рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дитячий текстиль Огляд дитячого одягу та текстилю, представлених на 9-й Міжнародній виставці 'Світ Дитинства ". Дитячий одяг

З кожним роком все більше розростається асортимент дитячого та підліткового одягу. Зараз практично кожна поважаюча себе фірма випускає "дитячу лінію", не кажучи вже про компаніях, що спеціалізуються виключно на дитячому одязі. У цьому році в рамках виставки "Світ дитинства" за сприяння ТОВ "Експо-Екос" пройшов 3-й спеціалізований салон дитячого та підліткового одягу, на якому був представлений широкий асортимент одягу більше 60-ти фірм з різних країн: Білорусії, Німеччини, Данії , Італії, Іспанії, Росії, Тайваню, Туреччини, України, Південної Кореї. Там, дійсно, було, на що подивитися!

Нова торгова марка "Етті-Деттен" представила відразу дві елегантних колекції: осінь-зима 2003/2004 і весна-літо 2004. Весняні лінії, рожевий бум, модна вулиця, м'ятний вітерець, міський десант, підводний світ, джинсові історії вразять не тільки дітей, а й їхніх батьків. Це, дійсно, ексклюзивні речі для хлопчиків і дівчаток від 1 року до 7 років, створені за останнім словом дитячої моди. Буйство кольорів, незвичайний дизайн і цікаві елементи декору вигідно відрізняють цю колекцію від всіх інших. Причому всі елементи декору мають пізнавальний характер, щоб малюки носили одяг із задоволенням. Це не просто одяг, а сама справжня енциклопедія для маленьких першовідкривачів.

Все, що потрібно дітям, - від ніжного трикотажу для новонароджених, до теплих пальт і курток - було представлено на стенді фірми CAN Все, що потрібно дітям, - від ніжного трикотажу для новонароджених, до теплих пальт і курток - було представлено на стенді фірми CAN. CAN є відомим американським виробником дитячого одягу від 0 до 14 років. На стенді було представлено відразу три торгові марки - Lawlandee, J.Cloz і Babyme, кожна з яких задовольняє потреби покупців середнього і високого рівня доходів. Весь асортимент виробів проектується американськими модельєрами і повністю відповідає потребам своєї вікової групи. На перший погляд, моделі CAN схожі на зменшену копію дорослого одягу, але це не зовсім так. Дитяча лінія, хоч і схожа на дорослу, але виконана за спеціальними лекалами з урахуванням особливостей дитячої та підліткової фігури. Саме тому моделі CAN ідеально сидять на фігурі і не утрудняють рухів.

Кажуть, дитині до року все одно, в чому він одягнений. Фахівці компанії Trussardi-Baby категорично з цим не згодні. Вони впевнені, що хороший смак слід розвивати з перших днів життя, тому дитячий одяг від Trussardi-Baby виглядає не тільки комфортно, але і неймовірно елегантно. А все завдяки точному крою і бездоганності ліній: прісборенние рукава і об'ємні накладні кишені, використання відстрочки і гра з тривимірністю додають цій колекції для самих маленьких модні і оригінальні акценти, а пишність барвистих орнаментів в поєднанні з витонченою елегантністю відрізняє нову колекцію Trussardi-Baby від всіх інших. Всі речі цієї колекції унікальні і неповторні, втім, як ваша дитина.

"Як добре бути дитиною" - такий девіз компанії CDN. І з цим неможливо не погодитися, дивлячись на нову колекцію дитячого одягу CDN. Мягчайшій трикотаж і технологічні тканини, денім і вельвет з малюнком задають тон нової колекції для малюків від 0 до 3-х років. Колірна гамма від шоколадного і темно-синього до рубінового і мигдалевого здорово піднімає настрій і пробуджує фантазію. Дивлячись на цю колекцію найскладніше зробити вибір. Подобається все!

Ефект і динаміка! Ось головна відмінність новинок від Him Kids. У новій колекції гармонійно поєднуються витонченість, багатофункціональність і практичність. Обтічні силуети моделей Him Kids красиві і зручні, як друга шкіра. А костюми нової лінії Him Kids - чи то спортивна форма, то чи пустотливий наряд. Відмітна особливість нової колекції - природність і близькість до природи у виборі кольору і фактури тканини.

Розкіш - дітям. Це не метафора. Щоб переконатися в цьому, досить побачити нову колекцію дитячого одягу Moda per Bambini. Сьогодні Moda per Bambini це синонім вишуканого смаку і розкоші. Moda per Bambini - це безпомилковий італійський стиль і високий рівень якості. В цьому році компанія представляє відразу кілька нових колекцій від 0 до 16 років: одяг для сну, повсякденний одяг, святкові наряди, одяг для школи, ігор, т. Е. Все, що необхідно маленьким модницям та модникам. А також нові моделі шкарпеток, колготок і головних уборів з красивим малюнком і ручною вишивкою, які прекрасно поєднуються з одягом з колекції Moda per Bambini.

Серед всіх стендів одягу вигідно виділяється марка Ентоні і Дарина. Стильно оформлений стенд точно відповідає представленому на ньому асортименту. Якщо з'єднати воєдино одяг вантажників і ділових людей, найтонший трикотаж і вельвет, елегантність, недбалість, коричневий, блакитний, рожевий і сірий - вийде той божевільний коктейль під назвою Ентоні і Дарина. Це стильна, зручна і практичний одяг європейського рівня для дітей і підлітків від 7 до 15 років, виконана високоякісної натуральної сировини.

Як то кажуть, негода нині в моді. І документальне тому підтвердження - нова колекція дитячого одягу осінь-зима 2003/2004 від компанії Zeplin. У цьому одязі наші діти готові гідно зустріти зиму. Тут і шикарні моделі в екзотичному декорі, і забавні візерунки, і благородні кольори, і мальовнича стилізація. А щоб підкреслити практичність і пустощі дитячої моди, дизайнери сміливо використовують вишивку і аплікацію. Попри всю різноманітність дизайнерської думки, комфорт, зручність і захист від самих лютих морозів - незмінне властивість нової колекції від Zeplin.

Справжнє північне сяйво створює цієї зими одяг для дітей і підлітків від Акс Арт. Іскристі переливи льоду і снігу підкреслить одяг сталевих і мерехтливих тонів з нової колекції зима 2003/2004. Оригінальні конструктивні рішення, неповторний дизайн і модна колірна гамма відрізняє цю колекцію від всіх інших.

Чималий інтерес відвідувачів викликала нова колекція Піккірііккі фінської компанії Ruskovilla. У нову колекцію входить сорочка, шапочка з шелко-вовни, вовняні штанці, боді, комбінезон, шкарпетки, шолом і рукавиці з натуральної шовковою підкладкою. Використовувані Русковіллой природні волокна виробляються і переробляються без застосування непотрібних хімікатів, щоб виключити можливість появи алергічних реакцій, тому це білизна підходить навіть для малечею з особливо чутливою шкірою. Крім традиційного білого цієї осені Ruskovilla пропонує дитячу білизну синього і червоного кольорів. Завдяки своїм природним якостям шерсть мерино, з якої виготовлена дитяча колекція Ruskovilla, дихає, не викликає потіння і прекрасно вбирає вологу, залишаючись при цьому сухою. Те, що треба для нашого клімату.

Польська компанія Pupill, що спеціалізується на виробництві дитячих і молодіжних головних уборів, вже вдруге бере участь у виставці, і, треба сказати, в порівнянні з минулим роком вони помітно збільшили свій асортимент Польська компанія Pupill, що спеціалізується на виробництві дитячих і молодіжних головних уборів, вже вдруге бере участь у виставці, і, треба сказати, в порівнянні з минулим роком вони помітно збільшили свій асортимент. Цього року Pupill представила нову колекцію осінь-зима 2003/2004 для дітей і підлітків. Шапки, капелюшки, шапочки, береткі, бейсболки найнеймовірніших фасонів - трохи кумедні, зворушливі і одночасно стильні. Більшість представлених моделей йдуть в комплекті шапка-шарф або шапка-куточок, що досить практично і симпатично. Дуже скоро ця колекція з'явиться в наших магазинах, так що будемо чекати.

Увагу відвідувачів привернув ще один польський стенд, де демонструвався асортимент відразу двох компаній - Rewon і Key. Rewon представив нові моделі шкарпеток і колготок для дітей і підлітків. Різноманітний дизайн і широка колірна гамма задовольнять найвишуканіший смак. А з'єднання без швів на пальчиках забезпечує комфорт і практичність. Для зручності споживачів весь асортимент Rewon позначений ясним колористичним ключем. Так, упаковки для новонароджених відрізняються ніжно-рожевим кольором, для дітей - жовтим, а для підлітків - синім. Поруч відома на нашому ринку компанія Key, демонструвала нову колекцію дитячого та підліткового нижньої білизни. Сучасний дизайн, незвичайні і, одночасно, зручні моделі, виконані в широкій колірній гамі, були сусідами з традиційним білизною білого і чорного кольору. Ну, а якість Key нам давно знайоме і не викликає сумнівів!

Не можна залишити без уваги і ряд "взуттєвих" стендів. На одному з них компанія Таші-Орто, лідер з виробництва ортопедичного взуття, представила нову колекцію дитячого ортопедичного і профілактичної взуття. Сандалики, туфлі, черевички, мокасини не тільки красиві, але і корисні. Основним завданням взуття Таші-Орто є профілактика патологій стопи і її правильне формування. Унікальною особливістю цього взуття є наявність вклеєною ортопедичної устілки, для профілактики плоскостопості і зняття болю при ходьбі. Таші-Орто вже завоювала безліч медалей, її ефективність підтверджують не тільки споживачі, але й вчені мужі з серйозної організації "Ростест".

Ну, і як завжди, серед стендів дитячого одягу переважав трикотаж для новонароджених. Нові моделі повзунків, костюмчиків і боді, оригінальна колірна гамма і традиційні ніжні відтінки, симпатичні багатошарові комплекти і велика кількість зручних застібок - ось відмінні риси трикотажу для новонароджених 2003 року. Причому більшість вітчизняних компаній (Чипполино, МАРБАХ, Віста Лапекс, Янтарна Аріель і Саша) склали гідну конкуренцію західним гігантам в цій області (Pippi, Blue Moon, WWW, Nannette, Les Bebes, і т.д.). Особливу увагу привернула святкове колекція білизни для новонароджених об'єднання "Трон Плюс" (м Тольятті). Постільна білизна, подушки і ковдри, набори для виписки, платтячка, комплекти для хрещення і ошатне білизна на кожен день. Відмітна особливість цієї колекції - використання високохудожнього х / б шиття.

Серед дитячого текстилю для сну виділялася продукція вітчизняного виробника, що дуже приємно. Об'єднання швейних підприємств "Золотий Гусак" і "Імідж галерея 21 століття" представили цікаву серію Bombus - все для сну. Постільна білизна, кишені на ліжечко, бампер, балдахін, симпатичні ковдри і конверти. Сучасний дизайн, широка колірна гамма і оригінальне поєднання тканини різних забарвлень. Особливу увагу привернула лляна серія з гідрофільними і гідрофобними волокнами, що забезпечують чудові гігієнічні-фізичні властивості виробів.

Особисто мені дуже сподобалися дитячі пледи від компанії Рівад - Чебурашка, Крокодил Гена, листоноша Пєчкін, Кіт Матроскін, Фунтик і багато інших мультиплікаційні герої, вміло втілені на пледах. Завдяки дбайливому ставленню до класичних творів, точному відтворенню персонажів і високій якості продукція Рівад не має конкурентів. Компанія вперше бере участь у виставці, і їх дебют не залишився непоміченим. Будемо сподіватися, що дуже скоро веселі пледи з нової колекції Рівад з'являться в наших магазинах.

Втім, розписувати новинки дитячої та підліткової одягу можна до нескінченності. В цьому році (як і в минулому) актуальний екологічний стиль в одязі. Натуральні матеріали, природні кольори і простота ліній - ось відмінні риси дитячої моди цього року. Хто задає тон дитячій моді, сказати складно. Якщо раніше законодавцями дитячої моди були, в основному, Італія і Польща, то зараз фірм цих країн не так багато, як в колишні роки. Приємно порадувало велика кількість стендів вітчизняного одягу та текстилю для новонароджених. Причому якщо раніше вітчизняні компанії виробляли свою продукцію, в основному, з імпортних матеріалів, на імпортному обладнанні і за імпортними ескізами, то зараз спостерігається абсолютно протилежна тенденція. Ми пишаємося своїми матеріалами, обладнанням і дизайнерами. А за якістю наші товари ні в чому не поступаються імпортним, та й коштують значно дешевше. Будемо сподіватися, що до наступного року вітчизняні компанії відвоюють собі більшу частину ринку одягу для дітей і підлітків.

Наталія Альошина

Коментувати можут "Дитячий текстиль
Огляд дитячого одягу та текстилю, представлених на 9-й Міжнародній виставці "Світ Дитинства" "

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com