рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити омлет пишним і високим

  1. Як зробити омлет пишним: секрети рецепта
  2. Пишний омлет: класичний рецепт

Часом здається, які секрети може таїти в собі приготування банального омлету. А ось ти диви! Не виходить він пишним і повітряним, схожим на той, яким годували в дитячому саду. Хочете знати, як зробити омлет повітряним і об'ємним? Тоді ознайомтеся з маленькими секретами великий кулінарної книги. Часом здається, які секрети може таїти в собі приготування банального омлету

Фото: patanegrarestaurant.com

Як зробити омлет пишним: секрети рецепта

В ідеалі, щоб отримати високий омлет, його потрібно запікати в духовці або готувати на паровій бані. Але такого ефекту можна досягти, використовуючи звичайну сковороду. Головне - знати технологію приготування, прислухатися до порад досвідчених кулінарів.

Головне - знати технологію приготування, прислухатися до порад досвідчених кулінарів

Фото: gurmel.ru

Тут зібрані поради та рекомендації, як приготувати омлет, щоб уникнути прорахунків і неузгодженостей. Пишний омлет стане реальністю, якщо:

  1. Дотримуватися гармонію пропорцій: 50% маси - молоко, 50% - яєчна суміш.
  2. Не застосовувати препарат борошно, крохмаль, майонез, добавки: м'ясо, овочі, зелень, гриби.
  3. Готуйте на сковороді з товстим дном і високими бортами.
  4. Чи не знімайте кришку зі сковороди в процесі приготування.
  5. Залиште омлет на 2-3 хвилини на плиті після того, як вимкніть вогонь, щоб перехід від високої температури до кімнатної був поступовим.

Тепер, знаючи, як готувати омлет, здивуєте своїми кулінарними талантами дітей і коханої людини.

Читайте також: Правильний сніданок школяра

Пишний омлет: класичний рецепт

Щоб не помилитися з приготуванням ідеального блюда, використовуйте такий рецепт омлету з розрахунку на одну порцію:

  • 3 курячих яйця;
  • 6 ст. л. молока;
  • 20 г вершкового масла.

Сіль додайте, орієнтуючись на власні смакові пристрасті.

Сіль додайте, орієнтуючись на власні смакові пристрасті

Фото: ok.ru

Приготування цієї страви займе 5-8 хвилин, якщо будете дотримуватися такої технології:

  1. У глибокій ємності збийте вінчиком яйця.
  2. Додайте молоко, посоліть і ще раз збийте.
  3. Розігрійте сковороду на сильному вогні, розтопіть на ній вершкове масло.
  4. Влийте яєчно-молочну суміш, закрийте кришкою і витримайте на середньому вогні 3 хвилини.
  5. Зменшіть вогонь до слабкого і потримайте сковороду на плиті ще 3-5 хвилин.
  6. Вимкніть і залиште на плиті на кілька хвилин.

Фото: fotostrana.ru

Ще простіше приготувати пишний і поживний омлет на паровій бані. Єдиний мінус такої технології - час. Доведеться витратити до 20 хвилин, але плюс в тому, що омлет НЕ пригорить. Використовуйте ті ж пропорції продуктів, змастіть керамічну миску всередині оливковою олією і перелийте отриману суміш. Поставте на парову баню і закрийте кришкою.

Через 20 хвилин отримаєте відмінний високий, пишний і дієтичний омлет.

Здивуйте нас своїм рецептом!

Читайте також: Лінива вівсянка з бананом

Хочете знати, як зробити омлет повітряним і об'ємним?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com