залийте тестом. Випікайте 20-25 хвилин.

Олена Романова 23:00, 20 вересня 2013

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com